Powitania, pożegnania i powroty
-
Cześć wszystkim:) spóźnione powitanie ;), ale zawsze warto.
Jak ktoś chce z LastInn jakąś sesje, a kompletnie nie chce bawić się w dostęp do deepweb, to WaybackMachine całkiem dobrze sobie radzi, szczególnie z krótkimi sesjami ;). Można tam też sprawdzić jak LI się zmieniało.
Jeszcze co do LI... to obecny dział w nazwie ma też pożegnania, a rok temu troszkę życie (i fakt, że nie bardzo mogłem się logować na forum z laptopa służbowego) mnie wykluczyły z LI i nie zdążyłem podziękować za grę... myślałem o powrocie, a tu takie info, że reaktywacja, więc super ;).Co do sesji w których brałem udział
@gladin sory, że na Discordzie nie odpisałem, ale wchodzę tam baaardzo rzadko. Jak skończyła się (umarła) sesja o Straży Pożarnej, bo pod koniec mojego grania były tam jakieś wątpliwości? Jak jeszcze coś będziesz kiedyś w Discworld planował, to na bank się zgłoszę.
@mike dzięki za Tajemniczą Wyspą, ale co się z nią stało? planujesz może coś jeszcze w Dungeon World prowadzić? bo sesja była fajna, a i podręcznik dość ciekawy.
@prince_iktorn dzięki za Gwiezdne Wojny. Cularin wiadomo, skończyło się, ale co z Genariusem. Ja odpadłem gdy chowaliśmy się w beczkach ;). Jak będziesz kiedyś planował coś ruszyć w świecie Star Wars, chętnie dołączę.
@pipboy79 dzięki, że mnie wtedy zgarnąłeś do reaktywacji Kultystów, ale moja postać była za słabo rozwinięta i jakoś nie byłem w stanie się w nią wczuć. Jednak nie mogę się doczekać kontynuacji Bastionu, a i gdzieś tam Sodraland jeszcze czeka :>.Pozdrawienia dla wszystkich
PS.
Czy ktoś kojarzy taki twór jak Ultimate Dragon Ball (UDB)? Później chwilowo działało też URPG już zdecydowanie bardziej ogólne. -
-
Cześć @milo-b. , miło Cię tutaj gościć. Niektórzy pewnie już zauważyli, że chciałbyś zostać nowym Bradem Pittem w „World War Z Warsaw Edition”, ale może zechciałbyś zdradzić coś więcej na swój temat, bo my tutaj bardzo jesteśmy żądni nowych kompanów do gry. Jak do nas trafiłeś, grałeś w coś wcześniej w PBFach, a jeśli tak, jakie są Twoje ulubione systemy?
P.S. Obstawiam, że Twój nick czysto przypadkowo budzi skojarzenia z pewnym dudziarzem z Tanith, ale może jednak?

-
Hej, witam wszystkich

Nawet nie wiem co to Tanith :p. Więc tak, to jest zbieg okoliczności. A co do tego dlaczego tutaj jestem, to migneło mi ogłoszenie do rekrutacji do World War Z Warsaw Edtion na facebooku i jako fan zombie nie mogłem tego odpuścić. Także zawsze chciałem zagrać w PBF, i nawet raz mi się udało, niestety sesja po 2 turach się skończyła... mam nadzięję że tym razem mi się poszczęści

Co do systemów to jak prawdziwy Polak Warhammer:) jk. Ale tak naprawdę na stole u mnie goszczą u mnie różnorakie systemy od Warhammera przez OSR aż po Dread albo Ten Candles. U mnie nie ma faworytów . Zawsze lubię potestować coś nowego i uważam, że nie ma systemu uniwersalnego i trzeba zawsze szukać systemu pod setting a nie na odwrót
-
Hej, witam wszystkich

Nawet nie wiem co to Tanith :p. Więc tak, to jest zbieg okoliczności. A co do tego dlaczego tutaj jestem, to migneło mi ogłoszenie do rekrutacji do World War Z Warsaw Edtion na facebooku i jako fan zombie nie mogłem tego odpuścić. Także zawsze chciałem zagrać w PBF, i nawet raz mi się udało, niestety sesja po 2 turach się skończyła... mam nadzięję że tym razem mi się poszczęści

Co do systemów to jak prawdziwy Polak Warhammer:) jk. Ale tak naprawdę na stole u mnie goszczą u mnie różnorakie systemy od Warhammera przez OSR aż po Dread albo Ten Candles. U mnie nie ma faworytów . Zawsze lubię potestować coś nowego i uważam, że nie ma systemu uniwersalnego i trzeba zawsze szukać systemu pod setting a nie na odwrót
@Milo-B. , jeśli masz niedosyt PBF, to chyba dobrze trafiłeś.
Witam i... może do następnej wspólnej sesji? -
@rerebirth Hai!

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się