Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
'U bram raju' [DD5, Greyhawk] - epizod 2
-
Marius wykonał gest uniesienia dwóch rąk w geście pokojowym zabulgotał do Mefitów
//- My was nie wezwać, ci co was wezwać dawno tu nie być, ja zapytać się magików jak was odesłać. Powiedział następnie przeszedł na wspólny aby zwrócić się do reszty obecnych:
// - Mogę się z nimi dogadać, nie atakujcie one nie chcą tu być. Nie atakujcie na razie proszę... Pani Morweno czy może Pani ich odesłać ? Mogę tłumaczyć wasze słowa, ale proszę o proste komunikaty, bo język wody i innych żywiołów który nauczyłem się w świątyni nie nadaję się na uczone dysputy. - Powiadomił resztę. Utopiec przetłumaczył również to co mu stworzenia odpowiedziały na jego wezwanie o rozmowę.
-
Hazar Baraz-Felak

Hazar zaczynał planować swoje bardziej agresywne poczynania poprzez niespodziewane opuszczenie młota aby odłożyć go obok swojej stopy kiedy sytuacja zaczęła się zmieniać na lepsze. Krasnolud nie puścił więc swojej broni, lecz nadad miał ją obniżoną.
- Szwar jego mać! - warknął zdecydowanie agresywnie, lecz nie krzyknął aby spróbować nie pogorszyć sytuacji - Rusz sie jeszcze raz bez pozwolenia to ci poza rękami nogi z dupy powyrywam przy samej szyi… i to powoli, żeby bardziej bolało. - kontynuował niemalże warcząc co ujawniało jego niezadowolenie z poczynań kolegi po górniczym fachu. - Tego tłumaczyć chyba nie potrzeba… - zakończył zdecydowanie spokojniej powracając jednocześnie do bardziej defensywnej postawy. Zamierzał jednak być gotowy do ataku na odległość ujawniając część swoich możliwości jakimi chwalił się bardzo rzadko i niechętnie. Jeśli jednak sytuacja wymknęła by się ponownie spod kontroli zamierzał odłożyć młot i zaatakować mefita biorącego na cel doktora Quolleba.