Popiół i Śnieg
-
przepraszam, ale byłem kilka dni nieobecny, do kiedy mamy czas na odpowiedź?
planuję dodać post jutro -
@mortarel termin może być do jutra wieczora, zwłaszcza, że dałem wam dużo tekstu. Jeśli ktoś potrzebuje dnia ekstra, czyli do pojutrza, też nie będzie problemu

-
Mnie rozkłada choroba, ale post piszę twardo, prośba o jeden dzień więcej (do dziś do końca dnia)
-
Jasne, przedłużam @wired
-
@Piołun dzięki, wstałem właśnie ( za dnia po lekach mnie zmogło i usnąłem) i piszę

-
Rozumiem. Nie mniej dziękuję bardzo!
-
Nie zdążyłem napisać epilogu i raczej już nie napisze przed wyjazdem. Jadę na ulop od 10.09 do 24.09 więc zamykający post pojawi się pewnie gdzieś w weekend 26.09-27.09.
-
Jasna sprawa. Epilogiem się nie martw, nie ucieknie!
Baw się dobrze i nie myśl o pisaniu. Urlop jest święty! -
Nie zdążyłem napisać epilogu i raczej już nie napisze przed wyjazdem. Jadę na ulop od 10.09 do 24.09 więc zamykający post pojawi się pewnie gdzieś w weekend 26.09-27.09.
Myślałem, że w ramach scenariusza ogarniemy jeszcze źródło mutacji w strumieniu.
WIELKIE DZIĘKI
za niezwykle wciągającą przygodę, fajne postacie bohaterów i szybką rozgrywkę z równym tempem. Imersja była niesamowita, obrazki genialnie dobrane do scen, ogólnie bardzo przyjemnie się grało i nie zauważyłem kiedy minęło te kilka miesięcy sesji

@piołun @zell @mortarel @dhratlach dziękuję za miłą grę
PS. Czekam na info co przegapiliśmy jako drużyna i jakie były inny opcje niż wybrane

-
Myślałem, że w ramach scenariusza ogarniemy jeszcze źródło mutacji w strumieniu.
WIELKIE DZIĘKI
za niezwykle wciągającą przygodę, fajne postacie bohaterów i szybką rozgrywkę z równym tempem. Imersja była niesamowita, obrazki genialnie dobrane do scen, ogólnie bardzo przyjemnie się grało i nie zauważyłem kiedy minęło te kilka miesięcy sesji

@piołun @zell @mortarel @dhratlach dziękuję za miłą grę
PS. Czekam na info co przegapiliśmy jako drużyna i jakie były inny opcje niż wybrane

Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się