Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Świat
  • Użytkownicy
  • Grupy
Skórki
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Domyślna (Cyborg)
  • Brak skórki
Zwiń
  1. Start
  2. Rekrutacje
  3. Archiwum
  4. [Jedyny Pierścień II ed.] Sprzysiężenie Czerwonej Księgi - REKRUTACJA

[Jedyny Pierścień II ed.] Sprzysiężenie Czerwonej Księgi - REKRUTACJA

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archiwum
jedyny pierścieńtorlotrthe one ring rpghobbittolkien
22 Posty 7 Uczestników 322 Wyświetlenia 2 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • GreKG GreK

Ha! Teraz dopiero sprawdziłem kim był Paladin Tuk II i że Esme jest jego córką 😀

Zatem mój wpis powyżej wymaga poprawy...

Pan ElfP Niedostępny
    Pan ElfP Niedostępny
    Pan Elf
    napisał ostatnio edytowany przez

@GreK a nie siostrą? Przynajmniej wg opisów na kartach.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    1
    • MarrrtM Niedostępny
      MarrrtM Niedostępny
      Marrrt

Kustomizować??! Nie bądź niemądry. Jak zawsze marudzisz. Czasem gorzej niż nasz kochany kuzyn Pucio Bolger.

0
      • RewikR Niedostępny
        RewikR Niedostępny
        Rewik
        napisał ostatnio edytowany przez Rewik

@Wired napisał w [Jedyny Pierścień II ed.] Sprzysiężenie Czerwonej Księgi - Rozdział I:

Roirimakiem mogę zagrać, skoro wolny, może bym coś w nim lekko zmienił jeśli można (hobbity to mi się z jakimiś procami kojarzą a on widze niezły miecznik)

Ten "miecz" na obrazku to najpewniej nóż do oprawiania królików (lub ryb, bo wędkarstwo to częste zajęcie w Bucklandzie). Wygląda na to, że Rorimak jest swego rodzaju myśliwym/zającznikiem. Co więcej każdy hobbit Bucklandu słyszał niejedną opowieść o bestii, czy ostatnio szczególnie o "gorzejących ślepiach za Zielonym Murem, pośród mroków Starego Lasu". Jest więc uzasadnienie czemu miałby nawet z takim chodzić stale przy boku. Ale tak, możemy zmienić na procę jeśli dalej chcesz.

@Panicz napisał w [Jedyny Pierścień II ed.] Sprzysiężenie Czerwonej Księgi - Rozdział I:

Ja też bym się skusił, jak na ś.p. Forum pisałem. Został wolny Bagosz, jak widzę. Zerknę weń zatem.

Ale jak rozumiem, można sobie lekko skustomizować postacie? Nie chodzi o mechę - tej na razie nie znam.

Drobne zmiany będą ok, w przypadku większych sugerowałbym jednak zrobić swoją postać i ewentualnie ściągnąć z tamtej cyferki.

@Pan-Elf napisał w [Jedyny Pierścień II ed.] Sprzysiężenie Czerwonej Księgi - Rozdział I:

Tak, Paladin Tuk II jest bratem Esmeraldy Tuk, mają jeszcze 3 rodzeństwa (siostry).

Rorimak i Primula to kolejne rodzeństwo.

Wygląda, że mamy komplet. Nie spodziewałem się Was tak szybko, ale dobrze, dobrze już nakrywam do stołu.

WiredW 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
        2
        • GreKG Niedostępny
          GreKG Niedostępny
          GreK

No to się wyjaśniło. Dzięki @rewik

0
          • RewikR Rewik

@Wired napisał w [Jedyny Pierścień II ed.] Sprzysiężenie Czerwonej Księgi - Rozdział I:

Roirimakiem mogę zagrać, skoro wolny, może bym coś w nim lekko zmienił jeśli można (hobbity to mi się z jakimiś procami kojarzą a on widze niezły miecznik)

Ten "miecz" na obrazku to najpewniej nóż do oprawiania królików (lub ryb, bo wędkarstwo to częste zajęcie w Bucklandzie). Wygląda na to, że Rorimak jest swego rodzaju myśliwym/zającznikiem. Co więcej każdy hobbit Bucklandu słyszał niejedną opowieść o bestii, czy ostatnio szczególnie o "gorzejących ślepiach za Zielonym Murem, pośród mroków Starego Lasu". Jest więc uzasadnienie czemu miałby nawet z takim chodzić stale przy boku. Ale tak, możemy zmienić na procę jeśli dalej chcesz.

@Panicz napisał w [Jedyny Pierścień II ed.] Sprzysiężenie Czerwonej Księgi - Rozdział I:

Ja też bym się skusił, jak na ś.p. Forum pisałem. Został wolny Bagosz, jak widzę. Zerknę weń zatem.

Ale jak rozumiem, można sobie lekko skustomizować postacie? Nie chodzi o mechę - tej na razie nie znam.

Drobne zmiany będą ok, w przypadku większych sugerowałbym jednak zrobić swoją postać i ewentualnie ściągnąć z tamtej cyferki.

@Pan-Elf napisał w [Jedyny Pierścień II ed.] Sprzysiężenie Czerwonej Księgi - Rozdział I:

Tak, Paladin Tuk II jest bratem Esmeraldy Tuk, mają jeszcze 3 rodzeństwa (siostry).

Rorimak i Primula to kolejne rodzeństwo.

Wygląda, że mamy komplet. Nie spodziewałem się Was tak szybko, ale dobrze, dobrze już nakrywam do stołu.

WiredW Niedostępny
            WiredW Niedostępny
            Wired

@Rewik napisał w [Jedyny Pierścień II ed.] Sprzysiężenie Czerwonej Księgi - Rozdział I:

Z tymi Tukami to same kłopoty, ostatnio jak zające tropiłem wpadł taki zdyszany, pułapki poprzetrącał a co rabanu narobił - nic w lesie przy takim nie złapiesz, a jeszcze się mądrzy że nie jego wina!

0
            • GreKG Niedostępny
              GreKG Niedostępny
              GreK

— A widzisz, przyjacielu, to już dowód, że to prawdziwy Tuk był. Jakby siedział cicho, chodził prosto i jeszcze przepraszał, tobym się martwił, że to nie nasz.
              Las po nim żyje, pułapki mają o czym gadać, a zające? Te przynajmniej wiedzą, że nie są same na świecie.

A że mówi, iż to nie jego wina… cóż —
              Tuk winy nie szuka, Tuk ją omija, a przy tym jeszcze pokaże, gdzie stała.
              Chodź, naleję ci herbaty. Po herbacie nawet zające łatwiej się łapią, a na Tuków patrzy się łaskawiej.

0
              • RewikR Niedostępny
                RewikR Niedostępny
                Rewik

Otworzyłem wam temat sesyjny, bo widzę że co poniektórych świerzbią palce 🙂
                TUTAJ

Osoby, które zadeklarowały powyżej swój udział mogą już tam pisać swoje retrospekcje czy przedstawienia postaci, czy nawet wspólną podróż (w kartach postaci jest wskazane kto prawdopodobnie z kim może podróżować). Z właściwym startem sesji jeszcze poczekamy na wszystkich. Pojawi się też dzisiaj jeszcze temat z komentarzami.

Tym samym zamykam rekrutację, ale tym, co chcieliby zagrać a nie zdążyli się zgłosić, zdradzę, że jeśli nam będzie się dobrze bawić, to takich krótkich sesji może być nawet 5 w przyszłości i ewentualne inne już nie w Shire, a większym, poważniejszym Śródziemiu. Ale to się zobaczy.

2
                • JhnWJ JhnW zablokował ten temat dnia
                • JhnWJ JhnW przeniósł ten temat z Rekrutacje dnia
                • JhnWJ JhnW odblokował ten temat dnia
                • JhnWJ JhnW przeniósł ten temat z Archiwum dnia
                • RewikR Niedostępny
                  RewikR Niedostępny
                  Rewik

UWAGA:
                  Pojawiło się nam jeszcze jedno miejsce pod warunkiem, że nowa osoba wcieli się w postać Drogo Bagginsa.

Zapraszam!

0
                  • RewikR Niedostępny
                    RewikR Niedostępny
                    Rewik

Sesja wystartowała, ale jeszcze trochę czasu na dołączenie jest - ile? To zależy od graczy.
                    Zapraszam niezdecydowanych jeszcze raz, bo czas ucieka.

0
                    • RewikR Niedostępny
                      RewikR Niedostępny
                      Rewik
                      napisał(a) ostatnio edytowany przez

Temat do zamknięcia

0
                      • ZellZ Zell zablokował ten temat
                      • ZellZ Zell przeniósł ten temat z Rekrutacje
                      Odpowiedz
                      • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                      Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                      • Najpierw najstarsze
                      • Najpierw najnowsze
                      • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.