Serce tajgi [Zew Cthulhu] - komentarze
-
Mam rozumieć, że nasze postaci kobiece udają się do hotelu bez żadnych przeszkód?

-
@Kaworu raczej tak, chyba że bardzo chcecie xD
-
UWAGA!
Ze względu na bardzo długi czas bez odpisu i osobistą decyzję gracza, postanawiam co następuje:- Gracz @elvis zostaje wykluczony z gry;
- Kontrolę nad jego postacią (Ren Watanabe) przejmuję ja jako mistrz gry;
- Ogłaszam trwającą tydzień rekrutację uzupełniającą na tę postać - zostanie ona ogłoszona na forum w dziale rekrutacji, a jeśli macie kogoś, kto chciałby ewentualnie przejąć tę postać, możecie poinformować tę osobę, żeby pisała do mnie;
- W przypadku niepowodzenia rekrutacji postać zostanie wykluczona z gry.
Post fabularny ode mnie powinien pojawić się najpóźniej w sobotę.
-
Bardzo ubolewam nad rezygnacją @elvis z dalszej zabawy, ale pozostaje nam tylko uszanować tę decyzję. Gry PBF są specyficzną formą rozrywki, nie każdemu w dłuższym wymiarze czasu przypadają do gustu. Tak czy owak chciałbym z mojej strony podkreślić opinię, że miałeś naprawdę fajny start, Elvis. Liczę, że zechcesz kiedyś dać sesjom pisanym drugą szansę.
A John dalej z wielką niecierpliwością wyczekuje kolacji u antropolożki!
-
@ketharian @kaworu @cygan @agnes
Macie odpis. Starałem się każdego jakoś uwzględnić i zrobić wam coś, czym się wasze postacie mogą zainteresować lub z kim porozmawiać, ale nie wszędzie to chyba wyszło, więc jakby coś, to śmiało możecie tam dopowiadać różne rzeczy, tworzyć enpeców i takie tam. Jeśli nie macie ochoty na interakcje społeczne, tylko chcecie przejść od razu do akcji, dajcie znać (i w ogóle jeśli chcecie szybszego przejścia do meritum, bo ja generalnie takie smaczki jak ta kolacja lub japoński obiad bardzo lubię, ale niektórzy mogą się czuć znużeni przedłużającą się grą). Pamiętajcie, że możecie wykorzystywać psychologię do rozpoznawania czyichś intencji lub umiejętności interpersonalne (urok osobisty, zastraszanie, gadanina, perswazja) do uzyskania czegoś rozmową.
-
Hm... powinienem na coś rzucić, jak chcę pomoc tego japońskiego pułkownika?

EDIT; Teraz patrzę na moją KP i ... chryste, nie mam żadnej umiejętności społecznej xD Niedopatrzenie xD
-
Drogi MG, dzisiaj wróciłem do domu po tygodniowych wojażach i chociaż czym prędzej przeczytałem obszerny nowy post, nie mogę obiecać, źe zdołam już dzisiaj odpisać - tak czy owak, pracuję nad wstawką dla Johna. Chciałbym też podkreślić, że obśmiałem się jak norka wyobrażając sobie francuski angielski czarującej pani domu na bankiecie.
-
Muszę przyznać, że będąc na miejscu Johna czułbym się przerażony. Jego status społeczny i wykształcenie czynią go wręcz pariasem na wydarzeniach takich jak kolacja u pani Beaumont. Nie wie właściwie, o czym ci wszyscy ludzie rozmawiają i najchętniej wcisnąłby się w jakiś kąt. Jedyne, co sprawia mu w tym miejscu jakiś komfort to dostęp do cywiiizowanego jedzenia (mam nadzieję) oraz alkoholu.
Brak miękkich umiejętności sprawia, że jako gracz przesunę spotlight na Violet, Eleonorę i Walthera.
@gordian , Mistrzu, czy pojawił się jakiś chętny do przejęcia Rena?
-
Muszę przyznać, że będąc na miejscu Johna czułbym się przerażony. Jego status społeczny i wykształcenie czynią go wręcz pariasem na wydarzeniach takich jak kolacja u pani Beaumont. Nie wie właściwie, o czym ci wszyscy ludzie rozmawiają i najchętniej wcisnąłby się w jakiś kąt. Jedyne, co sprawia mu w tym miejscu jakiś komfort to dostęp do cywiiizowanego jedzenia (mam nadzieję) oraz alkoholu.
Brak miękkich umiejętności sprawia, że jako gracz przesunę spotlight na Violet, Eleonorę i Walthera.
@gordian , Mistrzu, czy pojawił się jakiś chętny do przejęcia Rena?
@Ketharian nikt
-
I nie tak łatwo, jednak postaram się jakoś dać trochę spotlightu Johnowi i Walterowi

-
Hej ludki

Odpisałem króciutkiego posta, głównie dlatego, że ogarnął mnie lek "aaaaaaa, zapomnę potem odpisać!) (sorry, mam zaburzenia lękowe... Plus dalej nie wiem jak korzystać z subskrypcji na nowym forum x_x). Teraz się zastanawiam, czy post nie był aż nazbyt krótki... Mogę go zedytuje i rozbuduje na dniach? Jak myślicie?
Taki krótki coś średnio mi pasuje, jeśli mam być szczery ...

-
Hej ludki

Odpisałem króciutkiego posta, głównie dlatego, że ogarnął mnie lek "aaaaaaa, zapomnę potem odpisać!) (sorry, mam zaburzenia lękowe... Plus dalej nie wiem jak korzystać z subskrypcji na nowym forum x_x). Teraz się zastanawiam, czy post nie był aż nazbyt krótki... Mogę go zedytuje i rozbuduje na dniach? Jak myślicie?
Taki krótki coś średnio mi pasuje, jeśli mam być szczery ...

@Kaworu jeśli chcesz, możesz rozbudować
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się