[Pathfinder 2e] Polowanie w Lwiej Loży
-
kapłan jakiego bóstwa? sporo tych opcji, ciężko się zdecydować
-
-
@Santorine jeszcze nie, przeglądam i szukam weny, obecnie myślę o jakimś druidycznym Leshym.
-
Kapłan Nyarlathotepa u mnie
-
Hej czy jest jeszcze miejsce? I wolne KP ? Bo nie znam systemu, I nie wiem jak tutaj sie robi kp.
-
Hej czy jest jeszcze miejsce? I wolne KP ? Bo nie znam systemu, I nie wiem jak tutaj sie robi kp.
Zostały jeszcze dwa miejsca w drużynie (dołączył fleshwarp Cleric i ork Animist). Wszystkie nadesłane karty postaci zostały zrobione przez graczy, więc wszystkie KP, które podałem w pierwszym poście są wolne
Termin do jutra jak coś, przypominam na wszelki wypadek. -
Zostały jeszcze dwa miejsca w drużynie (dołączył fleshwarp Cleric i ork Animist). Wszystkie nadesłane karty postaci zostały zrobione przez graczy, więc wszystkie KP, które podałem w pierwszym poście są wolne
Termin do jutra jak coś, przypominam na wszelki wypadek.@Santorine
Chętnie zagram.
Wezmę Jaithe. Na kompie zwyczajnie link mi sie otworzy? Bo na aplikacji jakoś mi dziwnie (nie to że nie ma polskiego i głupieje) ^^ -
-
Możesz jak najbardziej korzystać z RT na komputerze, jest to znacznie wygodniejsze od pracy z forum na smartfonie.
od
Chodziło mi o pathfinder
-
@Santorine
Chętnie zagram.
Wezmę Jaithe. Na kompie zwyczajnie link mi sie otworzy? Bo na aplikacji jakoś mi dziwnie (nie to że nie ma polskiego i głupieje) ^^Wezmę Jaithe.
Wspaniale, w takim razie jesteś trzecim kandydatem
Rzeczywiście, linki nie otwierały się wcześniej, ale je poprawiłem i teraz powinny być okej. W międzyczasie zapoznaj się ze swoją KP w miarę czasu. Na czacie prześlę kawałek fabularny który możesz wykorzystać (ale nie musisz, bez presji).Na ten moment mamy Zaklinacza, Kapłana (wariant Warpriest) i Animistę. Wydaje się, że jest pewna przewaga postaci miotających magią, ale sądzę, że to akurat ciekawy zwrot tej rekrutacji.
-
Wezmę Jaithe.
Wspaniale, w takim razie jesteś trzecim kandydatem
Rzeczywiście, linki nie otwierały się wcześniej, ale je poprawiłem i teraz powinny być okej. W międzyczasie zapoznaj się ze swoją KP w miarę czasu. Na czacie prześlę kawałek fabularny który możesz wykorzystać (ale nie musisz, bez presji).Na ten moment mamy Zaklinacza, Kapłana (wariant Warpriest) i Animistę. Wydaje się, że jest pewna przewaga postaci miotających magią, ale sądzę, że to akurat ciekawy zwrot tej rekrutacji.
@Santorine Zapoznam się z KP. Na kompie będzie łatwiej bo chrome mi przetłumaczy rzeczy
. Po za samym KP charakter jest napisany czy nie, bo w aplikacji nie widziałem albo nie mogłem dotrzec do charakteru postaci.A co do klas...cóż jestem zwolennikiem magii nie wiem jak inni. ^^
-
KP wysłana. Życzę miłej lektury.
-
KP wysłana. Życzę miłej lektury.
Część fabularna - tak, część mechaniczna niestety to link do PathbuilderaOkej, KP doszła w całości.
Udostępnij mi proszę link, który dostajesz po kliknięciu na "Share Copy of Character", w menu po lewej stronie.Status rekrutacji na 28.06.26
Nadesłane i wybrane karty postaci:
Gracz Imię postaci Klasa i rasa Piołun Kraghul Ośmiooki Animist, ork slann22 Zakareth z Leng Cleric, fleshwarp Lubesz Jaithe Sorcerer, fleshwarp Mekow Zaira Ranger, elf Wygląda na to, że mamy komplet

- Jutro wrzucę w tym temacie link do sesji i komentarzy w dziale Sesje D20 .
- Na czacie wrzucę wspólny dokument Google Doc, gdzie będziemy rozgrywać walki .
-
@santorine byłaby szansa wydłużenia R do końca czerwca? Te upały w ostatnie dni mnie rozwaliły i nie miałem siły siedzieć przed kompem.
-
@santorine byłaby szansa wydłużenia R do końca czerwca? Te upały w ostatnie dni mnie rozwaliły i nie miałem siły siedzieć przed kompem.
Nie, nie przedłużam
Skoro już mamy pełny zespół (przyjmuję maksymalnie czterech graczy), sądzę, że nie ma sensu. Jeśli sesja pójdzie dobrze, to poza tym planowałem inne przygody w PF2 na tym forum, między innymi jednostrzały takie, jak ten. Tak więc nic straconego, jeśli akurat tutaj Tobie się nie uda. -
@lubesz @slann22 @mekow @piołun
Sesja jest tutaj: Polowanie w Lwiej Loży
Proponuję, żeby rekrutacja została jeszcze do końca tego tygodnia, potem można do archiwum. Dzięki bardzo wszystkim za nadesłane karty postaci

-
Nie, nie przedłużam
Skoro już mamy pełny zespół (przyjmuję maksymalnie czterech graczy), sądzę, że nie ma sensu. Jeśli sesja pójdzie dobrze, to poza tym planowałem inne przygody w PF2 na tym forum, między innymi jednostrzały takie, jak ten. Tak więc nic straconego, jeśli akurat tutaj Tobie się nie uda.@Santorine spoko, to czytam dalej o PF2 i udanej gry życzę, będę czytał i czekał na kontynuację

-
J JhnW przeniósł ten temat z Rekrutacje
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się