Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
U bram raju - komentarze
-
Wrzucam mapkę, którą miałem wrzucić: https://inkarnate.com/m/25vXl9

To, co takie okrągłe i się świeci, to świeczniki na ścianach / pod sufitami. To, co leży porozbijane to pewnie jakieś żelazo, osprzęt, węgiel, stal, kto wie co jeszcze... Z bliska lepiej widać. Tam, gdzie te figurki po prawej (w środkowej części) złowiliście ten ruch... Ale metalu rusza się więcej, także te opiłki żelaza i inne takie.
-
Dlaczego w sesji mam kropki zamiast myślników?
Ktoś wie jak to poprawić? -
Używaj albo – (to nie myślnik) albo wstawiaj znak \ przed myślnikiem.
-
Albo po prostu wstawiaj po myślniku gwiazdkę (i po tym, co kończy myśl/wypowiedź postaci) - w ten sposób:
-Hej!
*- Hej!
(Tu bez gwizdki na końcu)
-
Ja jutro wezmę się za swoj odpis, wiec przy dobrych wiatrach będzie jutro, a przy złych - następnego dnia.
-
A jak nie będzie wiatru, to i posta nie będzie?
-
Tego się już nie dowiemy, a przynajmniej nie w tej turze. Może ta zagadka rozwikła się następnym razem!

-
Zacząłem pisać posta dotyczącego Waszej bieżącej sytuacji - nie jest to 'następna kolejka', ale doprecyzowanie tego, co się dzieje w odpowiedzi na Wasze deklaracje i ruchy. Z racji jednak, że sen mnie napadł, poddaję się na dziś i zostawiam post tak jak jest (może uzupełnię jutro, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by ci, którzy mieli postować - postowali).
-
Dopisałem nieco, ale idzie ratalnie, bo dziś znów powtórka z rozrywki z wczoraj, heh... LATA LECĄ, POZDRO BIELON.
-
Jutro coś wrzucę
-
Ech, ciężkie miałem ostatnie dni, bo albo roboty pod korek, albo prywatne sprawy pochłaniały (a duże sprawy, to i trzeba latać), więc nie pociągnąłem dalej... Nie wszyscy odpisali, ale widzę, że nastał pewien impas, więc najlepiej bym zrobił pchając naprzód.
Niestety jednak (choć trochę stety) wyjeżdżam z rana na krótki urlop, więc do niedzieli tego nie zrobię. Dopisałem jednak parę linijek do ostatniego posta w sesji, które trochę zmieniają temperaturę, jeśli ktoś-coś by chciał.
Jakby Was pochłaniała ciekawość, to komunikatywny w najbliższych dniach powinienem w miarę być

Ale postować z telefonu nie lubię i sesyjnie nie będę
-
Czy dobrze rozumiem, że mamy przed sobą jakieś konstrukty - magicznie ożywione zbroje, ale nie wygląda by nas atakowały?
-
Hej!
Dobrze rozumiesz

Jak wróciłem z wolnego, to się rozchorowałem i jeszcze musiałem pracować... Ale już dziś na słodkim L4, więc siądę i odpiszę jak trzeba, popchniemy trochę naprzód rzecz (odpiszę też u Ciebie). -
Wrzuciłem krótkiego posta mam nadzieje że obrazek postaci nie za duży ? Pozdrawiam
-
Po przemyśleniu dodałem do posta że płytki z zbroje to są jakaś zagadka żeby otworzyć drzwi. Nie mam pomysłu jako gracz jak ją rozwiązać nie wiem czy to co piszę jest odkrywcze

-
Hehe, na pewno jakieś tam drzwi dalej zamknięte, ale czy tu zaraz obok, to nie wiem

Wstrzymała nas nie zagadka, ale ja po prostu w ostatnim czasie nie mogłem zapostować. Dziś już jednak piszę i na wieczór wrzucę posta, który z kolei będzie pytał Was, co dalej. Jak szybko zdecydujecie, to przy weekendzie może opiszę dalsze kroki. -
Trochę to trwało, ale jest.
Post to w dużej mierze rozbudowane zapytanie, gdzie chcecie zmierzać

Żeby zaś nie robić głosowania, decyzja w tym momencie przypada w udziale Hazarowi i Randalowi (z uzasadnienia merytorycznego in-game).Niech ci, którzy poczuli, że poświęciłem im w tym poście zbyt mało przestrzeni wybaczą. Będą okazje, by każdy pobłyszczał

Jednocześnie jak chcecie oglądać, obszukiwać, przeszukiwać, domniemywać itd. - dajcie znać.