Krzyk Pustki
-
Davy siedzi z popcornem
i ogląda na kamerkach film akcji w ambulatorium 
-
Niech ogląda. Niech się bawi. Grupa abordażowa zaraz wpadnie w łapy aliena. Ale i tak będzie im Davy zazdrościć gdy Delilka zacznie zaprowadzać swoje porządki na Kardashianie;D
-
Ja na to patrzę jak na szansę - piękna kobieta z lokami, przystojny pilot, cały statek kosmiczny dla nas …

-
Witaj po urlopie, wyszło bardzo dobrze. @marrrt wspomniał o tym samym doku jakieś trzy godziny temu. Retrospekcje zawsze mile widziane, wrzucaj jak tylko będziesz gotowy!
Witaj po urlopie, wyszło bardzo dobrze. @marrrt wspomniał o tym samym doku jakieś trzy godziny temu. Retrospekcje zawsze mile widziane, wrzucaj jak tylko będziesz gotowy!
Trochę miałem na głowie w ostatnich dniach, a uznałem, że ta scena nie ma piorytetu. Nie mniej po długim czasie coś tam dodałem. Sorry za spory delay.
-
-
Ja na to patrzę jak na szansę - piękna kobieta z lokami, przystojny pilot, cały statek kosmiczny dla nas …

Nie myśl, że ją zapłodnisz...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
... pierwszy
-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
... pierwszy
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
... pierwszy
Znając jej background to ona zapłodni Ciebie
…. lokówką 
-
@davy-knee @rerebirth Jeszcze pożałujecie trefnisie, że nie poszliście dać się pożreć ksenomorfom na Bleinerta

Edit: A nie, Joshua jednak na swoje szczęście jest w ekipie samobójców.

-

Szanowni, ekipa abordażowa już jest na Bleinercie. Okręt sprawia wrażenie zasilonego, pracuje sztuczna grawitacja, a w części przylegającej do śluzy jest też powietrze. Założyłem, że będziecie chcieli zachować rozkładany łącznik między kadłubami statków w pozycji umożliwiającej szybki odwrót w razie jakichś komplikacji. Znaleźliście też wiszący na ścianie korytarza plan ewakuacyjny. Jesteście na środkowym z trzech poziomów (dzielących się w swoim obrębie na podpokłady); poniżej znajduje się pokład inżynieryjny i maszynownia; powyżej pokład załogi (kwatery, pomieszczenia rekreacyjne, kantyna, ambulatorium) oraz mostek.
Teraz pytanie, który kierunek interesuje Was najbardziej (oczywiście gorąco zachęcam do rozdzielenia się, aby dzięki pracy w parach móc jednocześnie spenetrować wszystkie pokłady symultanicznie, ale oczywiście jestem otwarty na Wasze propozycje).
Co do źródła paniki Gleesona, ciężko powiedzieć, co go właściwie wystraszyło - będzie z ogromnym przekonaniem twierdził, że słyszy jakiś rytmiczny metaliczny łoskot dobiegający gdzieś od strony ładowni, pod której ścianą stoicie, ale reszta z Was nic nie słyszy, a detektory ruchu nie wykazują żadnej aktywności (ale one mają ograniczony zasięg, rzecz jasna).
-
@davy-knee @rerebirth Jeszcze pożałujecie trefnisie, że nie poszliście dać się pożreć ksenomorfom na Bleinerta

Come to daddy

-

Czekam na plot twist i odwrócenie narracji kto jest tym uratowanym
Jeszcze się okaże że xenomorph wyjdzie z klatki piersiowej rozbitka w kriokomorze i "samobójcze" okaże się zostanie na starym statku 
-
Czekam na plot twist i odwrócenie narracji kto jest tym uratowanym
Jeszcze się okaże że xenomorph wyjdzie z klatki piersiowej rozbitka w kriokomorze i "samobójcze" okaże się zostanie na starym statku 
@Wired W sumie na to liczę

Mi sen z powiek jeszcze spędza ta strzelba Czechowa z początku sesji. Ciekawe czy mamy na statku kukułcze jajo

Podzielny elektroniczny umysł syntetyka obsługiwał położoną piętro wyżej mesę i analizował symultanicznie odczyty wyłączających się kapsuł. Aparatura nadzorująca hypersen załogantów Kardashiana nie należała do wiodącej marki w swojej klasie i generowała mało złożone analizy medyczne.
Jedna z nich zwróciła mimo wszystko uwagę androida - dość niestandardowa, aby wyróżnić się na tle pozostałych, a jednocześnie zbyt enigmatyczna, aby pozwalała postawić jakąkolwiek sensowną diagnozę.
-
Plot Twist będzie polegał na tym, że młode gniazdo alienów będzie zmuszone do desperackiej obrony przed potworną kosmiczną abominacją: Delila le Fey!
Młody niepozorny alien stanie do nierównej walki by bronić swojej rodziny w starciu, którego stawką jest życie gatunku!
-
Plot Twist będzie polegał na tym, że młode gniazdo alienów będzie zmuszone do desperackiej obrony przed potworną kosmiczną abominacją: Delila le Fey!
Młody niepozorny alien stanie do nierównej walki by bronić swojej rodziny w starciu, którego stawką jest życie gatunku!
-
Ej weźcie mnie nie straszcie - nie po to zostałem pilotem na statku górniczym, żeby mnie jakieś alieny zjadły… mam całe życie przed sobą …
-
Hola amigos - pytania techniczne do MG:
A) jak wspominałem wcześniej , zamknąłem grodzie Kardasiana - widzę metaforycznie, ze się mi ludzie pętają po statku więc prośba o określenie które części są zamknięte grodziami (Grodzie na pin)
B) pytanie czy Davy zobaczy gdzieś w kamerkach że pani z korporacji chodzi po statku
C) pytanie czy ew otwarcie grodzi też będzie alarmowane - mniemam że tak (hack nie hack fizycznie się otworzy ) -
Delilah le Fey ma pewną przewagę nad zwyczajnymi pasażerami bywającymi na kombajnie, ponieważ jako negocjatorka korporacji regularnie ćwiczyła sztukę manipulacji na sztucznej inteligencji. Metagrowo już wiecie, że udało jej się podporządkować w pewnym stopniu Waszego prostego w swojej formie Opiekuna. Davy zaraz będzie miał na kamerach dowód jej umiejętności, kiedy agentka otworzy niektóre grodzie, ale jej możliwości manipulowania Opiekunem mają znaczne ograniczenia (nie chcę ich zdradzać zawczasu).
PINami są zabezpieczone maszynownia, mostek, ambulatorium, położona w dolnej części statku sekcja przemysłowa, śluzy zewnętrzne oraz ładownie. Delilah porusza się w obrębie pokładu użytkowego będącego całością, na którą składają się pomieszczenia mieszkalne, rekreacyjne i kriogeniczne.
@davy-knee , wejście Delilah do pomieszczeń kriogenicznych włączy cichy alarm, ale po pierwsze, tam nie ma kamer ze względu na kwestie prywatności, a po drugie, ten moment zejdzie się z atakiem paniki Joshui na tenderze, więc Twój bohater będzie się musiał wykazać podzielnością uwagi. Oderwany od transmisji z Bleinerta, będziesz musiał przełączyć się na wewnętrzny monitoring i musiał albo wysłać na miejsce Nadie, żeby to sprawdziła albo poczekać aż intruz wylezie z kriospalni wprost na kamerę.
-
Szanowni, ponieważ na pokładzie Bleinerta kapitan scedował dowodzenie na Holta, skontaktowałem się z @Beetle i gracz zadeklarował skierowanie się w stronę sekcji napędowej. Korzystając z tej informacji biorę się za pisanie nowej fabularki, ale coś mnie nagle tknęło bez powodu i czuję potrzebę ustalenia raz jeszcze szyku, w jakim się poruszacie po złożeniu składu ekipy na nowo - przyjmuję taki:
Adam, Marcus, Caleb, Siergiej, Elias, Joshua.
Poprawcie mnie, jeśli się mylę.
-
Joshua na końcu, przykryty plandeką i z patelnia w dloni.
Dzis dam post, ale wieczorem. Na turnieju jestem
-
Szanowni, ponieważ na pokładzie Bleinerta kapitan scedował dowodzenie na Holta, skontaktowałem się z @Beetle i gracz zadeklarował skierowanie się w stronę sekcji napędowej. Korzystając z tej informacji biorę się za pisanie nowej fabularki, ale coś mnie nagle tknęło bez powodu i czuję potrzebę ustalenia raz jeszcze szyku, w jakim się poruszacie po złożeniu składu ekipy na nowo - przyjmuję taki:
Poprawcie mnie, jeśli się mylę.
Mi pasuje
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się