Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Świat
  • Użytkownicy
  • Grupy
  • Strona startowa
Skórki
  • Jasny
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Ciemny
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Domyślna (Cyborg)
  • Brak skórki
Zwiń
Patronite
  1. Start
  2. Sesje future
  3. Komentarze
  4. Krzyk Pustki
Krzyk Pustki [18+]
KetharianK
Ketharian jako
Alien
Mistrz Gry
ReRebirthR
ReRebirth jako
Joshua Gleeson
BeetleB
Beetle jako
Marcus Holt
Dawny użytkownik?
Dawny użytkownik jako
Nadia Volkov
MarrrtM
Marrrt jako
Caleb Hannigan
GreKG
GreK jako
Siergiej Kalashnikov
PiołunP
Piołun jako
Elias Crowe
CyganC
Cygan jako
William Biscuit
Macabra78M
Macabra78 jako
Adam Nexus Mk 7
Davy KneeD
Davy Knee jako
Davy O'Collan
Arthur FleckA
Arthur Fleck jako
Delilah le Fey

Krzyk Pustki

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Komentarze
212 Posty 12 Uczestników 2.2k Wyświetlenia 3 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • Arthur FleckA Arthur Fleck

@davy-knee @rerebirth Jeszcze pożałujecie trefnisie, że nie poszliście dać się pożreć ksenomorfom na Bleinerta 😜

Edit: A nie, Joshua jednak na swoje szczęście jest w ekipie samobójców.

text alternatywny

Davy KneeD Niedostępny
    Davy KneeD Niedostępny
    Davy Knee jako Davy O'Collan
    napisał(a) ostatnio edytowany przez

@Arthur-Fleck napisał:

@davy-knee @rerebirth Jeszcze pożałujecie trefnisie, że nie poszliście dać się pożreć ksenomorfom na Bleinerta 😜

text alternatywny

Come to daddy 😉

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    1
    • Arthur FleckA Arthur Fleck

text alternatywny

WiredW Niedostępny
      WiredW Niedostępny
      Wired

@Arthur-Fleck napisał:

@davy-knee @rerebirth Jeszcze pożałujecie trefnisie, że nie poszliście dać się pożreć ksenomorfom na Bleinerta

Czekam na plot twist i odwrócenie narracji kto jest tym uratowanym 😄 Jeszcze się okaże że xenomorph wyjdzie z klatki piersiowej rozbitka w kriokomorze i "samobójcze" okaże się zostanie na starym statku 😉

Arthur FleckA 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      0
      • WiredW Wired

@Arthur-Fleck napisał:

@davy-knee @rerebirth Jeszcze pożałujecie trefnisie, że nie poszliście dać się pożreć ksenomorfom na Bleinerta

Czekam na plot twist i odwrócenie narracji kto jest tym uratowanym 😄 Jeszcze się okaże że xenomorph wyjdzie z klatki piersiowej rozbitka w kriokomorze i "samobójcze" okaże się zostanie na starym statku 😉

Arthur FleckA Niedostępny
        Arthur FleckA Niedostępny
        Arthur Fleck jako Delilah le Fey

@Wired W sumie na to liczę 😉

Mi sen z powiek jeszcze spędza ta strzelba Czechowa z początku sesji. Ciekawe czy mamy na statku kukułcze jajo 🙂

Podzielny elektroniczny umysł syntetyka obsługiwał położoną piętro wyżej mesę i analizował symultanicznie odczyty wyłączających się kapsuł. Aparatura nadzorująca hypersen załogantów Kardashiana nie należała do wiodącej marki w swojej klasie i generowała mało złożone analizy medyczne.

Jedna z nich zwróciła mimo wszystko uwagę androida - dość niestandardowa, aby wyróżnić się na tle pozostałych, a jednocześnie zbyt enigmatyczna, aby pozwalała postawić jakąkolwiek sensowną diagnozę.

🐣
        4
        • MarrrtM Niedostępny
          MarrrtM Niedostępny
          Marrrt jako Caleb Hannigan
          Mecenas

Plot Twist będzie polegał na tym, że młode gniazdo alienów będzie zmuszone do desperackiej obrony przed potworną kosmiczną abominacją: Delila le Fey!

Młody niepozorny alien stanie do nierównej walki by bronić swojej rodziny w starciu, którego stawką jest życie gatunku!

WiredW 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
          😱
          3
          • MarrrtM Marrrt

Plot Twist będzie polegał na tym, że młode gniazdo alienów będzie zmuszone do desperackiej obrony przed potworną kosmiczną abominacją: Delila le Fey!

Młody niepozorny alien stanie do nierównej walki by bronić swojej rodziny w starciu, którego stawką jest życie gatunku!

WiredW Niedostępny
            WiredW Niedostępny
            Wired
            napisał(a) ostatnio edytowany przez Wired

@Marrrt napisał:

Delilah le Fey na pewno poczuje matczyny instynkt i zaopiekuje się maleństwem!
            7f000ac3-682c-4d94-b852-27320209838a-image.jpeg

Byle go tylko nie pomyliła... z lokówką 😜

🤠 👶
            4
            • Davy KneeD Niedostępny
              Davy KneeD Niedostępny

Ej weźcie mnie nie straszcie - nie po to zostałem pilotem na statku górniczym, żeby mnie jakieś alieny zjadły… mam całe życie przed sobą …

1
              • Davy KneeD Niedostępny
                Davy KneeD Niedostępny
                napisał(a) ostatnio edytowany przez Davy Knee

Hola amigos - pytania techniczne do MG:
                A) jak wspominałem wcześniej , zamknąłem grodzie Kardasiana - widzę metaforycznie, ze się mi ludzie pętają po statku więc prośba o określenie które części są zamknięte grodziami (Grodzie na pin)
                B) pytanie czy Davy zobaczy gdzieś w kamerkach że pani z korporacji chodzi po statku
                C) pytanie czy ew otwarcie grodzi też będzie alarmowane - mniemam że tak (hack nie hack fizycznie się otworzy )

1
                • KetharianK Online
                  KetharianK Online
                  Ketharian jako Alien
                  Obsługa Moderator Mecenas
                  napisał(a) ostatnio edytowany przez Ketharian

Delilah le Fey ma pewną przewagę nad zwyczajnymi pasażerami bywającymi na kombajnie, ponieważ jako negocjatorka korporacji regularnie ćwiczyła sztukę manipulacji na sztucznej inteligencji. Metagrowo już wiecie, że udało jej się podporządkować w pewnym stopniu Waszego prostego w swojej formie Opiekuna. Davy zaraz będzie miał na kamerach dowód jej umiejętności, kiedy agentka otworzy niektóre grodzie, ale jej możliwości manipulowania Opiekunem mają znaczne ograniczenia (nie chcę ich zdradzać zawczasu).

PINami są zabezpieczone maszynownia, mostek, ambulatorium, położona w dolnej części statku sekcja przemysłowa, śluzy zewnętrzne oraz ładownie. Delilah porusza się w obrębie pokładu użytkowego będącego całością, na którą składają się pomieszczenia mieszkalne, rekreacyjne i kriogeniczne.

@davy-knee , wejście Delilah do pomieszczeń kriogenicznych włączy cichy alarm, ale po pierwsze, tam nie ma kamer ze względu na kwestie prywatności, a po drugie, ten moment zejdzie się z atakiem paniki Joshui na tenderze, więc Twój bohater będzie się musiał wykazać podzielnością uwagi. Oderwany od transmisji z Bleinerta, będziesz musiał przełączyć się na wewnętrzny monitoring i musiał albo wysłać na miejsce Nadie, żeby to sprawdziła albo poczekać aż intruz wylezie z kriospalni wprost na kamerę.

Popieram postulat Gladina wzywający do zniszczenia 4-tej edycji WFRP!

👍
                  1
                  • KetharianK Online
                    KetharianK Online
                    Ketharian jako Alien

Szanowni, ponieważ na pokładzie Bleinerta kapitan scedował dowodzenie na Holta, skontaktowałem się z @Beetle i gracz zadeklarował skierowanie się w stronę sekcji napędowej. Korzystając z tej informacji biorę się za pisanie nowej fabularki, ale coś mnie nagle tknęło bez powodu i czuję potrzebę ustalenia raz jeszcze szyku, w jakim się poruszacie po złożeniu składu ekipy na nowo - przyjmuję taki:

Adam, Marcus, Caleb, Siergiej, Elias, Joshua.

Poprawcie mnie, jeśli się mylę.

GreKG 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
                    👍
                    0
                    • ReRebirthR Niedostępny
                      ReRebirthR Niedostępny
                      ReRebirth jako Joshua Gleeson

Joshua na końcu, przykryty plandeką i z patelnia w dloni.
                      Dzis dam post, ale wieczorem. Na turnieju jestem 😉

0
                      • KetharianK Ketharian

Szanowni, ponieważ na pokładzie Bleinerta kapitan scedował dowodzenie na Holta, skontaktowałem się z @Beetle i gracz zadeklarował skierowanie się w stronę sekcji napędowej. Korzystając z tej informacji biorę się za pisanie nowej fabularki, ale coś mnie nagle tknęło bez powodu i czuję potrzebę ustalenia raz jeszcze szyku, w jakim się poruszacie po złożeniu składu ekipy na nowo - przyjmuję taki:

Poprawcie mnie, jeśli się mylę.

GreKG Niedostępny
                        GreKG Niedostępny
                        GreK jako Siergiej Kalashnikov
                        Mecenas

@Ketharian napisał:

Mi pasuje

0
                        • KetharianK Online
                          KetharianK Online
                          Ketharian jako Alien

Moi drodzy, fabularna narracja przeskoczyła do następnego punktu zwrotnego (a raczej kombinacji dwóch symultanicznych punktów zwrotnych). Drużyna ratunkowa jest bardzo blisko maszynowni i reaktora, ale jej postępy wstrzymało odkrycie dziwnego nalotu w jednym z korytarzy (metagrowo wiecie doskonale, że chodzi o pokrycie ścian organiczną żywicą służącą do tworzenia gniazda, ale Wasi bohaterowie nigdy wcześniej czegoś podobnego nie widzieli. Myślę, że scena fabularna jest czytelna i w pierwszej chwili może nasuwać tylko jedno pytanie „dlaczego właśnie Crowe?”. Otóż nie był to mój własny wybór, a palec Boży! Obrazując sobie położenie Waszej grupy zdecydowałem, że w obliczu wylotu szybu wentylacyjnego znajduje się czterech załogantów ze środka szyku, a potem wykonałem rzut na Rolzach.

text alternatywny

Ekipo ratunkowa, w Waszym przypadku poproszę o deklaracje nie wybiegające zbyt daleko w przyszłość - od sufitu odpadła klapa wentylacji wprost na Wasze głowy.

Teraz mostek Kardashiana - Davy i Nadia oderwali na chwilę wzrok od livestreama ratowników, by zerknąć na monitoring kombajnu po alarmie otwarcie drzwi spalni. Spodziewali się ujrzeć Delilah, ale tu niespodzianka - korytarzem prowadzącym do spalni skrada się drużynowy szary myszek, który ku zaskoczeniu obsady mostka wydaje się trzymać w rękach coś przypominającego broń (ale nie jesteście pewni tego, co to dokładnie jest, bo widzicie Billa pod bardzo niekorzystnym kątem).

Czekam z wielką niecierpliwością na Wasze odpisy!

1
                          • GreKG Niedostępny
                            GreKG Niedostępny
                            GreK jako Siergiej Kalashnikov
                            Mecenas

Moje pytanie jest takie, czy Siergiej widzi czarne coś na hełmie Eliasa.

0
                            • PiołunP Niedostępny
                              PiołunP Niedostępny
                              Piołun jako Elias Crowe
                              Mecenas
                              napisał(a) ostatnio edytowany przez Piołun

Podejrzewam, bo ostatnio włączyłem sobie z ciekawości Alien Earth (wiem wiem, nie jest to może jakieś cudo, ale chciałem sobie wyrobić opinie, a była tam bliźniaczo podobna scena w drugim odcinku), że to coś co skapuje to oczywiście ślina Ksenomorfa, a kształt jaki widzi Elias to oczywiście no wiecie, nasz potworek. W każdym razie daje znać, że próbowałem uniku, ale kości mnie nie do końca lubią i nie pykło. Tak, żebyście wiedzieli i mogli swobodnie pisać posty uwzględniając ten fakt.

💯
                              2
                              • KetharianK Online
                                KetharianK Online
                                Ketharian jako Alien

Szybki update taktyczny. Elias Crowe nie zdołał uchylić się przed spadającą kratą, a jej uderzenie uszkodziło mu przyłbicę hełmu rozszczelniając ją i powodując u doktora wstrząśnienie mózgu (mechanicznie utrata jednego punktu zdrowia). To nie koniec ekscytujących wiadomości - uderzony kratą doktor zatoczył się w tył wprost w uczynne ramiona Joshui, a spadający w ślad za kratą czarny kształt rozmiarów dorosłego człowieka uderza w podłogę pomiędzy Eliasem, a odwracającym się w jego stronę Sadzą.

Całość zajścia widział tylko Joshua; Adam, Marcus, Caleb i Siergiej zaczną się odwracać dopiero na dźwięk uderzenia. Pierwszy z Was, który zaliczy test Obserwwcji zrozumie, czym jest ten kształt - czekam z wypiekami na rezultaty rzutów!

😱
                                2

Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.

Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.

Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
                                Odpowiedz
                                • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                                Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                                • Najpierw najstarsze
                                • Najpierw najnowsze
                                • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.