Krzyk Pustki
-
@ketharian No dobrze, to będzie zabawnie... Wyrzuciłem z push rollem 2 sukcesy i 2 porażki... Czekam na interpretacje jak bardzo się nie udało zrzucić cum i jak bardzo się posrałem (pardon my frencz)...
-
do próby uruchomienia Androida potrzeba będzie rzutu z co najmniej dwoma sukcesami
2 +5 +4 +1 +1 +4 +3 +2
serdecznie podziękować @macabra78 za krótką, ale naprawdę godną pochwały grę
Ale, że co? Zabili nam Adasia chorty?
@macabra78 , świetnie odegrana postać. Do samego końca. Sam bym się chyba nie podjął. Oklaski.
@GreK starałem sie wypaść na tyle dobrze zeby moc jeszcze kiedys nie tyle u Ketha co ogólnie gdzieś zagrać, moze ktoś gdzieś kiedyś poczyta i zrekompensuje.
-
@GreK starałem sie wypaść na tyle dobrze zeby moc jeszcze kiedys nie tyle u Ketha co ogólnie gdzieś zagrać, moze ktoś gdzieś kiedyś poczyta i zrekompensuje.
@Macabra78 Podpisuję się pod tym co napisał Grek. Moim zdaniem miałeś najcięższą rolę do grania, świat widziany analitycznym wzrokiem maszyny, bez żadnych subiektywnych ocen i ludzkich skrzywień. Trzeba mieć naprawdę dużo dyscypliny i talentu by tak konsewketnie prowadzić postać. Ostatnia scena z Adamem, gdy broni rozbitków przed ksenomorfami godna najlepszych filmów z uniwersum "Aliena". Mimo wszystko po cichu liczę, że zakulisowo coś knujecie z MG i Adam jeszcze wróci. W filmach gdy nie pokazują jak postać ginie a jedynie to sugerują, to zazwyczaj pojawia się gdzieś w finale, czego Ci życzę

-
@ketharian No dobrze, to będzie zabawnie... Wyrzuciłem z push rollem 2 sukcesy i 2 porażki... Czekam na interpretacje jak bardzo się nie udało zrzucić cum i jak bardzo się posrałem (pardon my frencz)...
jak bardzo się nie udało zrzucić cum
Ech, za dużo nieodpowiedniego internetu...
-
Dlaczego od razu nieodpowiedniego
Być może jestem adminem na gejzerze albo na innym "hubie" 
-
Adam był super! I oryginalnie wyróżniał się na tle androidów z franczyzy. Bardzo byłem ciekaw, czy odpali mu się jakiś zachomikowany przez korporację protokół.
-
czyli 9 , wiec nie jest zle... udało się oddokowac, ale:

-

Czyli coś co trzymałeś w ręce.
A że trzymałeś Kardashiana...
-
Patrząc na rzuty i mechanikę, zastanawiam się jak my w ogóle dolecieliśmy tą łajbą gdziekolwiek:)
-
Adam był super! I oryginalnie wyróżniał się na tle androidów z franczyzy. Bardzo byłem ciekaw, czy odpali mu się jakiś zachomikowany przez korporację protokół.
@Marrrt zdalne włączenie autodestrukcji naszego statku za 3...2...1...
-
@Macabra78 Podpisuję się pod tym co napisał Grek. Moim zdaniem miałeś najcięższą rolę do grania, świat widziany analitycznym wzrokiem maszyny, bez żadnych subiektywnych ocen i ludzkich skrzywień. Trzeba mieć naprawdę dużo dyscypliny i talentu by tak konsewketnie prowadzić postać. Ostatnia scena z Adamem, gdy broni rozbitków przed ksenomorfami godna najlepszych filmów z uniwersum "Aliena". Mimo wszystko po cichu liczę, że zakulisowo coś knujecie z MG i Adam jeszcze wróci. W filmach gdy nie pokazują jak postać ginie a jedynie to sugerują, to zazwyczaj pojawia się gdzieś w finale, czego Ci życzę

@Arthur-Fleck ja miałem byc na próbę, nigdy wcześniej nie dograłem do konca żadnej sesji u Ketha
-
To prawda, dlatego tak się cieszę razem z Tobą, że tym razem udało się wreszcie skończyć z sukcesem!

Dotarłem do pracy na drugą zmianę, dlatego komentarze do najnowszego posta fabularnego dopiszę później, ale już mam ciarki!

-
Patrząc na rzuty i mechanikę, zastanawiam się jak my w ogóle dolecieliśmy tą łajbą gdziekolwiek:)
-

Nie Kardashiana tylko joystick
️:) ewentualnie broń mogła mi wylecieć zza paska , upadła , wystrzeliła i trafiła Nadie
a la fey to wykorzysta przeciwko mnie 
-
A to może Nadia źle trzymała za joystick i dlatego Davy nie dał rady zrzucić cum?

-
Skoro pisze, że sam trzymał i że mu wypadł, to wie co pisze.
Jakby Nadia trzymała to na pewno by dał rady zrzucić cum.
To się trzyma kupy. -
Jak wy dobrze znacie mój joystick
Cała załoga widzę … i kapitan 
-

Podsumowanie kolejki
Szanowni, przyszedł czas na podsumowanie dotychczasowej sytuacji. Kardashian odszedł z powodzeniem na dalszą względem Bleinerta pozycję, zerwał połączenie dokujące. Davy nie wie jeszcze, co dokładnie spowodowało dobrze słyszalny hałas, ale na instrumentach pilota nie zapaliły się żadne alerty dehermetyzacji, pożaru czy wycieku. Czerwone kontrolki błyskają tylko na schemacie samej śluzy i najpewniej chodzi dokładnie o to, przed czym ostrzegała Nadia (że się nie wysprzęgliły wszystkie zaczepy łącznika ustawianego pomiędzy łukami dwóch statków), ale to dla Was nie problem, bo macie do dyspozycji jeszcze trzy inne śluzy.
Ratownicy na tenderze nie zdołali otworzyć żadnego z dużych kontenerów w ładowni, ale znaleźli pakiet medyczny (identyczny jak ten stracony z Adamem). Tutaj od razu ważne pytanie - oprócz Adama i jego apteczki straciliście też służbowy detektor ruchu, ale wydaje mi się, że ktoś z Was zabierał na abordaż swój prywatny (niech mi ewentualny szczęśliwy użytkownik potwierdzi, że się nie mylę).
Nic żywego ani elektronicznego nie odpowiada na wysiłki Sadzy zmierzające do nawiązania jakiegoś kontaktu, ale badając plany ewakuacyjne na ścianach wiecie już, że ładowni na tym poziomie jest dziewięć, sąsiadujących ze sobą w układzie trzy na trzy, wzdłużnie względem osi okrętu. Można pomiędzy nimi przechodzić z ładowni do ładowni albo wychodzić na zewnętrzne korytarze na obu burtach. Wy jesteście teraz w środkowym prawoburtowym, a przejście otwarło się do środkowego środkowego, inne włazy pozostają zablokowane.
Jeśli chcecie przejść, to podajcie mi ewentualny szyk oraz środki bezpieczeństwa, które chcielibyście podjąć. Czy zabieracie dalej wrak androida W-Y?
-
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się