[komentarze] The Night Walkers
-
Hai!
Witam moich ukochanych graczy @grek @lord-melkor @sirion @muagor po kolejnej przerwie, tym razem z przeprowadzką.
Jeszcze dwa tematy muszę przenieść, ale to się zrobi. Niemniej jestem w o wiele lepszej formie po prawie roku brania nowych leków i choć siły nie takie jak lata temu, to lepsze niż jak chciałam zrezygnować z projektu. Więc ciągle gramy!Wiem, że jest założony discord dla sesji, ale tu też mogę ogłoszenia dawać.
Już nie będzie rozdzielnych tematów komentarzy dla każdej solówki, tylko tutaj będą pojawiały się dla was informacje. -
Miło słyszeć.
Oj przykurzył się kowal. Miło go będzie odgrzebać. Ciekawym czy uda mi się wejść w jego buty po tylu latach.Trzymam kciuki za nowe proszki i za Ciebie!
-
Uff, przeniesione wszystko. Teraz dajcie mi chwilę przeczytać co tam wytworzyliśmy i zacznę pisać. :3 Sądzę, że pierwszy post pojutrze lub jutro jak mnie wena postrzeli z zaskoczenia.
-
-
-
@lord-melkor Jest i dla ciebie. Zajęło, jako że wpierw musiałam zadośćuczynić GreKowemu oczekiwaniu.
Ale jest i dla ciebie. Svajone już poza zasięgiem, ale krew wokół ciepła, bo część wciąż w ciałach. Dawaj, bestyjko!