Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
[komentarze] The Night Walkers
-
Witamy i na posty czekamy
Dobrze, że wracasz do formy i pisania. Trzymamy kciuki, aby było tylko lepiej. -
Miło słyszeć.
Oj przykurzył się kowal. Miło go będzie odgrzebać. Ciekawym czy uda mi się wejść w jego buty po tylu latach.Trzymam kciuki za nowe proszki i za Ciebie!
-
Uff, przeniesione wszystko. Teraz dajcie mi chwilę przeczytać co tam wytworzyliśmy i zacznę pisać. :3 Sądzę, że pierwszy post pojutrze lub jutro jak mnie wena postrzeli z zaskoczenia.
-
-
-
@lord-melkor Jest i dla ciebie. Zajęło, jako że wpierw musiałam zadośćuczynić GreKowemu oczekiwaniu.
Ale jest i dla ciebie. Svajone już poza zasięgiem, ale krew wokół ciepła, bo część wciąż w ciałach. Dawaj, bestyjko! -
Przepraszam za zwłokę, jutro się zajmę @grek @lord-melkor .

-
@grek Więźniarka milczy, ale Michaił ma wrażenie, że jest gotowa zaatakować nawet, jeżeli przekroczy granice.
@lord-melkor Zygfryd nie może zrobić agresywnego ruchu przeciw Deotheriemu i szczerze nie wie czemu. Jakby jego myśli były nastawione ku niemu. Może werbalnie się złościć, irytować czy marudzić jak dziecko, ale koniec końców nie stanie przeciw niemu i nie zbuntuje się.
-
@grek @lord-melkor Przepraszam was, ale naprawdę się podchorowałam i nie mam sił przy kompie siedzieć, a jedynie smarczę i jem Gripexy.
-
Looz. Poczekam.
Jakby Cię to miało pocieszyć to ja też na dopalaczach ciągnę :