[komty] Syreni Śpiew Neonów
-
Mack zignoruje Hajfiego, wie że jak ten robi interesy albo zakupy inne niż spożywcze to będzie isę targował i to potrwa z pewnością nie da sobie przerwać interesu. Nie ma na to czasu.
I tak, Mack poprosi sąsiadki żeby włączyły podgląd co się tam dzieje.
Zaraz puszczę post.
-
-
Post poszedł, jak Mack się pakował to Artemida miała podgląd na okularach Macka. To czy nadal je ma w drodze tam jest kwestią otwartą.
-
Przyjąłem, że wymienialiście się sprzętem na bieżąco wedle potrzeb i efektywnie z niego korzystając zyskaliście absolutną pewność, że incydent w mieszkaniu sąsiadek nie jest jakaś przebiegłą zasadzką trzeciej strony.
-
Post poszedł, no chyba Brazil w to nie do końca uwierzyła. Deklarowała zostanie w korytarzu, ale już w weszła to weszła. W progu stoi drzwi zawarła.
-
Szanowni, ponieważ ciężar narracji przesunie się teraz na Brazil i Macka, mam w międzyczasie pytanie do @grek , czy Switch chciałby dopiąć zakupy na mieście przed powrotem do H10 (przydała by mi się szczegółowa lista) oraz do chłopaków w sklepie w H10 o decyzje zakupowe (bo @gladin rozważa zawieszenie negocjacji z Paulem Wilsonem i skontaktowanie się w sprawie konkurencyjnej oferty z Chakkasami). Możemy dopiąć te wszystkie szczegóły w trakcie rozgrywania wątku nigeryjskiego.
-
Szanowni, ponieważ ciężar narracji przesunie się teraz na Brazil i Macka, mam w międzyczasie pytanie do @grek , czy Switch chciałby dopiąć zakupy na mieście przed powrotem do H10 (przydała by mi się szczegółowa lista) oraz do chłopaków w sklepie w H10 o decyzje zakupowe (bo @gladin rozważa zawieszenie negocjacji z Paulem Wilsonem i skontaktowanie się w sprawie konkurencyjnej oferty z Chakkasami). Możemy dopiąć te wszystkie szczegóły w trakcie rozgrywania wątku nigeryjskiego.
czy Switch chciałby dopiąć zakupy na mieście przed powrotem do H10 (przydała by mi się szczegółowa lista)
Tak. Gdzieś o tym pisałem. W poście lub na disco.
Dwie rzeczy:- gnat, osobista broń
- dron, w miarę możliwosci nawet lepszy od poprzedniego
I chciałbym negocjować.
-
bo @gladin rozważa zawieszenie negocjacji z Paulem
Tak:
Gladin napisał:
Oni należą do Czakasów. (...) To bym po wizycie u Paula wpadł do nich sprawdzić, czy czego nie nagrali po drodze. I przy okazji bym porównał ceny jakie daje Paul, a jakie mogą dać Czakasi. Wybrałbyś się ze mnę?
Sprawdzić ceny u Paula, jeżeli Dingo się zgodzi sprawdzić mieszkanie Shivy i konakt na Czakasów i dopiero potem wrócić do Paula na końcowe zakupy. Paulowi można na odchodnym (przed wizytą u Shivy) rzec cokolwiek, że się idzie zobaczyć, ile kasy się uda zgromadzić...
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się