Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
Warszawa, Targi Fantastyki
-
Ceny faktycznie kuszące, nie to co Pyrkon. Tylko z tego co ja kojarzę to są to typowo targi, tj bez prelekcji i zajęć, serio tylko targi. Czy się mylę?
-
Ceny faktycznie kuszące, nie to co Pyrkon. Tylko z tego co ja kojarzę to są to typowo targi, tj bez prelekcji i zajęć, serio tylko targi. Czy się mylę?
@Dekline Skopiowane z ich strony:
impreza szybko ewoluowała i dziś to o wiele więcej niż targi...
- to spotkania z pisarzami, twórcami gier, artystami, aktorami i ludźmi kultury;
- to tysiące cosplayerów i otwartych na świat uczestników;
- to warsztaty, pokazy, strefy i atrakcje tematyczne ;
- to pomysł na weekend w towarzystwie rodziny, przyjaciół lub drugiej połówki;
- to dni pełne fantastyki, których nie można przegapić!
Przyznaję, że 2 ostatnie punkty mówią o niczym xD
-
-
Na pewno nie ma prelekcji czy zajęć jak na Pyrkonie, ale dołożyli nieco więcej niż "same targi", bo na "targach" to ja już byłam w tym roku, bilet kosztował mnie 10zł, a nie 32,5 (najtańsza opcja za 1 os dorosłą). Więc trochę dołożyli, jak konkursy, pokazy, spotkania z twórcami (to zwykle kosztowne bywa) no i jakaś strefa gamingu też, to może coś z gamedevu będzie, podejrzewam, że skoro w Wawie tak mają, to w Gdańsku raczej też rozszerzyli.
-
Jeśli coś zmienili to dobrze. Pytanie tylko czy w każdym mieście. Bo ja byłem w Gdańsku rok temu albo dwa no to były typowe targi.
@jhnw nie pytali nas o jakąś współpracę?
@Dekline napisał w Warszawa, Targi Fantastyki:
@jhnw nie pytali nas o jakąś współpracę?
Nie, a chcesz akredytację?
-
Z chęcią bym wpadł, ale oczywiście na Gdańsk. Jeśli chcesz do nich uderzyć to super.
-
Stoisko epic roll? Po wpisaniu do googla wyskakują mi różne inicjatywy.
Ja ogólnie chętnie, mogę poprowadzić każdy system pod warunkiem że będzie to wfrp 2ed. -
Już coraz bliżej, kogoś szansa spotkać będzie w Warszawie ofc?

@dekline @zell , jak nastawienie?
Będzie jedna hala z GameDays btw, jakaś ich druga edycja podczepiana pod WTF, więc goście mierni (na pewno jak na takie dinozaury jak my, bo np Nieuczesana, pewnie nieznana starym piwniczakom). Ale zawsze coś !
-
Do Wawy się nie wybieram. Ale do Gdańska zapraszam jakby co.
-
Już coraz bliżej, kogoś szansa spotkać będzie w Warszawie ofc?

@dekline @zell , jak nastawienie?
Będzie jedna hala z GameDays btw, jakaś ich druga edycja podczepiana pod WTF, więc goście mierni (na pewno jak na takie dinozaury jak my, bo np Nieuczesana, pewnie nieznana starym piwniczakom). Ale zawsze coś !
@Nami napisał w Warszawa, Targi Fantastyki:
(na pewno jak na takie dinozaury jak my, bo np Nieuczesana, pewnie nieznana starym piwniczakom)
Influencerów czy innych nie oglądam.
A co najbardziej to ludzi let's playe robiących i to nie polaków.Kupiłam koszulkę właśnie na to wydarzenie, więc się pojawię na pewno pierwszego dnia, a jeżeli będą dobre wiatry to i drugiego.
-
(na pewno jak na takie dinozaury jak my, bo np Nieuczesana, pewnie nieznana starym piwniczakom)
A co najbardziej to ludzi let's playe robiących i to nie polaków.Kupiłam koszulkę właśnie na to wydarzenie, więc się pojawię na pewno pierwszego dnia, a jeżeli będą dobre wiatry to i drugiego.
@Zell napisał w Warszawa, Targi Fantastyki:
No właśnie ludzi tego pokroju zaprosili:P Straszny niesmak dla mnie, liczyłam na coś poważniejszego z gamedevu, kogoś, kto poopowiada o czymś ciekawym, a nie o fryzjerze i byciu goldem w lolu.
No to może się jakoś zobaczymy na chwilę