Powitania, pożegnania i powroty
-
Witaj @Bonifacy !
-
Hai, @luc-du-lac @bonifacy !
-
@decybelka Hai nowej duszy!
-
Dzień Dobry. Przychodzę ze strefy, bo mnie tu @piołun cynk dał, że warto zobaczyć co u was się dzieje. @decybelka widzę, że ekipa się zbiera też tutaj. Może jeszcze Kertiopa i Sznycla też tu przywieje, to Piołun założy Martwe Szczyty 2.0

-
-
@Zell W sumie, twój nick powoduje, że mi dzwoni, ale nie wiem w którym kościele lub w której świątyni

-
-
Czołem @garanil i @decybelka . Miło, że zdecydowaliście sobie sprawdzić polecajke. Do zobaczenia w tutejszych sesjach mam nadzieje

-
Witka @garanil , miło nam powitać w gronie RT. Szybko sobie awatarka wgrałeś, ktoś ewidentnie Cię musiał ostrzec

A tak na poważnie, jak już zapewne wiesz, trafiłeś na towarzystwo starych tetryków… tfu, weteranów PBF z forum LastInn. Ogromnie nas cieszą gracze z innych miejsc w sieci, bo świeża krew to gwarancja większej ilości sesji, liczniejszych drużyn i fajniejszych interakcji towarzyskich. Prace nad forum cały czas trwają, planowane są kolejne innowacje, ale i tak już teraz znajdziesz tu sporo ludzi z pasją, którzy chętnie spędzają czas na grach towarzyskich. Jeśli masz znajomych, którzy chcieliby wnieść tutaj coś fajnego od siebie, śmiało ich zapraszaj.
Dodam jeszcze, że przy okazji powitania opłaca się napisać parę słów na temat swoich ulubionych systemów RPG albo wymarzonej sesji.
-
Grało się w młotka, przepadam za klimatami fantasy. A kwestia avka jakoś sama się naturalnie zmaterializowała, dopiero co.
Kiedyś zerkałem na lastinn, zwłaszcza w momencie kiedy dostałem czasowego bana na strefie, bo wykorzystanie piosenki "Des Geyers Shwarze Haufen" uznano za propagowanie faszyzmu. Nadal mam o to żal do administracji, bo jestem nie dość że negatywnie nastawiony do faszyzmu i wszelkich form socjalizmu i lewicy (nawet tych uznawanych za prawicowe), to jeszcze historykiem z wykształcenia, a piosenka zawiniła tylko tym, że śpiewali ją niemieccy czołgiści, a okładka na youtube zawierała balkankreuze

Ostatecznie do Lastinn nie dołączyłem, mimo że ktoś przebąkiwał, że tam jest większa tolerancja i gdybym chciał, to mógłbym zrobić sesję dosłownie ociekającą klimatem nazistowskiego reżimu, a zamiast krytyki byłyby gratulacje za realizm. Odrzucała mnie szata graficzna.
Myslę nad tym czy nie założyć rekrutacji. Przydałaby się jakaś zombie apokalipsa, albo może coś niestandardowego. W sumie miałem parę pomysłów na sesje, które nie wypaliły. mn. sesja w świecie MLP... pomyślę

-
Grało się w młotka, przepadam za klimatami fantasy. A kwestia avka jakoś sama się naturalnie zmaterializowała, dopiero co.
Kiedyś zerkałem na lastinn, zwłaszcza w momencie kiedy dostałem czasowego bana na strefie, bo wykorzystanie piosenki "Des Geyers Shwarze Haufen" uznano za propagowanie faszyzmu. Nadal mam o to żal do administracji, bo jestem nie dość że negatywnie nastawiony do faszyzmu i wszelkich form socjalizmu i lewicy (nawet tych uznawanych za prawicowe), to jeszcze historykiem z wykształcenia, a piosenka zawiniła tylko tym, że śpiewali ją niemieccy czołgiści, a okładka na youtube zawierała balkankreuze

Ostatecznie do Lastinn nie dołączyłem, mimo że ktoś przebąkiwał, że tam jest większa tolerancja i gdybym chciał, to mógłbym zrobić sesję dosłownie ociekającą klimatem nazistowskiego reżimu, a zamiast krytyki byłyby gratulacje za realizm. Odrzucała mnie szata graficzna.
Myslę nad tym czy nie założyć rekrutacji. Przydałaby się jakaś zombie apokalipsa, albo może coś niestandardowego. W sumie miałem parę pomysłów na sesje, które nie wypaliły. mn. sesja w świecie MLP... pomyślę

@Garanil napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
Odrzucała mnie szata graficzna.
O kurde, a ja ją tak lubiłam
Nie gryzła w oczy.Witam serdecznie
Obyś się fajnie bawił. Na pewno jest tutaj przytulniej niż na LI, a żyłam z nim ponad 15lat 
-

@Garanil napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
Myslę nad tym czy nie założyć rekrutacji. W sumie miałem parę pomysłów na sesje, które nie wypaliły. mn. sesja w świecie MLP... pomyślę

MLP? My Little Pony? Wcześniej nigdy bym się nie przyznał do takiej guilty pleasure, ale po tym, co się dzieje w tutejszej sesji Daggerheart kto wie czy bym nie wszedł nawet w My Little Pony!
I pewnie nie ja jeden! @bonifacy !

-
@ketharian We're not flawless
We're a work in progressZałożyłem sondę z tym co ja ewentualnie. Zerknij, nie krępuj się, żeby pisać.
-
Cześć @Macabra78
Skąd do nas przychodzisz i w jakie systemy lubisz grać? -
Witam.
Przychodzę z Koziegłów, miejscowości z prowincją Poznań za miedzą.
Zagrałbym w cokolwiek ci nie wymaga znajomości angielskich podręczników@Macabra78 Dzięki za szybką odpowiedź. Bardziej miałem na myśli, jak trafiłeś na forum RT? Info na jakiejś grupie FB? Znajomy przekazał? Wyszukiwarka? Info z konwentu? Czy grałeś wcześniej w PBFy, czy to nowość?
Zajrzyj do rekrutacji czy coś się nada, a jak nie to rozgość się, wbij na discorda, jeżeli masz ochotę i poczekaj, aż pojawi się kolejna rekrutacja.
-
Witaj w naszym gronie @mareenk , miło Cię widzieć! Może zechcesz nam opowiedzieć jak tu trafiłeś/aś, czy masz doświadczenie w grach PBF i czy szukasz u nas konkretnej sesji czy też przybywasz z otwartością na różne systemy?
-
Czołem! Trafiłem do was z grupy FB. Z graniem na PBF miałem styczność kilka, jak nie kilkanaście lat temu. Co do samej sesji nie mam konkretnych wymagań. Sądzę że odnajdę się w każdym systemie. Dlaczego tak piszę? Ponieważ mam grupę przyjaciół z którymi gram sesje, od Warhammera, po Tales from the Loops. Także mam nadzieję że uda mi się dołączyć do jakiejś grupy.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się