[Path 2ed] Runa cienie
-
Czarodziejka z nieskrywaną satysfakcją podziwiała efekty swoich działań wodząc wzrokiem po drżących sylwetkach obydwu dziewczyn. Uśmiechnęła się jeszcze szerzej słysząc że były zadowolone choć ich ostatnia reakcja trochę ją zaskoczyła.
-Czemu się tak na nas gapią ? - Szepnęła do Ramiel.
Zaraz twoimi też ? Myślałam że ty i Grimm byłyście dość blisko z tego co opowiadałaś że cię “uczyła”. - Elphi zaczęła się zastanawiać czy przypadkiem sobie czegoś nie dopowiedziała do historii Kunegundy. -
Ramiel zarumieniła się i powiedziała.
- Im chodzi o to, że one obie były dziewicami, zanim kochały się z nami. I są ciekawe czy ty też byłaś dziewicą … Ale i tak się dziwnie składa że byłaś… Czy to oznacza, że wszystkie kob iety, z którymi ostatnio byłam były dziewicami. Gdybym była facetem, To jakby mnie nazywa to?-
Grimm uśmiechnęła się smutno, a potem powiedziała.
*- Ona uczyła mnie tylko całować i trochę innych rzeczy, ale nic takiego nie robiłyśmy co z wami robiłam…– Powiedziała i popłynęła do Czarodziejki lekko gładząc wnętrzem dłoni jej pierś -
-Rzeczywiście masz ostatnio powodzenie jak na to spojrzeć w ten sposób, ja sumie też jak się nad tym zastanowię. - Odpowiedziała rozbawiona spostrzeżeniem Ramiel.
-Po tym co pokazałaś ostatnim razem byłam gotowa uwierzyć że jesteś bardziej doświadczona. - Odwzajemniła pieszczotę skupiając uwagę na biuście równocześnie całując łowczynię w usta a następnie szyję.
-Ciekawe co jeszcze nam pokażesz. - Zastanowiła się na głos powoli schodząc jedną dłonią niżej wzdłuż jej boku aż do tali by następnie przenieść ją na plecy delikatnie przyciągając dziewczynę do siebie. -
Łowczyni potworów odwzajemniła pocałunek, a potem powiedziała.
- To bardzo miłe co mówisz, Cieszę się, że udało mi się wstawić wam przyjemność..-
W tym czasie Eleril całowała czule piersi bardki, masuąc jej tyłek, ale Przerwała na moment i powiedziała.
- Może wszystkie trzy po kolei uszczęśliwimy Ramiel? Zwłaszcza że ostatnio zdarzył Wydaje mi się że pozostała nieco zaniedbana…-
Ramiel Zaśmiała się i powiedziała.
- Jak wyjdziemy z wody to mogę też jedną z was zadowalać, gdy Inna inna będzie mnie całować na dole… Albo i dwie jeślipomogę sobie ręką…- -
-No i to jest pomysł który mi się podoba. Jeszcze by ktoś powiedział że zaniedbuje Reamiel w czasie podróży poślubnej, trzeba temu zaradzić. - Także zaśmiała się z zadowoleniem na propozycję Eleril sama dodając.
-Mamy sporo możliwości na przykład dwójka z nas wspólnie skupi się na uszczęśliwianiu Ramiel gdy ta zajmie się kim zechce. Oczywiście mam jeszcze parę propozycji ale zostawmy je na później. -
Dziewczyny zaśmiały się i wyszły z wody razem z Ramiel. Potem obydwie wytarły się i bardka się położyła.
- Grimm, ty zaspokuj ją ustam, a ja bą dę się przypatywać ssąc pieri Ramiś-
I tak zrobiły. łowczyni potworów wpiła usta w łono bardki i zaczęła ją lizać zapmiętale. Ramiel jęcząc głaskała ją po głowie, a Elerli ustami całowała jej piersi i brzuch -
Elphira została w wodzie chwilę dłużej by cieszyć się widokiem swych kochane, oczywiście nie zamierzała poprzestać na samym patrzeniu. Nieśpiesznie wytarła się dając dziewczynom czas na rozgrzanie się nim do nich dołączyła. Klęknęła nad Ramiel by dać jej dostęp do swego łona i mieć też dobry widok na resztę akcji oraz by Eleril z Grimm też mogły ją podziwiać.
-
Jej żona nie czekała na zachętę tylko zaczęła lizać j ssać łono czarodziejki, co nie było łatwe, bo sama przeżywała ekstazę, gdy łowcxyni potworów pożerała łapczywie jej kobiecość,, a fechmistrzyni całowała jej piesi i brzuch.. Wlphi musiała przyznać, że był to cudowny widok. W końcu tancerka doszła wyprężając się gdy przeżywała orgazm. Wtedy Elerilzajęła miejsce Grimm, która zaczęła całować czarodziejkę. Diablica była o wiele delikatniejsza o Thaumaturg, i wyglądała Naprawdę słodko. W końcu żony zaczęły jednocześnie szczytować, a potem wszystkie cztery kobiety położyły się obok siebie tuląc się i całując.
- I jak było?- Zapytała diablica leciutko masując wewnętrzną stronę ud Czarodziejki -
Czarodziejka syciła się zarówno widokiem jak i doznaniami póki ta chwila uniesienia trwała, po wszystkim potrzebowała chwili wytchnienia ale wciąż miała dość sił by zaśmiać się na pytanie fechmistrzyni.
-Słyszałaś ? Pyta się jak było jak tu ci odpowiedzieć… - Rzuciła do małżonki po czym zadumała się nim uraczyła Eleril długim słodkim pocałunkiem.
-Czy to ci wystarczy jako odpowiedź ? Byłyście świetne, zwłaszcza patrząc na wasze doświadczenie.Leżąc tak zaczęła się zastanawiać nad ich podróżą i jej dotychczasowym przebiegiem.
-Wiecie na początku drogi było spokojnie choć trochę monotonnie i już się martwiłam że reszta też taka będzie a tu trafiły się nie jedna a dwie przyjemnie niespodzianki. - Uśmiechnęła się do dziewczyn nim kontynuowała.
-Jeśli dobrze liczę droga do stolicy zajmie na jeszcze z dwa tygodnie do miesiąca zależnie jakie tempo narzucimy. Biorąc pod uwagę jak się zbliżyłyśmy to może czas pomyśleć co będziemy porabiać na miejscu. Oczywiście przed nami jeszcze kawał drogi a z naszym szczęściem to wpadniemy znowu na ten cholerny młyn. Jednak jestem otwarta na propozycje i pomysły. -
Diablica się zarumieniła słysząc pochwałę i odpowiedziała pocałunkiem, a potem drugi złożyłam ustach Ramiel. Przytuliła się co kładąc policzę piesi czarodzieki, której żona zrobiła to samo z drugiej stro. Grimm Przytuliła się do fechmistrzyni na łyżeczkę. Gdy wysłuchały jej opowieści, to Eleril Powiedziała.
*- Moim zdaniem to jest więcej niż pewne, tak nakazuje realizm narracyjny, piszą o tym książki naukowe! A czy na siebie będę mogła z wami potańczyć? [/i] -
Nie chcąc psuć dziewczynom bardzo wygodnego ułożenia nie miała innego wyboru jak ostrożnie się przychylić by ucałować fechmistrzynię w głowę.
-Oczywiście że zatańczymy z tobą na ślubie, tak właściwie to z Ramiel myślałyśmy o tym cię trochę podszkolić w tańcu. Nie powinno być to trudne z twoją gibkością i wyczuciem rytmu. No i jak odkryłyśmy niedawno twój talentem do zgrywania się z partnerką, co prawda na razie w łóżku ale czuję że na parkiecie będzie podobnie.
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się