Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Świat
  • Użytkownicy
  • Grupy
  • Strona startowa
Skórki
  • Jasny
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Ciemny
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Domyślna (Cyborg)
  • Brak skórki
Zwiń
Patronite
  1. Start
  2. Sesje D20
  3. Rozgrywka
  4. [Path 2ed] Runa cienie
Runa cienia
slann22S
slann22 jako
Mistrz Gry
Mistrz Gry
RodrygR
Rodryg jako
Elphira

[Path 2ed] Runa cienie

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Rozgrywka
pathfinder 2golarion
83 Posty 2 Uczestników 2.2k Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • slann22S Niedostępny
    slann22S Niedostępny
    slann22 jako Mistrz Gry
    napisał ostatnio edytowany przez slann22

Dziewczyny przyglądały się jak czarodziejka się zbiera, a potem Eleril zdjęła stanik pomogła to zrobić Grimm, A potem zdjęły majtki I fechmistrzyni Popatrzyła na wspaniałe piersi młodszej potwory… Ramiel rozebrała się idąc tanecznym krokiem i razem wszystkie trzy dołączyły do Elphiry w basenie…
    [i] - Czy mogę pocałowa twoją pierś! -[/i] Zapytała diablica Grimm, która się zgodziła i Eleril podpłynęła i wzięła do ust duży sutek.
    -[i] Zajmij się drugą… -[/i] - rzekła Ramiel dotykając biodra żony.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    0
    • RodrygR Niedostępny
      RodrygR Niedostępny
      Rodryg jako Elphira
      napisał ostatnio edytowany przez

Woda była przyjemna tak jak lubiła i na pewno pozwalała na długą relaksującą kąpiel jednak wszystkie miały co innego na myśli i zamierzały podnieść temperaturę jeszcze bardziej.
      -Wedle życzenia. - Odpowiedziała po ucałowaniu małżonki po czym zajęła miejsce obok fechmistrzyni. Pewnie ujęła pierś dłonią masując ją przez chwilę po czym przystąpiła do całowania i pieszczot spoglądając do góry by widzieć twarz Grimm, trzeba było jej wynagrodzić cierpliwość wykazaną w czasie podróży. Drugą wolną dłonią powoli zaczęła głaskać Eleril po plecach od karku aż do końca pleców.

0
      • slann22S Niedostępny
        slann22S Niedostępny
        slann22 jako Mistrz Gry
        napisał(a) ostatnio edytowany przez

Grimm zrobiła rozmarzoną i błogą minę. Elphi czuła, jak pod jej palcami twardnieją sutki dziewczyny. Eleril wygięła się podsuwjąc pośladki pod dłoń czarodzieki, a potem zapytała.
        *- Pomożesz mi zaspokoi Grimm palcami? - i wsunęła dłoń pomiędzy uda łowczyni potworów… Żona Elphiry podpłynęła do niej od tyły i jedną dłonią masowała jej podbrzusze, a drugą gładziła piersi.

0
        • RodrygR Niedostępny
          RodrygR Niedostępny
          Rodryg jako Elphira
          napisał(a) ostatnio edytowany przez Rodryg

Czarodziejka uśmiechnęła się i przeniosła dłoń niżej by zgodnie z prośbą wspomóc fechmistrzynię w jej wysiłkach. Oczywiście nie zapomniała o samej Eleril, ciesząc się jej gładką skórą powoli przesunęła drugą dłoń trochę niżej by delikatnymi ruchami zacząć sprawiać jej przyjemność.
          -Nie zapominaj o naszej kochaneju mistrzyni ostrza. - Szepnęła do Ramiel.

0
          • slann22S Niedostępny
            slann22S Niedostępny
            slann22 jako Mistrz Gry

Ramiel pocałowała żonę w szyję, a potem przysunęła się do diabilicy i obieła jej piersi od tyłu masując je. Eleril ustawiła się tak, że łatwiej było czarodziejce sprawiać jej przyjemność. Zarówno łowczyni potworów jak i fechmistrzyni dyszały coraz ciężej, a w końcu obytwie zaczęły jęczeć i w końcu szczytowały…
            *- I jak moje piękne? - * zapytała Ramiel.
            - To było niesamowite Eleril! Twoje inne dziewczyny były zachwycone?- - rzekła Grimm. Diablica spuściła wzrok i powiedziała.
            - Elphi i Ramiel są moimi pierwszymi…-
            - Oh moimi też! - powiedziała Grimm i dziewczyny popatrzyły pytająco na Ramiel i Elphi.

0
            • RodrygR Niedostępny
              RodrygR Niedostępny
              Rodryg jako Elphira

Czarodziejka z nieskrywaną satysfakcją podziwiała efekty swoich działań wodząc wzrokiem po drżących sylwetkach obydwu dziewczyn. Uśmiechnęła się jeszcze szerzej słysząc że były zadowolone choć ich ostatnia reakcja trochę ją zaskoczyła.
              -Czemu się tak na nas gapią ? - Szepnęła do Ramiel.
              Zaraz twoimi też ? Myślałam że ty i Grimm byłyście dość blisko z tego co opowiadałaś że cię “uczyła”. - Elphi zaczęła się zastanawiać czy przypadkiem sobie czegoś nie dopowiedziała do historii Kunegundy.

1
              • slann22S Niedostępny
                slann22S Niedostępny
                slann22 jako Mistrz Gry
                napisał(a) ostatnio edytowany przez slann22

Ramiel zarumieniła się i powiedziała.
                - Im chodzi o to, że one obie były dziewicami, zanim kochały się z nami. I są ciekawe czy ty też byłaś dziewicą … Ale i tak się dziwnie składa że byłaś… Czy to oznacza, że wszystkie kob iety, z którymi ostatnio byłam były dziewicami. Gdybym była facetem, To jakby mnie nazywa to?-
                Grimm uśmiechnęła się smutno, a potem powiedziała.
                *- Ona uczyła mnie tylko całować i trochę innych rzeczy, ale nic takiego nie robiłyśmy co z wami robiłam…– Powiedziała i popłynęła do Czarodziejki lekko gładząc wnętrzem dłoni jej pierś

0
                • RodrygR Niedostępny
                  RodrygR Niedostępny
                  Rodryg jako Elphira

-Rzeczywiście masz ostatnio powodzenie jak na to spojrzeć w ten sposób, ja sumie też jak się nad tym zastanowię. - Odpowiedziała rozbawiona spostrzeżeniem Ramiel.

-Po tym co pokazałaś ostatnim razem byłam gotowa uwierzyć że jesteś bardziej doświadczona. - Odwzajemniła pieszczotę skupiając uwagę na biuście równocześnie całując łowczynię w usta a następnie szyję.
                  -Ciekawe co jeszcze nam pokażesz. - Zastanowiła się na głos powoli schodząc jedną dłonią niżej wzdłuż jej boku aż do tali by następnie przenieść ją na plecy delikatnie przyciągając dziewczynę do siebie.

0
                  • slann22S Niedostępny
                    slann22S Niedostępny
                    slann22 jako Mistrz Gry

Łowczyni potworów odwzajemniła pocałunek, a potem powiedziała.
                    - To bardzo miłe co mówisz, Cieszę się, że udało mi się wstawić wam przyjemność..-
                    W tym czasie Eleril całowała czule piersi bardki, masuąc jej tyłek, ale Przerwała na moment i powiedziała.
                    - Może wszystkie trzy po kolei uszczęśliwimy Ramiel? Zwłaszcza że ostatnio zdarzył Wydaje mi się że pozostała nieco zaniedbana…-
                    Ramiel Zaśmiała się i powiedziała.
                    - Jak wyjdziemy z wody to mogę też jedną z was zadowalać, gdy Inna inna będzie mnie całować na dole… Albo i dwie jeślipomogę sobie ręką…-

😱 😳
                    0
                    • RodrygR Niedostępny
                      RodrygR Niedostępny
                      Rodryg jako Elphira

-No i to jest pomysł który mi się podoba. Jeszcze by ktoś powiedział że zaniedbuje Reamiel w czasie podróży poślubnej, trzeba temu zaradzić. - Także zaśmiała się z zadowoleniem na propozycję Eleril sama dodając.
                      -Mamy sporo możliwości na przykład dwójka z nas wspólnie skupi się na uszczęśliwianiu Ramiel gdy ta zajmie się kim zechce. Oczywiście mam jeszcze parę propozycji ale zostawmy je na później.

0
                      • slann22S Niedostępny
                        slann22S Niedostępny
                        slann22 jako Mistrz Gry

Dziewczyny zaśmiały się i wyszły z wody razem z Ramiel. Potem obydwie wytarły się i bardka się położyła.
                        - Grimm, ty zaspokuj ją ustam, a ja bą dę się przypatywać ssąc pieri Ramiś-
                        I tak zrobiły. łowczyni potworów wpiła usta w łono bardki i zaczęła ją lizać zapmiętale. Ramiel jęcząc głaskała ją po głowie, a Elerli ustami całowała jej piersi i brzuch

0
                        • RodrygR Niedostępny
                          RodrygR Niedostępny
                          Rodryg jako Elphira
                          napisał(a) ostatnio edytowany przez Rodryg

Elphira została w wodzie chwilę dłużej by cieszyć się widokiem swych kochane, oczywiście nie zamierzała poprzestać na samym patrzeniu. Nieśpiesznie wytarła się dając dziewczynom czas na rozgrzanie się nim do nich dołączyła. Klęknęła nad Ramiel by dać jej dostęp do swego łona i mieć też dobry widok na resztę akcji oraz by Eleril z Grimm też mogły ją podziwiać.

0

Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.

Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.

Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
                          Odpowiedz
                          • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                          Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                          • Najpierw najstarsze
                          • Najpierw najnowsze
                          • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.