Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
Szanowni, przepraszam za opóźnienie w odpisie, to surowy majestat bijący od oblicza świątobliwego Grimmiga onieśmielił mnie tak dalece, że zapomniałem języka w gębie. Mój odpis będzie dzisiaj wieczorem.
@Ketharian
"Świątobliwy"... ;DŁotr i przechrzta ot co!
-
Podobno pewien mężczyzna widział jak kapłan pomógł chłopcu dając jedzenie!*
- Nie podobno tylko naprawdę
- Nie pewien tylko konkretny
- Nie widział tylko słyszał
- Kapłan akurat się zgadza
- Nie pomógł tylko "pomógł"
- Nie chłopcu tylko dziewczynce
- Nie dał tylko zabral
- I nie jedzenie a pieniądze.
-
@Marrrt napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
@Ketharian
"Świątobliwy"... ;DŁotr i przechrzta ot co!
@Dekline napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Podobno pewien mężczyzna widział jak kapłan pomógł chłopcu dając jedzenie!*(...)

-
@ketharian
Spokojnie, poczekamy. Akurat w tej scenie możesz się wykazać, wiec ... zero presji teraz.@wired
Tak. A o co chodzi? -
@santorine
Świątynia dysponuje wiedzą medyczną wiekszą* niżli Ulrich niezbój z rodu Von. Na czyje leczenie się zdecydujesz biorąc pod uwagę Twoją sytuacje? Potrzebuje do psota.- Nie jakąś turbo dużo wiekszą, ale jednak masz większe szanse.
-
Tak. Policzyłem.
-
@santorine Ty się nie wypowiadaj, bo się nasz cyrulik zirytuje i będzie ci ziemię w rany wcierał później.
-
Uuuuu.... Arbuz, masz jeszcze ta kulkę? Sprawdzałeś kiedyś co się stanie z pacjentem jeśli byś mu ją zaszył w ranie? A chcesz sprawdzić?
-
Duma cyrulika jest bardziej wrażliwa niż duma kurtyzany, pamiętaj... No i ufasz im bardziej? Smutne...
@JhnW napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Duma cyrulika jest bardziej wrażliwa niż duma kurtyzany, pamiętaj... No i ufasz im bardziej? Smutne...
Ale całkiem rozsądne, świątynia z zapleczem medycznym i wiarą co potrafi czynić cuda, czy kumpel z celi co dawno rąk nie mył, ja bym też się nie zastanawiał

-
@JhnW napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Ale całkiem rozsądne, świątynia z zapleczem medycznym i wiarą co potrafi czynić cuda, czy kumpel z celi co dawno rąk nie mył, ja bym też się nie zastanawiał

@Wired napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Tylko ten kumpel będzie cię później szył, więc...
-
@Wired napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
@Zell napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba

Kuchcę odpis, patrząc na Wasze posty, Hieronim jak Ty żeś mi zaimponował na tle tych bezbożników.
Ulrich-zbój i Oswald też widać z lepszej gliny lepieni, może i w nich da się obudzić żar prawdziwej wiary. -
You're a funny guy.
-
@Zell napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba

Kuchcę odpis, patrząc na Wasze posty, Hieronim jak Ty żeś mi zaimponował na tle tych bezbożników.
Ulrich-zbój i Oswald też widać z lepszej gliny lepieni, może i w nich da się obudzić żar prawdziwej wiary.@Wired napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Ulrich-zbój i Oswald też widać z lepszej gliny lepieni, może i w nich da się obudzić żar prawdziwej wiary.
Rotzniesser chyba położył najwięcej ludzi, póki co, więc zacny materiał na czciciela Młotodzierżcy.
-
-
@Dekline napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
@wired się nam ociąga, ja trzymam rękę na pulsie
No ładnie, z dzień po info na disco piszę posta a tu już na mnie czekają

Wersja draft na discordzie. Jak @dekline klepnie że ok, to wleci na forum. -
Spóźniony Keth w końcu 3 dni temu napisał, więc wiesz...