[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
Mam wrażenie, że Cię niechcący zdenerwowałem, a nie było to moim zamiarem. W związku z tym chciałbym się podzielić snickersem pokoju, żeby jakoś zmazać to niefortunne wrażenie i już nie ponaglam.
-
Nie, absolutnie mnie nie zdenerwowałeś. Odczytaj moje słowa bezpośrednio. Staram się reagować na entuzjazm graczy, żeby ich właśnie nie hamować, ale z braku czasu i energii w danym momencie odpisuje krótko i rzeczowo.
Ale Snickersa chętnie opierdzielę.
-
@ketharian ja w 100% na serio to napisałem. Jeśli chcesz to dać teraz to dawaj kropka ja będę miał czas wieczorem tylko nie wiem czy dzisiaj czy może jutro.
-
@ketharian Zdaje się że się nie dogadaliśmy, ja czekałem na Ciebie Ty na mnie. Masz już coś?
-
Jeszcze nic nowego nie pisałem. Trochę mnie skonfundowała sugestia na temat zachowania gościa z dzwonnicy, dlatego uznałem, że wstrzymam się z odpisem, dopóki nie zamkniesz tego wątku jako MG (żebym tam przypadkiem czegoś nie poplątał). Jak tylko Marrrt dostanie swoje odpowiedzi, ruszę z opowieścią Hieronima przy ognisku.
-
No tak! Oczywiście! Wina Marrrta!:)
To jak już wszyscy i tak czekają na odpowiedzi na moje pytania to przypomnę jeszcze nieśmiało, że reakcja siostry na gościa z dzwonnicy też interesuje Ergo. No i jej odpowiedź na pytanie co to za typ.
-
Dobra,to ustawiam na sztywno ze najpierw ja. A kiedy... Postaram się jak najszybciej
-
Dobrze, udało się znaleźć chwilę. Podsumowania i wyjaśnienia między grupami zostawiam Wam. Jeśli są jeszcze jakieś pytania to proszę, bez krępacji. Nikt nie każe Wam się bawić w detektywów, tj każe ale musicie tego robić ze tak powiem rzetelnie.
Dla mnie najważniejsze jest to co macie zamiar robić dalej.
-
Spox. Wielcem ciekaw, czy dziadzio nie przyśnie w połowie przemówienia:)
@Dekline napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen:
bo jak stałam za blisko to siorka kazała mi $#@^@# w podskokach i pilnować żeby mi ubrań nie $@@#%@ przypadkiem
Aż mi się przekleństwa w Asteriksach przypomniały!
-
Spox. Wielcem ciekaw, czy dziadzio nie przyśnie w połowie przemówienia:)
@Dekline napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen:
bo jak stałam za blisko to siorka kazała mi $#@^@# w podskokach i pilnować żeby mi ubrań nie $@@#%@ przypadkiem
@Marrrt napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
O tak! Zwłaszcza te po germańsku!
-
Dla takiego bogactwa, to mogę dać nawet dwa dni xD
-
Jakie przekleństwa? Jaka to była scena? Ja tam zawsze pikam pisząc.
-
@ketharian Póki co wychodzi że idzie po Twojemu. Także przez najbliższy czas przejmiesz pałęczkę organizacyjną, ja nie chce sie wtrącać w Wasza dyskusje póki sami nie określicie że jesteście gotowi.
Oczywiście jeśli macie jakieś pytania to proszę bardzo, na wszystko odpowiem.
Jeśli chodzi o ramy czasowo-miejscowe, to póki jest to czas potrzebny na krotka debate i nie macie zamiaru sie rozpierzchać to nie macie ograniczeń.
-
Ja bym machnął jeszcze post gdzie jednak cyrulik marudzi
Zrobię to dziś w nocy pewnie. -
Ja rozbiłem scenę dla Hirka na dwa osobne posty, aby dać przynajmniej części z Was okazję do reakcji na gorąco. Zaczęłam na marudzenie Johana, a potem wrzucę drugą część, gdzie Bosch skupi się nad planem heistu.
-
Jak powie o kradzieży tej kasy to Nadja będzie HELL NO. xD Myślałam, że powie już teraz i się przygotowywałam. :<
-
Cichaj nierozgarnięta dziewko albo Cię zaraz plaskaczem do porządku przywołam!
-
No i dałem jednak odpis trochę wcześniej, miłej zabawy przy czytaniu.
Nie wiem na ile @dekline to wchodzi w paradę, ale jeśli mamy być z tego samego miasta, to Ulrich miał swój zakład. Pewnie większość dóbr wynieśli mu gdy trafił za kraty, ale jakieś schowki w podłodze mogły ocaleć lub rzeczy których tłum nie ogarnia. Jeśli tak, może być to przystanek dla nas na drodze ewakuacji aby uzupełnić zapasy (bandaże, alkohol, igły do szycia ran, obcęgi do wyrywania uzębienia...). -
Nadja się po prostu poddała rezygnując tłumaczenia, och jak wielkiemu charakterem, panu czemu się w tej sytuacji znalazła. Nie chciała języka strzępić. xD
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się