[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
-
-
Kurt dopiero odkrywa w sobie ścieżkę padawana i może być labilny, zanim nie utwierdzi się w poglądach, ale z drugiej strony sprawuje Kurtatelę, a to już do czegoś zobowiązuje xD
-
Dobra, pamiętajcie o moje pytanie o trasę i sposób nawabiki, bo nam to ucieknie.
-
-
-
Ja chyba w tej turze do dodania nic nie ma w kwestii fabularnej.
-
No wiecie??? To ja liczyłem na jakiś wspólny front przeciwwagi anty-Hieronimowej, a tu znowu Ergo sam jak palec! A jak kobity pobić to pierwsi;D
-
Przynajmniej wiesz kim się otaczasz. Wiedza jest w cenie.
-
Ja myślałem, że wszyscy ustalili już poza fabułą zgodę na plan Hieronima, stąd nie chciałem zamieszania robić
-
Zawsze mogę jeszcze dopisać, jako że jego ton jest niedopuszczalny! I jeżeli powie o złocie... to fuck him!
-
Buntownicza niewiasta zbiegła z więzienia, ośmielająca się pyskować cesarskiemu urzędnikowi. Hieronim lubi spoglądać na jej zgrabne kostki, ale jak trzeba będzie zażądać powieszenia heretyczki za ewidentne przejawy postępującego szaleństwa, z bólem serca spełni swój obowiązek…
-
Te, dziadu, nie podskakuj lepiej, bo se kręgosłup nadwyrężysz.
-
-
Kurt jest ochroniarzem, a nie mediatorem od spraw damsko-urzędniczych. Nawet kurtatela ma swoje granice, w szczególności, że Kurt nie jest jeszcze pewien, czy Sigmar pochwala takie rzeczy

-
Elton. Nie zapomniałem, nie zignorowałem, a już napewno nie porzuciłem.
Szukam czasu żeby przysiąść miedzy praca x 1,5 w tygodniu i remontem w domu weekendami.
Szczęśliwie ten długi weekend jest względnie wolny, także powinienem coś naskrobać.
Dziękuje za cierpliwość i wyrozumiałość. -
-
@Dekline Ulepię coś w najbliższym czasie. Pytanie, mogę zastosować jakiś opis przybytku? Oczywiście bez fantów, ale opisać wnętrza (dokładając szaber) co tam cyrulik miał. I jak mu się łezka zakręci...
-
Pewnie że możesz dla tego też nie pisałem zbyt wiele żeby dać większość Tobie. Szaber? Jaki szaber, wszystko ładnie, tylko
... Trochę inaczej, jakby kto inny gospodarował. -
No to opiszę to, po raz pierwszy też wygenerowałem obrazek przy AI do użycia w sesji... Więc macie jako przedsmak, szyld przed gabinetem Urlicha:

Rozumiem @dekline, że możemy wejść do środka?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się