Tryb hardkor
-
Audiobooka będę miał czytanego przez prawdziwego lektora, Wojciecha Masiaka, więc jakieś próbki ogarnę. Wgryzę się w temat.
-
-
Dzięki

Dziwna? Co masz na myśli? -
Przeczytane. W sumie czyta się sympatycznie i lekko - można pewnie pomyśleć o kilku usprawnieniach w fabule (o ile mogę się wypowiiedzieć jako czytelnik). Ebook z Empiku ma kilka literówek

-
-
-
Jest szansa, że jutro uda mi się pojawić na Bazyliszku, jako zwykły uczestnik. Jakby ktoś chciał przybić piątkę czy zrobić sobie zdjęcie jak z misiem na Krupówkach to dajcie znać (w przeciwieństwie do misia, ja będę trzeźwy)

-
Chciałbym prosić o pomoc w nabyciu e-booka. Sądziłem, że zdołam to zrobić na Empik Go, ale nie potrafię tam kupić książki na własność, widzę jedynie opcję czytania poprzez abonament, ale wolałbym go nie wykupywać, jeśli istnieje możliwość kupna jednorazowego. Ktoś podpowie jak to zrobić, proszę?
-
Ogarnięte.
-
Nie wiem jak to jest w Empik go, ale w zwykłym Empiku możesz kupić ebooka.
https://www.empik.com/tryb-hardkor-zlamany-mistrz-zientek-michal,p1749496082,ebooki-i-mp3-p -
-
-
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się