Serce tajgi [Zew Cthulhu] - komentarze
-
Ja czekam cierpliwie na przejście do sceny kolacji u antropolożki, do tego czasu pozostanę w hotelu.
@Ketharian Postaramy się nie guzdrać z zakupami.
-
-
Ja nie mam żadnych szczególnych oczekiwań, decyzja MG

-
no to brakuje nam tylko deklaracji @elvis co dokładnie robi
-
Mam rozumieć, że nasze postaci kobiece udają się do hotelu bez żadnych przeszkód?

-
@Kaworu raczej tak, chyba że bardzo chcecie xD
-
UWAGA!
Ze względu na bardzo długi czas bez odpisu i osobistą decyzję gracza, postanawiam co następuje:- Gracz @elvis zostaje wykluczony z gry;
- Kontrolę nad jego postacią (Ren Watanabe) przejmuję ja jako mistrz gry;
- Ogłaszam trwającą tydzień rekrutację uzupełniającą na tę postać - zostanie ona ogłoszona na forum w dziale rekrutacji, a jeśli macie kogoś, kto chciałby ewentualnie przejąć tę postać, możecie poinformować tę osobę, żeby pisała do mnie;
- W przypadku niepowodzenia rekrutacji postać zostanie wykluczona z gry.
Post fabularny ode mnie powinien pojawić się najpóźniej w sobotę.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się