Arvee art
-
Ok. No to skoro mamy taki temat, no to i ja spróbuję sięgnąć po jakieś tanie endorfinki.
Ostatnimi czasy próbuję nauczyć się rysować i jakoś już zaczyna wychodzić. Nie ma fajerwerków, ale jest frajda.Na razie skupiam się na odtwarzaniu, zakładając, że tworzenie to dalszy etap, kiedy już będę w stanie zadowolająco odtwarzać =]

-
Czytam z doskoku, dopiero pierwszy rozdział, ciężko powiedzieć czy fabuła się spodoba ale piszesz dobrze.
@Dekline napisał w Twórczość własna:
Czytam z doskoku, dopiero pierwszy rozdział, ciężko powiedzieć czy fabuła się spodoba ale piszesz dobrze.
To daj znać co sądzisz jak przeczytasz całość. Bo jak widać ciężko uzyskać feedback

@Arvee napisał w Twórczość własna:
Ostatnimi czasy próbuję nauczyć się rysować i jakoś już zaczyna wychodzić. Nie ma fajerwerków, ale jest frajda.
Jest całkiem spoko. Zwłaszcza ta blondyna z 2026

-
Gracias =D
Jo... szybkie rysunki "na dowalenie" czasem wychodzą znacznie lepiej niż te po 3 godziny pracy XD -
@Dekline napisał w Twórczość własna:
To daj znać co sądzisz jak przeczytasz całość. Bo jak widać ciężko uzyskać feedback

@Arvee napisał w Twórczość własna:
Ostatnimi czasy próbuję nauczyć się rysować i jakoś już zaczyna wychodzić. Nie ma fajerwerków, ale jest frajda.

@Mike napisał w Twórczość własna:
Ja wolę jednak dłoń.

-
Ja wolę jednak dłoń.

@Zell napisał w Twórczość własna:
Ja wolę jednak dłoń.

co kto lubi...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się