Stubramie
-
Polecam wygooglać jakiś Markdown Cheat Sheet / Basic Syntax.

-
Rzucone.
Dodałam sobie rzuty do karty postaci i robię to jednym kliknięciem.
-
przepraszam ale coś mi nie wychodzi z tymi długimi myślnikami
robiłem zawsze "" a zaraz potem"-" jak było w instrukcji, ale to musi być jakoś inaczej -
Pisz ukośnik \ i zaraz po nim bez spacji - , czyli „-„ (cudzysłów dałem, żeby uniemożliwić konwersję formatu.
EDIT: mimo zastosowania cudzysłowiu i tak kombinacja \ oraz - została zmieniona na myślnik, więc nie możesz tego zobaczyć w przykładzie.
-
Ej ludki wygląda że się obijacie

-
Nie obijam się, tylko czekam na post od MG.
-
Nie no wiesz ja to sobie pykam fabułkę z GMem niczego nie świadomy, a tu nagle zaszły zmiany w wyglądzie forum i się okazało, że mam 2-3 krotnie więcej postów niż reszta

A najgorsze jest to, że mimo tego cały czas jestem w pierwszym dniu po przybyciu

-
Chyba byłeś też drugim graczem, który zgłosił się do sesji, więc trudno mówić o równym starcie.

A wolne tempo to w końcu piękno PBF.

-
Spoko to było półżartem, takie trochę potrącenie kogoś łokciem.
-
Luzik. Odpisałem tyle, ile miałem sił. Wątek Notturno zostawiam sobie na weekendowy deser.
-
Luzik. Odpisałem tyle, ile miałem sił. Wątek Notturno zostawiam sobie na weekendowy deser.
@Janusz-Podziemi no to zrobiło się tak gorąco, że ho ho. Tego się nie spodziewałem.
Niezależnie co ona odpowie sądzę że znowu będzie potrzebny rzut na wyczucie pobudek.
-
@Janusz-Podziemi no to zrobiło się tak gorąco, że ho ho. Tego się nie spodziewałem.
Niezależnie co ona odpowie sądzę że znowu będzie potrzebny rzut na wyczucie pobudek.
Możesz rzucić. Bez konkretnego DC. Im wyżej, tym lepiej.
-
Możesz rzucić. Bez konkretnego DC. Im wyżej, tym lepiej.
Edit: tka prośba jak będziesz pisać uwzględnij proszę trochę informacji o budowie wewnątrz oraz kogo widzę.
W pierwszym przypadku Ystyriaet na pewno będzie miał skojarzenia i porównywał to miejsce do swojego monastyru: architektura, materiały, atmosfera miejsca, temperatura itd
W drugim przypadku chodzi o to czy trafił do miejsca gdzie są sami (przynajmniej pozornie) ludzie czy znowu dziwadła
-
Dziwadło też człowiek.
Samą Eunoe trudno byłoby uznać za race: human. -
Dziwadło też człowiek.
Samą Eunoe trudno byłoby uznać za race: human.@Janusz-Podziemi pamiętaj że to trochę desperackie. To cały czas jego pierwszy dzień w świecie gdzie są nie tylko ludzie. Szuka chłop strefy komfortu
-
Krasnolud chociaż trochę człowieka przypomina.

Miałem o wiele dłuższy odpis dla Ciebie (z kuchnią, biblioteką i dormitorium), ale zaparkowałem tutaj, bo pewnie będziesz chciał jakoś zareagować.
-
To intrygujące i irytujące zarazem. Zwykle nie zabieram się za seriale, komiksy czy książki, które już trochę odcinków czy rozdziałów nie mają.
Teraz jednak nie mogę tego uniknąć i zawsze czekam z niecierpliwością na następny odcinek.
Najchętniej odpisałbym od razu by nie czekać, ale jestem poza domem a na tablecie słabo się pisze.
Swoją drogą mimo wysokiego wyniku nie spodziewałem się takich szczegółowych informacji.
Bardzo podoba mi się jak opisałeś te spostrzeżenia
-
Dzięki, miło. Te wątki solo to dla mnie okazja na sążny worldbuilding.

Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się