Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
Mnie się wyświetlał. To Kethowy nie.
-
cos czuję, że zaraz z dzwonnicy usłyszymy dzwony i zombiaki z całego miasta się zlecą

-
-
-
Myślałem, że inny też chcą tam iść, idziecie? Pchanie są samemu za nieznajomymi to sposób na guza, w grupie raźniej.
-
Pseudo-medyk, cho do kapłana to pójdziesz wraz z koleżanką popatrzeć jak się wykrwawia. Niech za tymi idą inni, poprawię posta.
Choć możesz iść walczyć, grubą masz zbroję na brzuchu to dasz radę. Nadjuszka i tak nie widziała choler.
-
Ale Ergo i Nadia nie widzieli żadnych ludzi. Widzą tylko, że hiena i medyk nagle chcą iść na dzwonnicę...
-
Tak, można to też ująć w ten sposób.
-
Więc Nadjuszka idzie gore zobaczyć. I może pomóc/pokibicować Zygfrydowi.
-
No to Ergo wróci po bimber, a potem pójdzie na tę wieżę. Może chcą się rozejrzeć, a to dobry pomysł.
-
Wiecie, ja nie namawiam, tylko sugeruje że Oswald oraz Ulrich chcą się podzielić tym co zauważyli a mogli przegapić to że tylko oni to zauważyli. A to ze to akurat oni to wynik testu spostrzegawczosci przełożony na odpis
-
To zakładać mamy, że wszyscy się dowiedzieli? Wtedy pójdziemy wszyscy pewno!
-
Hieronim zostanie przy Zygfrydzie, musi się upewnić, że inni klerycy dowiedzą się o dealu, który zawarł z świątobliwym mężem jako „przywódca grupy”, zanim Zygfryd nie zejdzie z tego świata! Napiszę odpowiednią scenę, kiedy Wy będziecie się cieszyli na wieży świeżym powietrzem i pięknymi widokami!
-
-
@Zell No tak myślę, taki format sesji. na gdocu byłoby dialog "ale o co chodzi" a tak koniec kolejki i trzeba się w komentach dogadać

-
@Zell napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Żeby to ruszyć dodałam spoiler w edycie. @marrrt Ergo, @jhnw felczer - idziecie przodem!
Oks! Ale wiesz @zell , że ci z tyłu są równie często zjadani przez zombiaki?:) ewentualnie spada na nich całkiem przypadkiem dzwon;D
-
Tak jak pisze Arbuz, taki format, wszystko na forum i dynamika kosztem realizmu.
Jakie znów zombi? Nasze stare poczciwe mutanty nie wystarczą? Ale po co to komu? Ale po co? Ale dlaczego?
-
Czy ktoś ma jeszcze cos do dodania czy mogę pisać?
-
Pisz, pisz

Idziemy podziwiać świat (znaczy miasto) z wysokości dzwonnicy
-
Zobaczymy kto pierwszy z tej dzwonnicy glebę twarzą przywita.