Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
To jest piękna, młoda dziewczyna a nie jakieś zombi.
Zresztą idąc za ergo, każda jest trochę szalona.
-
Zresztą idąc za ergo, każda jest trochę szalona.
@Dekline napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Tere fere. Wystarczy, że raz dasz się nabrać, a potem biegasz po mieście bez pomysłu na życie.
Pytanie kto z grupki dzwonnicznej ma najwyższy Int ergo najsmaczniejszy mózg!
-
Ja na pewno czekam na efekt, aby się nie wychylać za szybko i nie zepsuć. Ergo zostanie z dwoma paniami i w drodze powrotnej go będziemy próbowali spod nich wyciągać.
-
Właśnie trochę w deklaracji przeszkadza mi brak chociaż cienia działania Ergo, bo zależenie od tego co i jak mu się uda to cyrulik pozwoli mu je zabrać lub rąbnie młotkiem zaciekawione w czerep lub chociaż dłoń z nożem...
-
Spoko, rozumiem, dlatego tez pytałem.
@marrrt , wg poderka możesz zadawać pytania, ale dla mnie to nie bardzo pasuje w tym momencie. Także uważam że dobrym efektem będzie opuszczenie emocji i gardy oraz odpowiedź na Twoje jedno pytanie, zadane w poście: "Jak chcecie stąd uciec?". Aczkolwiek, zanim na nie odpowiem, proszę o reakcje @zell . Od tego jak zadziała zależy reszta mojego odpisu, a może i Waszych.
@zell Krótka i szybka reakcja proszę.
-
Skoro już Arbuz dał posta to niech reszta też rzuci, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Patrząc po szybkości akcji to Nadja faktycznie szybciej zrobi swoja akcje niż Ergo swoją. -
Liczba zbójów w drużynie musi się zgadzać.
-
@ketharian, czy będziesz dawał psota czy uznajemy ze pilnujesz Ojczulka?
-
Wybacz, że tak przeciągnąłem Cię w niewiedzy - miałem nadzieję rzucić jeszcze dzisiaj jakiegoś fillera, ale nie dałem rady ze względu na natłok pracy. Przyjmijmy faktycznie, że Hieronim bacznie i z pełną surowością obserwuje poczynania osób ratujących Wireda.
-
Chłopaki przy Zygfrydzie: czasowo nam się grupy rozjeżdżają, akcja drugiej ekipy jest bardziej wartka. Także możliwe że jedna, dwie a może nawet więcej tur będzie tylko dla grupy od dzwonnicy. Teoretycznie jesteście blisko i dojrzycie co się dzieje, ale musi się czas wyrównać.
Jeśli chodzi o broń, to Kurt ma aktualnie dwa miecze, jeden swój zwykły oraz odziedziczony po Ulrychu-zbóju. Mortarel, mógłbyś komuś przekazać swój nieużywany oręż jeśli chcesz. Nadja i Ergo maja broń z siłą S, ale Oswald oraz Ulrich tylko S-4, lub Hieronim s-2. Jeśłi chcesz, to Twoja druga broń magicznie pojawi się w dłoniach któregoś z towarzyszy
-
Myślałem, że zdałem mój miecz jak weszliśmy na teren świątyni. Kto w takim razie chce miecz?
-
Ale cyrulik jest w grupie do wieży? A Knur chyba z Ojczulkiem?
-
Tak,miecz Kurtka został przy bramie, ale grupa od dzwonnicy przed pościgiem wzięła broń z tegoż miejsca. Także nawet fabularnie by się spięło że Ulrich by ten miecz wziął, bo jakiś tam sobie leżał.
-
Czyli można przyjąć, że aktualnie Kurt ma 1 miecz i Ulrich też ma 1 miecz?
-
Tak, chyba że reszta się sprzeciwi