[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
Bo to urocze! Nie mogło się zmarnować!
-
Rozważalem imię Knut, tworząc postać

-
@Mortarel napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Rozważalem imię Knut, tworząc postać

Wielkie umysły myślą podobnie

-
Knut, knur.
-
@Zell napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Knut, knur.

Jakby Kurt zyskał jakąś mutację chaosu, to nawet by pasowało

-
E tam. To nie mutacja. Ot drobna kosmetyka:)
-
Czekamy na psota z niecierpliwością - będziemy psocić

-
Nono, bo mi tu smutno samemu w ogrodach Morra

-
Biorąc poprawkę na okoliczności zgonu Ty raczej bawisz w Ogrodzie Nurgla…

-
Trochę zadałem kłam samemu sobie, dając zbyt rozległy opis strażnicy, aczkolwiek uznałem że lepiej tak niż dzielić to na dwie tury, do tego pytać każdego po kolei co robi, gdzie idzie, tracić czas na wymianę informacji itp. Niemniej jednak musicie sobie zdawać sprawę że założyłem sobie iż jako UPER ZORGANIZOWANA GRUPA DO ZADAŃ SPECJALNYCH ZŁOTA PAKA PRZEZNACZENIA, CO KROCZY TAM, GDZIE PLAN JUŻ DAWNO UMARŁ, mniej więcej podzieliliście się zadaniami i nie łaziliście całą kupą razem jak na wycieczce z przedszkola, więc całość zajęłą Wam może z 20 sekund, razem z wymianą informacji. To jest Wasza baza, Wasz rzut okiem na sytuację, teraz możecie zdecydować się na dokładniejsze przeszukanie, analizy, ruchy i co tam jeszcze. W budynku jest od groma rzeczy, jeśli ktoś czegoś potrzebuje i chce poświęcić czas na poszukiwania to proszę zaznaczyć wyraźnie czego I JAK DŁUGO ma zamiar tego szukać, jak będzie to możliwe to to będzie. Chyba że ktoś woli, ma taką dziką fantazje, nie wiem, na przykłąd … uciekać stąd czym prędzej?
-
Powiedzmy, że pobieżne poszukiwania, do 5 minut czasu. Skupiam się na rzeczach, które rzucają się w oczy.
-
Trzeba pamiętać o jednym. Tam na dole ciągle pewnie szaleje ten wariat.
-
Może niech ktoś stanie na klapie czy coś, żeby ten strażnik z dołu nas nie zaszedł od tyłu jak jakiś włamywacz
-
On to raczej Barbarian style będzie.