Rozmowy użytkowników z obsługą
-
Gdy ktoś gra w jakiejś sesji i nagle odchodzi usuwając konto... To zupełnie inna para kaloszy.
-
To już kwestia odmiennego punktu widzenia pomiędzy nami. Dla Ciebie permanentne usunięcie to żaden big deal, ja widzę to zupełnie inaczej, ale na szczęście każdy z nas może mieć własny osąd i nie musimy się wzajemnie do niego przekonywać.
@Ketharian nie jestem pewien czy w obecnych warunkach prawnych to kwestia jedynie odmiennego patrzenia na kwestię kont-duchów i kasowania konta gdy nie korzysta się z forum. Wiele firm po x latach wysyła do mnie emaile i mówi że moje dane (często to jedynie email i konto którym się logowałem) zostaną usunięte bo nie używam od x lat. Podejrzewam że wynika to z zasad UODO/RODO, które są odpowiedzią na ataki po wyciekach starych danych, o których wspomniałem w poprzednim poście. Nie zdziwię się jak za 5 lat sami będziecie musieli odsiać martwe dusze. Zresztą, lepiej robić coś takiego niż odpowiadać za ewentualne konsekwnecje wycieku danych (zawsze to mniejszy blast radius).
@Zell napisał w Rozmowy użytkowników z obsługą:
Gdy ktoś gra w jakiejś sesji i nagle odchodzi usuwając konto... To zupełnie inna para kaloszy.
True, to inny przypadek niż wspomniany.
-
Nie wiem czy to właściwe miejsce, ale dało, by się w kategorii "Nieprzeczytane" usunąć powiadomienia, albo chociaż zrobić, żeby się wyświetlały się tylko wtedy gdy ktoś napisze w twoim topicu, albo obserwowanym. Nie chce żeby pojawiał mi się tam każdy post.
-
-
Dzieki. Chyba ustawiłem już.
-
Taki drobiazg: aby dało się przejść do profilu użytkownika z poziomu panelu sesji (kliknąć na [użytkownik] jako [postać]).
Jeżeli jest to mały drobiazg do zrobienia, to prosiłbym o zmianę. W przeciwnym razie nie warto nawet zapisywać o zrobienie na potem
-
No więc mam dziwny problem w sesji Mistborn
Gdy zaglądam do sesji nie widzę posta, który dał mi gracz ale gdy grasz przesyła mi link do niego, to wtedy mogę dopiero go zobaczyć. -
No więc mam dziwny problem w sesji Mistborn
Gdy zaglądam do sesji nie widzę posta, który dał mi gracz ale gdy grasz przesyła mi link do niego, to wtedy mogę dopiero go zobaczyć. -
Tu to, co ja widzę.
A to po kliknięciu w linka -
Dziękuję za pomoc!
-
J JhnW rozdzielił ten temat
-
Zwrócono mi uwagę, że po wpisaniu w wyszukiwarkę „roll telling rpg” nie znajduje naszego forum. Gdy wpisuję „roll telling forum”, to dostaję je jako pierwszy wynik. Nie wiem czy i co można zrobić, aby to poprawić?
-
na SEO się nie znam, czy dodanie pod-domeny rpg by mieć rpg.rolltelling.pl przekierowywane na forum.rolltelling.pl by pomogło bardziej niż sama fraza?

Jeden jest podpięty do sesji, a drugi nie nawet. Możesz to zobaczyć po ich id w linku