Rozmowy użytkowników z obsługą
-
Dzień dobry/cześć, ja z szybkim zapytaniem, nieco abstrakcyjnym.
Zakładając, że ma się zebraną grupę do planowanej sesji lub że chce się rozegrać na forum solówkę, czy konieczne jest tworzenie (profilaktycznie) rekrutacji, czy też można od razu założyć temat sesyjny?@The_Only Cześć!
Nie jest to abstrakcyjne pytanie, w zasadzie całkiem naturalne
Nie musisz za każdym razem zakładać rekrutacji jeśli masz już gracz, ot zakładasz sesję i możesz grać. Potem, jeśli będziesz chcieć np. uzupełnić ekipę spokojnie też rekrtacje w formule dobrania jednego czy dwóch graczy do istniejącej ekipy też są ok. -
Cześć Przyjaciele. Chcę Wam bardzo podziękować za to, że wciąż bawicie się w coś, co kiedyś było moją główną pasją. Dobrze jest wiedzieć, że jest takie miejsce, gdzie jeśli wróci mi radość z grania a czas pozwoli, będę mógł zakotwiczyć. Tęsknię za Wami, ale wiem że nie jestem w stanie u siebie wykrzesać wymaganej do grania czy prowadzenia regularności a nie chcę narażać Was na zawody. Kilka było. Tak więc raz jeszcze dziękuję i gratuluję wytrwałości i pasji. Cieszę się że PBF żyje.
p
b
. -
Cześć Przyjaciele. Chcę Wam bardzo podziękować za to, że wciąż bawicie się w coś, co kiedyś było moją główną pasją. Dobrze jest wiedzieć, że jest takie miejsce, gdzie jeśli wróci mi radość z grania a czas pozwoli, będę mógł zakotwiczyć. Tęsknię za Wami, ale wiem że nie jestem w stanie u siebie wykrzesać wymaganej do grania czy prowadzenia regularności a nie chcę narażać Was na zawody. Kilka było. Tak więc raz jeszcze dziękuję i gratuluję wytrwałości i pasji. Cieszę się że PBF żyje.
p
b
. -
@The_Only Cześć!
Nie musisz za każdym razem zakładać rekrutacji jeśli masz już gracz, ot zakładasz sesję i możesz grać. Potem, jeśli będziesz chcieć np. uzupełnić ekipę spokojnie też rekrtacje w formule dobrania jednego czy dwóch graczy do istniejącej ekipy też są ok.@The_Only Cześć!
Nie musisz za każdym razem zakładać rekrutacji jeśli masz już gracz, ot zakładasz sesję i możesz grać. Potem, jeśli będziesz chcieć np. uzupełnić ekipę spokojnie też rekrtacje w formule dobrania jednego czy dwóch graczy do istniejącej ekipy też są ok.No, problem mógłby być ewentualnie, jakby to była ekipa w stylu: ja, ja2, ja3, ja4, ja5

-
@the_only , jak wspomniał admin, nie ma najmniejszego problemu ze ściągnięciem na RT już gotowej drużyny i rozpoczęciem zabawy bez uprzedniej rekrutacji. Liczymy na szybki start i trzymamy kciuki za powodzenie sesji. Zasadniczo istnieje tylko jedna restrykcja, a jest nią ewentualna chęć zagrania w „Wieżę Durzoga”, jak długo nowi użytkownicy nie planują sięgnąć po tę akurat przygodę, wszystko jest w jak najlepszym porządku!
Cieszymy się na Wasz udział w życiu forum!
-
@the_only , jak wspomniał admin, nie ma najmniejszego problemu ze ściągnięciem na RT już gotowej drużyny i rozpoczęciem zabawy bez uprzedniej rekrutacji. Liczymy na szybki start i trzymamy kciuki za powodzenie sesji. Zasadniczo istnieje tylko jedna restrykcja, a jest nią ewentualna chęć zagrania w „Wieżę Durzoga”, jak długo nowi użytkownicy nie planują sięgnąć po tę akurat przygodę, wszystko jest w jak najlepszym porządku!
Cieszymy się na Wasz udział w życiu forum!
Zasadniczo istnieje tylko jedna restrykcja, a jest nią ewentualna chęć zagrania w „Wieżę Durzoga”
Wszystko się zgadza, tylko to była „Wieża Durlaga”

Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się