Przysługa
-
Z opisu postaci widzę, że Collins może być ciekawym partnerem do dyskusji. Mój Jonas jest bardziej społeczny niż przeciętny Gangrel. Jonasa może zaciekawić czy słyszał coś o Golcondzie?
Z opisu postaci widzę, że Collins może być ciekawym partnerem do dyskusji. Mój Jonas jest bardziej społeczny niż przeciętny Gangrel. Jonasa może zaciekawić czy słyszał coś o Golcondzie?
Collins nigdy o tym nie słyszał, ale jeszcze z poprzedniego życia zna takie koncepty psychologiczne jak chociażby integracja cienia u Junga, kongruencja u Rogersa, samorealizacja Maslowa - i że zasadniczo to są różne określenia na znalezienie sposobu, by gorsze Ja i lepsze Ja nauczyły się razem funkcjonować w głowie.
Jakby mu Jonas to zaczął tłumaczyć jako metafizyczne coś to Brendan by stwierdził, że to jest nieweryfikowalne wprost, ale już sama wiara w dany konstrukt potrafi go ugruntować w rzeczywistości niezależnie od tego czy jest prawdziwy czy nie, bo sam kult i tak zaspokaja konkretne potrzeby wyznawców i to akurat zbadać się da.
Bardziej niż samym zagadnieniem bardziej interesuje go Golconda jest dla Jonasa i ewentualnie innych członków koterii.
-
Dorabia jako trener zwierząt
Przydałoby się żebyś przemyślał kwestie, jakie zwierzęta chcesz trenować... Takie, które mają nocny tryb życia i da się tresować, to chyba garstka gatunków. Może coś z zakresu sokolnictwa:
- sowy nadają się do tresowanie na pokazy lotów i potrafią spokojnie siedzieć, gdy postawisz je na miejscu wystawowym
- sokoły miejskie łatwo się przerzucają na nocki -
PS. Może mi ktoś podpowiedzieć jakie parametry powinien mieć plik avatara?
-
Dorabia jako trener zwierząt
Przydałoby się żebyś przemyślał kwestie, jakie zwierzęta chcesz trenować... Takie, które mają nocny tryb życia i da się tresować, to chyba garstka gatunków. Może coś z zakresu sokolnictwa:
- sowy nadają się do tresowanie na pokazy lotów i potrafią spokojnie siedzieć, gdy postawisz je na miejscu wystawowym
- sokoły miejskie łatwo się przerzucają na nockiDobre pomysły. On ma już ghula sokoła i sowę więc drapieżne ptaki jak najbardziej, może ma klientów spod miasta....
-
Dobre pomysły. On ma już ghula sokoła i sowę więc drapieżne ptaki jak najbardziej, może ma klientów spod miasta....
On ma już ghula sokoła i sowę
Zwierzęta mogą być ghulami?
PS. Zwierzęta drapieżne całkiem dobrze radzą w miastach w stylu Chicago.
-
Pierwszy post w sesji, jeszcze walczę z wielkością obrazków na forum (powinny być większe forum jest skaluje w dół, po klknięciu na nie otworzą się większe no ale nie o to mi chodziło). Dziś dostałem polski poderek więc będę wklejał Wam polskie materiały z podręcznika. Kilka osób na PW prosiło mnie o tłumaczenia, więc uznałem, że tak będzie łatwiej, a dorwałem podręcznik z pdfem w naprawdę dobrej cenie, mam nadzieję że tłumaczenie ma lepsze niż podstawka

Założę nam jutro kanał na discord i dodam bota do rzutów.
-
@ArchiwumX
Hej ja po prostu wrzuciłam obrazek, którego użyłam w historii postaci i forum sobie z tym ładnie poradziłoCo do scenki to Lara zaproponuje przeniesienie się do jej auta. Wątpię by przyszła na piechotę przy jej sposobie bycia

-
Z obrazkami będzie na nie trzeba klikać, chyba że @jhnw zrobi zmianę dla całego forum, do czego go zachęcam na discord, ale coś mi rzuty na Charyzmę nie idą.
@Wired jakbyśmy grali w D&D to po bardowemu bym ci podbiła rzuty, ale jakby co ja tam mogę klikać w obrazki

-
Z obrazkami będzie na nie trzeba klikać, chyba że @jhnw zrobi zmianę dla całego forum, do czego go zachęcam na discord, ale coś mi rzuty na Charyzmę nie idą.
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się