Przysługa
-
Dobre pomysły. On ma już ghula sokoła i sowę więc drapieżne ptaki jak najbardziej, może ma klientów spod miasta....
On ma już ghula sokoła i sowę
Zwierzęta mogą być ghulami?
PS. Zwierzęta drapieżne całkiem dobrze radzą w miastach w stylu Chicago.
-
Pierwszy post w sesji, jeszcze walczę z wielkością obrazków na forum (powinny być większe forum jest skaluje w dół, po klknięciu na nie otworzą się większe no ale nie o to mi chodziło). Dziś dostałem polski poderek więc będę wklejał Wam polskie materiały z podręcznika. Kilka osób na PW prosiło mnie o tłumaczenia, więc uznałem, że tak będzie łatwiej, a dorwałem podręcznik z pdfem w naprawdę dobrej cenie, mam nadzieję że tłumaczenie ma lepsze niż podstawka

Założę nam jutro kanał na discord i dodam bota do rzutów.
-
@ArchiwumX
Hej ja po prostu wrzuciłam obrazek, którego użyłam w historii postaci i forum sobie z tym ładnie poradziłoCo do scenki to Lara zaproponuje przeniesienie się do jej auta. Wątpię by przyszła na piechotę przy jej sposobie bycia

-
Z obrazkami będzie na nie trzeba klikać, chyba że @jhnw zrobi zmianę dla całego forum, do czego go zachęcam na discord, ale coś mi rzuty na Charyzmę nie idą.
@Wired jakbyśmy grali w D&D to po bardowemu bym ci podbiła rzuty, ale jakby co ja tam mogę klikać w obrazki

-
Z obrazkami będzie na nie trzeba klikać, chyba że @jhnw zrobi zmianę dla całego forum, do czego go zachęcam na discord, ale coś mi rzuty na Charyzmę nie idą.
-
Hm? @archiwumx pierwszy mi zniknął, a pozostałe nadal się skalują w dół, mam się przelogować? bo twardy refresh strony nic nie zmienia
-
Co ci zniknęło?
-
Kurczę... ja takiego nie pamiętam. Popróbuj co ci tam przyjdzie do głowy... jak nie zadziała trzeba zgłosić administratorowi awarię.
-
WIRED chcesz opis lokalu Lady?
-
Innym sposobem uniknięcia kropek jest nie robić spacji po myślniku.
@archiwumx podbijam @wired -
@Aiko chcę

Przy okazji jak dodacie \ przed myślnikiem to nie będzie Wam zamieniać go w kropkę.
@archiwumx kiedy post od Ciebie?@archiwumx kiedy post od Ciebie?
Przeoczyłem, że otwarto wątek z fabułą... postaram się jutro odpowiedzieć.
-
Już poszło.
-
Ooo to nie muszę opisywać swego lokum
jakby co Lara się zgodzi by jechać do Amandy i spokojnie wszyscy wejdą to pickup z tylni siedzeniami. Ciasno ale da radę -
Okay, Jonas też się zgadza na pojechanie do Amandy i postara się wcisnać.
-
To czekamy na odpis MG że jesteśmy już u Amandy czy mamy kontynuować dialog między sobą?
-
MG zamierzał odpisać dzisiaj, ale albo coś zgubiłem albo Amanda nie ma lokum, więc czekam na @archiwumx na potwierdzenie gdzie Was chce zabrać.
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się