Podsumowanie migracji
-
Dobra robota!

Jakby znalazł się sposób na przenoszenie archiwalny sesji, to moją zgodę na przenoszenie moich postów macie.
Co do przenoszenia ręcznego, to jak to zrobić? Bo mam komunikat "Ta witryna jest nieosiągalna" jak próbuje wejść na latinn.
-
Dobra robota!

Jakby znalazł się sposób na przenoszenie archiwalny sesji, to moją zgodę na przenoszenie moich postów macie.
Co do przenoszenia ręcznego, to jak to zrobić? Bo mam komunikat "Ta witryna jest nieosiągalna" jak próbuje wejść na latinn.
@Mike użyj http://178.255.46.143 zamiast normalnego linka i potem ręcznie podmieniaj, albo wtyczkę do przeglądarki co to będzie robic za ciebie. Logowanie tylko poprzez funkcje odpowiedz
-
Można też zaprząc AI do wyciągnięcia treści postów i przeformatowania (wklejacie link do sesji, zamieniając adres LI na http://178.255.46.143) - tylko nie każcie mu robić podsumowania, kiepsko mu idzie

-
Można też zaprząc AI do wyciągnięcia treści postów i przeformatowania (wklejacie link do sesji, zamieniając adres LI na http://178.255.46.143) - tylko nie każcie mu robić podsumowania, kiepsko mu idzie

@Sindarin, polecasz jakieś konkretne narzędzie do tego celu?
Może któregoś razu bym przeniósł kilka swoich. -
Pierwszy mój post, więc: Oklaski dla ludzi, którzy włożyli ogrom pracy i własnego czasu, aby stworzyć nowe miejsce (w dość szybkim czasie!)
Podziwiam mocno!A zajrzałam, bo chciałam dopytać, jak wpłacać kaskę na podtrzymanie serwera?
i czy warto zainwestować w tego snapshota na 7dni? -
Pierwszy mój post, więc: Oklaski dla ludzi, którzy włożyli ogrom pracy i własnego czasu, aby stworzyć nowe miejsce (w dość szybkim czasie!)
Podziwiam mocno!A zajrzałam, bo chciałam dopytać, jak wpłacać kaskę na podtrzymanie serwera?
i czy warto zainwestować w tego snapshota na 7dni?@Nami napisał w Podsumowanie migracji:
i czy warto zainwestować w tego snapshota na 7dni?Zbiórkę będę otwierał w połowie roku, będzie ogłoszenie. Sam muszę to ogarnąć, tym bardziej, że personalnie najpewniej Urząd Skarbowy mnie ma na oku więc muszę wszystko zrobić bardzo transparentnie, może jakiś patronite itd.
Co do snapa, uważam, że to jest super rozwiązanie które nas trochę odciąży. Pewnie w szczegółach zbiórki zaznaczę, że jeśli coś nam zostanie to się skusimy. -
@Nami napisał w Podsumowanie migracji:
i czy warto zainwestować w tego snapshota na 7dni?Zbiórkę będę otwierał w połowie roku, będzie ogłoszenie. Sam muszę to ogarnąć, tym bardziej, że personalnie najpewniej Urząd Skarbowy mnie ma na oku więc muszę wszystko zrobić bardzo transparentnie, może jakiś patronite itd.
Co do snapa, uważam, że to jest super rozwiązanie które nas trochę odciąży. Pewnie w szczegółach zbiórki zaznaczę, że jeśli coś nam zostanie to się skusimy.@JhnW napisał w Podsumowanie migracji:
Co do snapa, uważam, że to jest super rozwiązanie które nas trochę odciąży. Pewnie w szczegółach zbiórki zaznaczę, że jeśli coś nam zostanie to się skusimy.Czy ja wiem, ja bym ustawiła sobie przelew stały na 10zł, skarbówka się o to raczej by nie doczepiła, koledze tak płaciłam za filmy na platformie:P
-
@JhnW napisał w Podsumowanie migracji:
Co do snapa, uważam, że to jest super rozwiązanie które nas trochę odciąży. Pewnie w szczegółach zbiórki zaznaczę, że jeśli coś nam zostanie to się skusimy.Czy ja wiem, ja bym ustawiła sobie przelew stały na 10zł, skarbówka się o to raczej by nie doczepiła, koledze tak płaciłam za filmy na platformie:P
Czy ja wiem, ja bym ustawiła sobie przelew stały na 10zł, skarbówka się o to raczej by nie doczepiła, koledze tak płaciłam za filmy na platformie:P
Ogólnie to nie, nie będę wchodził w szczegóły, ale ze względu na prywatne wydarzenia mogę nie tylko podejrzewać, że jestem na oku, ale to wiem

-
@Sindarin, polecasz jakieś konkretne narzędzie do tego celu?
Może któregoś razu bym przeniósł kilka swoich.@Alaron-Elessedil użylem bodajże Gemini, trzeba było trochę poprawiać błędy merytoryczne, ale było znośnie

To pinguj mnie jak już coś się wyklaruje w kwestii zbierania