[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
Już bez przesady. Jeśli jest wybrańcem jak Ergo to nic mu nie będzie nawet od wielokrotnego rzucania nim o klepisko!

Ergo czym prędzej rusza do bramy. Jeśli go jakiś tęgi kompan (Np. Kurt, albo u-a-a-Ulrichy-dwa) będzie chciał wyprzedzić, wskoczy mu na barana.
-
Ulrich, ten co zbójem nie jest, ustawi się za zbójem aby wejść przedostatni, w miarę możliwości koordynując wchodzenie aby nagle dwie osoby nie zapchały nam bramy, łącznie z drobnym użyciem siły aby korek uporządkować.
-
Kurt będzie osłaniał wejście, przejdzie przez bramę jako ostatni, o ile przeżyje

-
Wskakujesz na tego oblanego po całości krwią który sam ledwie chodzi czy ten który walczy sam z cała zgrają (zakladając że Mortarel nie zmieni deklaracji)?
@Dekline Dobre pytanie. I to kusi i to nęci!
A serio to wygląda na to, że wszystkie wielkoludy wspaniałomyślnie przepuszczają Ergo:) Przypadek???
-
WszerzUlryk byłby tym lepszym wierzchowcem, że wygodniejszym. Ale on ustawia kolejkę więc problem z głowy.
A na Oswalda? Dziwnie pachnie. Jakby cmentarzem. Lepiej nie.
-
Uhm... Co się dzieje?
-
Może to jakiś chytry plan Dekline - sesja rozbita na dwóch MG w ramach niespodzianki? Poczekajmy na jego reakcję.
Ale przyszła mi jeszcze myśl, że mogło się właśnie przypadkiem wydać, że Dekline i Wired to multikonto! Ale to by było naprawdę weird!
-
Dobra, dobra. Trochę się z Was pośmiałem na disco, ale już wystarczy. Bardzo się cieszę ze mam takich czujnych znajomych.
Powiadomienia z disco:
Wired - 10 minut temu " dobra, wysłałem"
Zell - 8 minut temu "co do $#%$#@$#? "
Ket - 5 minut temu "co do $#%$#@$#? "
Arbuz - 4 minut temu "co do $#%$#@$#? "
Gladin - 1 minut temu "co do $#%$#@$#? "A teraz tak zupełnie na poważnie.
Wired będzie pełnił funkcję pół-NPC Kapłana Sigmara Zygfryda Grimmiga.
NPC dlatego że założenia jego postaci, zachowanie, stosunek do Was i postępowanie określone jest przeze mnie, a każdy post przed publikacja będzie wymagał akceptacji.
A pół, dlatego że zostawiam mu pewną dozę swobody w światotworzeniu i tzw "działaniu mniejszym", ponadto będzie kreował warstwę estetyczną odpisów zwiększając immersje.
Wired potrafi dobrze pisać i ma dużą wiedze, myślę że nie skłamię pisząc że większa ode mnie.tldr: Dla was to NPC
-
No proszę. Zygfryd. Wiedziałem, że z tym słoneczkiem to nie po drodze mu było:)
-
@Marrrt napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
No proszę. Zygfryd. Wiedziałem, że z tym słoneczkiem to nie po drodze mu było:)
Hehe, w sumie obstawiałem, że @ketharian pierwszy rozpozna tego poczciwego sługę bożego

-
Raczej na odwrót...
-
@Zell napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Raczej na odwrót...
E! Ale że niby ja jego ?!?!? xD
-
Rozpoznałem, dlatego napisałem Johanowi 15 minut temu, że Dekline jest Twoim multi, tylko zapomniałeś się przelogować…
@Ketharian napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Rozpoznałem, dlatego napisałem Johanowi 15 minut temu, że Dekline jest Twoim multi, tylko zapomniałeś się przelogować…
W sumie to szybkość Waszej reakcji była niesamowita

-
Dobra, dobra. Trochę się z Was pośmiałem na disco, ale już wystarczy. Bardzo się cieszę ze mam takich czujnych znajomych.
Powiadomienia z disco:
Wired - 10 minut temu " dobra, wysłałem"
Gladin - 1 minut temu "co do $#%$#@$#? "A teraz tak zupełnie na poważnie.
Wired będzie pełnił funkcję pół-NPC Kapłana Sigmara Zygfryda Grimmiga.
NPC dlatego że założenia jego postaci, zachowanie, stosunek do Was i postępowanie określone jest przeze mnie, a każdy post przed publikacja będzie wymagał akceptacji.
A pół, dlatego że zostawiam mu pewną dozę swobody w światotworzeniu i tzw "działaniu mniejszym", ponadto będzie kreował warstwę estetyczną odpisów zwiększając immersje.
Wired potrafi dobrze pisać i ma dużą wiedze, myślę że nie skłamię pisząc że większa ode mnie.tldr: Dla was to NPC
Dziwię się, że poza "niesamowitą szybkością reakcji" to:
@Dekline napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Gladin - 1 minut temu "co do $#%$#@$#? "Nie odpaliły się naszemu drogiemu MG wszystkie alarmy. Bo mi jako MG wyłyby już na potęgę. Na razie zostanę głównie temu, że Zell poprosiła, ale generalnie, w ramach zaznaczenia komunikacji (zakładam, że jakimś cudem to powyżej nie jest wystarczająco wymowne), że zastanawiałem się poważnie nad ewakuacją z imprezy na którą wciska się drugi wodzirej, a nie było go w zaproszeniu.