Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
@Dekline fajne wyjaśnienie, dzięki.
Jednocześnie dla komfortu prosiłbym nie robić odgrywania ról w komentarzach, trochę to irytuje. Mam na myśli ostatni post @wired w wątku. Bazując na słowach MG opisujących Zygfryda, to konstrukcja w której Wired odgrywa Zygryda który to Zygfryd odgrywa Wireda piszącego komentarz to dla mnie za dużo aby się w to bawić... -
I tak nadal sądzę, że to nadęty ujek.

-
@Wired napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
@JhnW jakiego odgrywania ról w komentarzach? Gdzie Zygfryd odgrywa Wireda?
Wybacz, naprawdę myślałem, że chciałeś w ten sposób zademonstrować w tamtym poście styl bycia Zygfryda, zilustrować słowa Mistrza Gry, wplatając kilka niepodważalnych faktów w z gruntu rozwlekłą wypowiedź podczas której Zygfryd zachwyca się swoją wspaniałością, nie widząc przy tym popełnianych błędów.
Jeszcze raz wybacz, w każdym razie jeśli to nie to, to naprawdę nie widzę potrzeby tak rozwlekłej mowy-trawy w komentarzach do sesji ni na nią odpisywać. Jak chcesz, to załóż temat, dajmy na to o tytule "Ewolucja antyklerykalizmu i sekularyzacji społeczeństwa Imperium na skutek działań Luthora Hussa czyli czy grozi nam reformacja?" albo inny, odpowiednio kwiecisty. -
@Wired napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
@JhnW jakiego odgrywania ról w komentarzach? Gdzie Zygfryd odgrywa Wireda?
Wybacz, naprawdę myślałem, że chciałeś w ten sposób zademonstrować w tamtym poście styl bycia Zygfryda, zilustrować słowa Mistrza Gry, wplatając kilka niepodważalnych faktów w z gruntu rozwlekłą wypowiedź podczas której Zygfryd zachwyca się swoją wspaniałością, nie widząc przy tym popełnianych błędów.
Jeszcze raz wybacz, w każdym razie jeśli to nie to, to naprawdę nie widzę potrzeby tak rozwlekłej mowy-trawy w komentarzach do sesji ni na nią odpisywać. Jak chcesz, to załóż temat, dajmy na to o tytule "Ewolucja antyklerykalizmu i sekularyzacji społeczeństwa Imperium na skutek działań Luthora Hussa czyli czy grozi nam reformacja?" albo inny, odpowiednio kwiecisty.@JhnW po prostu wyszedłem z założenia, że nie każdy musi znać świat gry czy opisy kapłaństwa i przesądów z dodatków i warto napisać więcej. Nie rozumiem czemu jesteś taki uszczypliwy, najpierw fakt że mnie @dekline zaprosił do odgrywania NPCa nazywasz "wciskaniem się" mnie do sesji, mimo że to od samego początku inicjatywa MG. Teraz trochę wiadomości z lore i realiów świata (które nie każdy gracz musi znać) nazywasz mową-trawą i rozwlekłym spamem który według Ciebie powinien wylądować w osobnym temacie. Jak znasz świat to super, ale nie odpisywałem w nim na Twoje pytanie i liczę, że ten odpis się komuś jednak przyda.
-
Chłopaki, myślę że to już czas aby sobie darować dyskusje na ten temat.
W ogóle na wszelaki temat poza postami sesyjnymi.
Sytuacja już długo nie potrwa, obstawiam kilka odpisów. Wytrzymacie tyle? Bez Intensywnej wymiany zdań? -
Knut takie: Ja nie sprzątam, powodzenia i do zobaczenia, loosers! Ergo i dziadek dadzą radę z naszym kotem w pudełku.
-
Możesz poprosić Nadję by za emotional support robiła.
-
Knut takie: Ja nie sprzątam, powodzenia i do zobaczenia, loosers! Ergo i dziadek dadzą radę z naszym kotem w pudełku.
@Zell napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Po tych komentarzach o kapłanach Sigmara, kulcie i jego znaczeniu, to chyba wszyscy powinniśmy pójść się najpierw pomodlić xD
Jeszcze ktoś pomyśli, że osoby przedkładające sprzątanie zwłok nad modlitwę, wykazują niezdrowe zainteresowanie śmiercią, co może świadczyć o oddawaniu się kultowi Chaosu!
-
-
No nie wiem, Modi nie żyje, to już chyba poczeka do końca modlitwy

-
Nadja wyjdzie pomoc z tymi trupami i taczkami. Pociągnie cyrulika za sobą. W końcu modlitwa jak to uprzątniemy i tak ma być. XD
-
Hieronim też pójdzie, ale będzie przy tym wielce żałościwie lamentował…
-
Rozrusza stare kości.
-
Rękę na cesarskiego urzędnika o nieposzlakowanej opinii chcesz podnosić, zdemoralizowany łachmyto? Sigmar patrzy i słucha, jeszcze cię grom z jadnego nieba strzeli, tylko czekaj!
-
ja bym uważał z tym lamentowaniem, ponoć hałas przyciąga zombiaków

-
Cyrulik do sprzątania trupów się nie garnie, i tak wszystkim nie jest po drodze aby w mieście zostać, jeśli nie obłęd, jeśli nie wypalenie grzechu z miasta przez odsiecz, to ostatecznie byli w lochach i ktoś się o nich upomni. Trzeba uciekać, a nie myśleć o ratowaniu miasta przed zarazą, szczególnie gdy duże ryzyko wyłazić.
Inna rzecz, że sprzątanie trupów jest nieprzyjemne, stąd też mu się nie pali.
Pomyśl Hieronima w roli świni brzmi dobrze... Szybko biega?