Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
Serce wieczności - Daggerheart
-
Znaczy się biorąc pod uwagę logikę z systemu To dobrze jak drużyna się zna
Z drugiej strony ze względu na specyfikiem sesji forumowych może prowadzić to do problemu jeśli jedna osoba się wykluczy, chociaż mimo wszystko Jestem za pierwszą opcją.
I czy tylko mi nie wyświetlają się linki, to znaczy tylko sam tekst bez możliwości przejścia na stronę, chyba że skopiuje się do przeglądarki? -
Znaczy się biorąc pod uwagę logikę z systemu To dobrze jak drużyna się zna
Z drugiej strony ze względu na specyfikiem sesji forumowych może prowadzić to do problemu jeśli jedna osoba się wykluczy, chociaż mimo wszystko Jestem za pierwszą opcją.
I czy tylko mi nie wyświetlają się linki, to znaczy tylko sam tekst bez możliwości przejścia na stronę, chyba że skopiuje się do przeglądarki?@slann22 jestem za zbudowaniem relacji w drużynie wcześniej. Chociażby tak jak wygląda opis „connections” dla danej klasy. Czyli po jednym zdaniu od każdego z graczy: np: opisz, jak Khira uratowała Ci życie

Co do linków, to mechanika forum chyb ich nie zmienia automatycznie. I nie w trybie „szybka odpowie”
Ale widzę, że w oknie formatowania jest opcja „wklej jako link” (której jak dotąd nie użyłem)
Teraz powinno działać.
-
-
-
Wpisuję dice roller w Google xD
PS. Kostnica była perfekcyjna ;-(
-
@slann22
Ostatnio w grach używamy rolz.org@Zell napisał w Serce wieczności - Daggerheart:
Na razie mamy ją na discordzie przecież.
Ale wspólna dla wszystkich. A fajnie mieć własne rzuty pod ręką.
-
Zapraszam więc do sesji. Na razie są to tylko opisy waszych postaci żebyście mogli je razem stworzyć.
@miraaz @kaworu @marrrt @ketharian -
Otworzyłbyś komentarze mocium MG.
-
Z Zell zablokował ten temat
-
Z Zell przeniósł ten temat z Rekrutacje