Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
Powitania, pożegnania i powroty
-
-
Witam wszystkich! Na LI grałem bardzo krótko, ale miałem tam nick „Berserk”. Przyszedłem z innego forum, które ma już mało użytkowników. Tam byłem znany pod nickiem „Piołun” i taki też sobie tutaj wybrałem. Coś o sobie? Raczej prowadzę sesje, niż gram, ale mam nadzieję odwrócić ten trend i trochę sobie pograć. Jeśli nic nie wleci, to pewnie na początek założę coś skromnego w rekrutacji. Jeśli chodzi o doświadczenie, mam na koncie parę ukończonych, paroletnich sesji, z czego jestem nawet dumny. Systemy, w których dobrze się czuję, to Warhammer (raczej druga edycja niż czwarta), Wampir: Maskarada, D&D i Zew Cthulhu, ale czasem otwieram się też na coś nowego. To chyba wszystko. Do zobaczenia w sesjach!
No i cześć, @zell . Może uda się znowu razem pograć

-
-
@Aiko, @TomBurgle . Witajcie!
-
Cześć wszystkim po długiej przerwie. Jeszcze wypatruję kto znajomy działa na forum

-
Hai wam @aiko @tomburgle !

-
Dobrý den!
Ano, drzemka się nieco przeciągnęła, a tu już człowieka bycie umarlakiem podejrzewają
Dzięki za powitanie, miło że w ogóle ktoś jeszcze pamięta -
Dobrý den!
Ano, drzemka się nieco przeciągnęła, a tu już człowieka bycie umarlakiem podejrzewają
Dzięki za powitanie, miło że w ogóle ktoś jeszcze pamięta@TomBurgle napisał w Powitania, pożegnania i powroty:
Dzięki za powitanie, miło że w ogóle ktoś jeszcze pamięta
No ba, że się pamięta!
-
Yup. Podpisuję pod tym co Zell mówi =D
Fajnie Ciebie tu widzieć! -
jo! brada-gangsta!
-
Witaj @Bonifacy !
-
Hai, @luc-du-lac @bonifacy !
-
@decybelka Hai nowej duszy!