Rekrutacje na innym forum
-
Czy mogę tu dawać zaproszenia do rekrutacji na innych forach.
-
-
Wg regulaminu § 2 punkt 6.:
"Na Forum nie można zamieszczać reklam innych forów oraz witryn konkurencyjnych. Dozwolone jest natomiast umieszczanie linków informacyjnych (przykładem może być odnośnik do materiałów potrzebnych do sesji / rekrutacji, artykuł czy news z sieci)."To chyba nie.
-
-
Regulamin to podstawa, uzasadnione wyjątki można przedyskutować, ale mówiąc szczerze, jak człowiek haruje cały czas w sieci promując forum, gdzie się da i próbując ściągnąć jak najwięcej ludzi, aby grali właśnie tutaj, z biologicznego punktu widzenia może się podnieść ciśnienie krwi na sam widok niewinnej zapewne w zamierzeniu propozycji wyprowadzania stąd graczy w inne miejsca sieci…
-
Po prostu dostałem prośbę o sesję gasnących słoń na innym forum i wolałbym się zapytać.
Tam mam dwóch graczy, tu jednego przynajmnie, ale jego niku niepamiętam.... -
Po prostu dostałem prośbę o sesję gasnących słoń na innym forum i wolałbym się zapytać.
Tam mam dwóch graczy, tu jednego przynajmnie, ale jego niku niepamiętam....Po prostu dostałem prośbę o sesję gasnących słoń na innym forum i wolałbym się zapytać.
Tam mam dwóch graczy, tu jednego przynajmnie, ale jego niku niepamiętam....A nie chcesz przenieść się do nas? Przecież założenie konta to jest kilka sekund, z logowaniem Google nawet emaila nie musicie potwierdzać. Rozumiem przywiązanie, ale jednak...

-
Regulamin to podstawa, uzasadnione wyjątki można przedyskutować, ale mówiąc szczerze, jak człowiek haruje cały czas w sieci promując forum, gdzie się da i próbując ściągnąć jak najwięcej ludzi, aby grali właśnie tutaj, z biologicznego punktu widzenia może się podnieść ciśnienie krwi na sam widok niewinnej zapewne w zamierzeniu propozycji wyprowadzania stąd graczy w inne miejsca sieci…
sam widok niewinnej zapewne w zamierzeniu propozycji wyprowadzania stąd graczy w inne miejsca sieci…
Wyprowadzenie? Mało kto siedzi w jednym miejscu sieci jedynie, to nie praca
a przepływy działają w dwie strony, jak będzie się czym chwalić to obecność naszych ludzi w innych grupkach sprawi że wiedza o naszym forum organicznie się rozejdzie po nowych i może ktoś tu zajrzy. Przykładowo ktoś tam gra w GSy, zobaczy post o chęci pogrania w WoD i da znać że tu jest rekrutka otwarta 
-
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się