Ogarnę start sesji w Wampira i robię R do 5ed WFRP, będą chętni?
-
Jaka lista na NIE się robi, co do części to kumam bo ogólnie nie lubią nowości i w podobnej sądzie Gladina byli zwolennikami 2 edycji, ale @ketharian Twój głos mnie dziwi, dopiero co kupiłeś podręcznik do 5 edycji, nie chcesz zagrać? Czy po prostu u mnie nie chcesz zagrać
z jakiegoś powodu? -
Myślałem, że robisz sondę po to, żebyśmy napisali, czy naszym zdaniem znajdą się chętni, czy nie.
Nie zrozumiałem tego jako deklaracji udziału albo po kliknięciu "nie" jakiegoś „antyzgłoszenia”. Ja oddałem głos po prostu dlatego, że uważam, że chętni się znajdą. 
-
Tytuł wątku może się wydawać dla niektórych mylący, ale w samej sondzie pytanie jest sformułowane jasno.
-
Jaka lista na NIE się robi, co do części to kumam bo ogólnie nie lubią nowości i w podobnej sądzie Gladina byli zwolennikami 2 edycji, ale @ketharian Twój głos mnie dziwi, dopiero co kupiłeś podręcznik do 5 edycji, nie chcesz zagrać? Czy po prostu u mnie nie chcesz zagrać
z jakiegoś powodu? -
Ja z kolei wolałbym żebyś zajął się bieżącymi sesjami, a nie planowaniem kolejnej rekrutacji.
-
Wired napisał:
ale @ketharian Twój głos mnie dziwi,
Twój głos mnie dziwi
Parafrazując...
I po cholerę drążysz temat? Zagłosowałem, to zagłosowałem.@ketharian i @grek to jedna osoba?
Bo ja do Ketha pisałem, konta zapomniałeś zmienić? 
-
Ja z kolei wolałbym żebyś zajął się bieżącymi sesjami, a nie planowaniem kolejnej rekrutacji.
-
Wired napisał:
ale @ketharian Twój głos mnie dziwi,
Twój głos mnie dziwi
Parafrazując...
I po cholerę drążysz temat? Zagłosowałem, to zagłosowałem.@ketharian i @grek to jedna osoba?
Bo ja do Ketha pisałem, konta zapomniałeś zmienić? 
@ketharian i @grek to jedna osoba? Bo ja do Ketha pisałem, konta zapomniałeś zmienić?
No i się wydało...

Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się