Stubramie
-
Dobrze tylko niech nikt nie idzie po mięso dla karczmarza bo się w życiu nie spotkamy. Co najwyżej w rzyci jak kto utknie w drodze po serce...
-
Chyba że to najlepsze mięso w mieście w cenie promocyjnej - wtedy może wszyscy się tam spotkamy :v
-
Spotkamy się jak będą coś dawać za darmo.
-
@Agape dają ser, więc jest dobrze
-
Coś czuje, ze jeszcze będzie z tym serem jakiś dziki plot twist xD
-
Trzewik okaże się głównym złolem, a final bossem będzie serowy golem, zapisujcie ten komentarz
-
@Dust-Mephit Najwyższej się pochorujemy.
-
Albo, że to od tego sera i mydła się traci pamięć.

-
Właśnie mnie oświeciło, że wszystkie solówki mogą dziać się mniej więcej jednocześnie. Przybyliśmy w różnych terminach. Pluskwa już się zadomowił, Żab... Ystyriaeth jest jeszcze zielony, ale nie trzeba time warp żeby się spotkali.
-
Właśnie mnie oświeciło, że wszystkie solówki mogą dziać się mniej więcej jednocześnie. Przybyliśmy w różnych terminach. Pluskwa już się zadomowił, Żab... Ystyriaeth jest jeszcze zielony, ale nie trzeba time warp żeby się spotkali.
Ystyriaeth jest jeszcze zielony
nie zielony a oliwkowy. Kobieta a na kolorach się nie zna

nie trzeba time warp żeby się spotkali.
pozwól że zacytuję z mojego wątku;
"Konstrukt z drewna i blachy stoi w płytkim brzegu i szoruje sobie płytę napierśną szczotką, a woda wokół niego jest różowa".
Całyc zas zastanawiam się, czy to postać leszka, ale nie wchodzę w wasze wątki i staram się wiedzieć jak najmniej
-
Pamiętasz ser z Luiren w Zapomnianych Krainach? (Luiren Spring Cheese) No właśnie…

@agape , tak, te solówki dzieją się mniej więcej w tym samym czasie.
Dzisiejsze nieporozumienie chyba wzięło
się z tego, że na początku sesji byłem przywiązany do realizowania wątku drużynowego, bo trochę czasu zainwestowałem w jego rozpisanie, ale jak tak widzę, że się dobrze bawicie przy solówkach, to raczej skłaniam się ku wykombinowaniu z nich jakiegoś wspólnego wątku w odpowiedniej chwili. -
Pamiętasz ser z Luiren w Zapomnianych Krainach? (Luiren Spring Cheese) No właśnie…

@agape , tak, te solówki dzieją się mniej więcej w tym samym czasie.
Dzisiejsze nieporozumienie chyba wzięło
się z tego, że na początku sesji byłem przywiązany do realizowania wątku drużynowego, bo trochę czasu zainwestowałem w jego rozpisanie, ale jak tak widzę, że się dobrze bawicie przy solówkach, to raczej skłaniam się ku wykombinowaniu z nich jakiegoś wspólnego wątku w odpowiedniej chwili.Dzisiejsze nieporozumienie chyba wzięło
się z tego, że na początku sesji byłem przywiązany do realizowania wątku drużynowego, bo trochę czasu zainwestowałem w jego rozpisanie, ale jak tak widzę, że się dobrze bawicie przy solówkach, to raczej skłaniam się ku wykombinowaniu z nich jakiegoś wspólnego wątku w odpowiedniej chwili.Na razie dałeś się poznać jako osoba która tworzy fabułę bardzo precyzyjnie (w sensie z dbałością o szczegóły). Ufam Ci. Jeśli uznasz że wątki solo są spoko niech będą. Jeśli uznasz że wystarczy i wskakujemy w team- też dobrze.
Nikt z nas nie podejmie lepszej decyzji niż Ty bo przecież ty wiesz co przygotowałeś i tylko ty możesz to posklejać.
Natomiast jeśli chodzi o moje uczucia to niekoniecznie chciałbym przez miesiąc grać sam ze sobą

-
kurcze @janusz-podziemi dobrze że jestem ostrożny. Kojarzyłem Melinoe tylko nie byłem pewien czy ze wstępu czy z wątku indywidualnego. Na szczęscie sprawdziłem i jest we wstępie.
Oto przede mną pierwszy konflikt "wiedza gracza-wiedza postaci" w naszej sesji

-
Kimkolwiek jest ta pani, dobry pieniądz oferuje jak na pierwszy poziom.

-
Kimkolwiek jest ta pani, dobry pieniądz oferuje jak na pierwszy poziom.

@Janusz-Podziemi tego nie wiem. Tzn teraz już wiem, ale mój bohater nie wie.
Powiem ci serio że zanim napisałem posta powyżej już miałem w planach między innymi zdanie że Ystyriaeth nie zna wartości tutejszego pieniądza więc nie wie czy 100złota to dużo i czy w ogóle tutaj używa się złota. Tym bardziej że Trzewik wspominał że handluje się tutaj bardzo różnymi rzeczami.
-
Odpisałem na wszystkie wątki, więc każdy powinien mieć coś do roboty.

-
Odpisałem na wszystkie wątki, więc każdy powinien mieć coś do roboty.

@Janusz-Podziemi ja nie mam

-
Za szybko odpisujesz. Nie szanujesz roboty.

-
Za szybko odpisujesz. Nie szanujesz roboty.

@Janusz-Podziemi Chamstwo i drobnomieszczaństwo normalnie

Pomyślałem, że napiszę czego się spodziewam po fabule.
Sądzę, że endgame zaprowadzi nas do tożsamości i historii władcy bez twarzy oraz tego jak i dlaczego działają portale.Nie ukrywam, że perspektywa dowiedzenia się tego pierwszego mnie nieco jara.
Z drugiej strony nie cierpię spoilerów i nieco się obawiam, że rozwiązanie tej zagadki będzie spoilerem do jednej z wymienionych w rekrutacji książek, a chyba się za nie kiedyś zabiorę jeśli są wystarczająco długie (jestem długodystansowcem jeśli chodzi o lekturę).
-
To w rekrutacji były wspomniane jakieś książki?

Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się