Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Świat
  • Użytkownicy
  • Grupy
  • Strona startowa
Skórki
  • Jasny
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Ciemny
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Domyślna (Cyborg)
  • Brak skórki
Zwiń
Patronite
  1. Start
  2. Sesje inne
  3. Rozgrywka
  4. [A masks a new generation game ]Maski: Czas dumy i uprzedzenia
Maski: Czas dumy i uprzedzenia
GurenG
Guren jako
Mistrz Gry
Mistrz Gry
slann22S
slann22 jako
Diana
KaworuK
Kaworu jako
Nathaniel
BrilchanB
Brilchan jako
Edulan "Eddie" Dallen / Cobalt Blue

[A masks a new generation game ]Maski: Czas dumy i uprzedzenia

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Rozgrywka
103 Posty 4 Uczestników 2.2k Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • slann22S Niedostępny
    slann22S Niedostępny
    slann22 jako Diana
    napisał(a) ostatnio edytowany przez slann22

Poważne i zawstydzone tako
    Diana zupełnie poczerwieniała i skryła twarz dłoniach
    - To jest zupełnie inaczej! Ja po prostu myślałam że wreszcie uda mi się być z kimś w normalnym związku, zwłaszcza, że mam dwóch chłopaków I dziewczynę, chociaż tak nie do końca bo Zerwaliśmy, ale też nie do końca i byłam ciekawa czy jestem w stanie być jakiś normalny i relacji… Ale ja nie jestem z Deanem… Ani z Edym… Pewnie mnie zamorduje za to że ci powiem, ale my nie jesteśmy razem w takim sensie tylko my jesteśmy no… Bohaterami… Strzyga, Mephisto i Cobalt Blue!-

Misja kraken
    Diana pokiwała głową przysłuchując się opowieści swojego ex i jego rodziny i potem powiedziała z namysłem.
    - A raczej nic możliwe, żeby Edy biegał tak szybko, żeby temu stworowi macki się zaplątały? To może wypchnie mu coś usypiającego do gardła, albo może Mephisto zmieni się w chloroform? Albo zabierzemy jajo? -

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    2
    • BrilchanB Niedostępny
      BrilchanB Niedostępny
      Brilchan jako Edulan "Eddie" Dallen / Cobalt Blue
      napisał(a) ostatnio edytowany przez

//- Strzygo no co ty?! Małe Krakeny były moimi ulubionymi towarzyszami zabaw za dzieciaka! Swoją telepatią i szybkością mogły za mną nadążyć a one mnie lubiły bo się regenerowałem z ich uścisków i ran... - W trakcie mówienia Eddie zorientował się że to co pamięta jako dziecięcą zabawę było cukierkowym horrorem a krakeniątka nie były takie niewinne jak sądziĺ.

Z lekko niewyraźną minął świadczącą o kryyzysieegzystencjalnym podjął - Eee ja sobie z małym krakenem poradzę ale szybko żeby nie zaczęło bawić się statkami, żeglarzami albo miastami.

0
      • GurenG Niedostępny
        GurenG Niedostępny
        Guren jako Mistrz Gry
        napisał(a) ostatnio edytowany przez Guren

Poważne Taco
        Ari wzięła menu knajpy, żeby zasłonić swoją twarz i Diany przed resztą sali. Nachylając się szepnęła o dziwo bardzo spokojnie:
        -Przecież wiem. Nie mam nic przeciwko, że wy się tym zajmujecie. I przepraszam za walnięcie, że ludzie z tej samej pracy muszą ze sobą… teges smeges.
        I też to mnie wkurwia, ale ludzie marnie reagują na wyjścia z szafy, ale nie mogę obiecać, że obsługa nie rozumie po angielsku, ani że wykaże się wyrozumiałością. Czy chcesz wyjść?

Do missji Kraken
        -A, czyli kolega Mephisto nie tylko się utwardza. To działa na każdą substancję? Jak z przejściem w ciecz?- Damien kilkukrotnie szturchnął herosa palcem.

Mephisto zamachał rękami jak sędzia przy faulu:
        -Zachowanie przestrzeni! Dwie sprawy. Pierwsza: dobra jakoś sobie poradzimy z Krakrenem. Ale co do smoka i gryfa to jak Sewer Rat ma rację i bez załatwienia wsparcia sobie nie poradzimy. Nie mówiąc o ocenie z iloma dziadkami Cobalt może sobie pozwolić na gównoburze.
        Po drugie: szanowni Ackermanowie- czy w ogóle macie jakiś sprzęt, żeby posprzątać ten bałagan? Mamy wieść tego krakena autobusem czy jak? W ZOO mają środki uspokajające, a wy? Mamy rybne batony, może zje. Będzie jak ze smokiem wawelskim.

-My tylko pośredniczyliśmy z hodowcą i dostawcą… To mogą nie być krakeny z tego samego wymiaru, Błękitku- wyjaśniła Beatrycze grzebiąc w szufladach aż wygrzebała mały woreczek*:- Tylko dwie pigułki powinny wystarczyć w rybie, żeby Dzidzolina zasnęła. Eryś, szykuj przejście na plaże*

Najmłodszy Ackerman przyłożył kartkę papieru do lustra. Powierzchnia zaświeciła się, żeby po chwili na tafli pojawiła się plaża. Eryk podał Dianie staroświecko wyglądające lustro z ozdobną rączką i podobną kartkę.
        -Przyłóż proszę talizman do tafli lustra, a wtedy otworzycie przejście do nas. I tak, panie Mephisto, panie Sewer Rat- będzie na tyle duże, żeby przeszedł człowiek. Kraken po wyklucie powinien być wielkości średniego psa.

Na plaży
        Po przejściu staneli na piasku. Fale odbijały się łagodnie o brzeg, słońce dawało znać, że trwa lato. Nie widać było w pobliżu ludzi, ale dało się wypatrzeć stare i podniszczone drewniane budki plażowe. Fale nie dawały rady przekrzyczeć głosów wielu i bardzo różnych zwierząt.

Mechanika: Rzut na Superior 10+ Wypatrujecie dokładną lokację Krakena. 7-9 trafiacie na ślad 6 jesteście zbyt rozproszeni
        Lub

Freak by go przywołać do siebie
        10+ podejdzie bliżej was ufnie
        7-9 podejście, ale przestraszony
        6 nie podekdzie

0

Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.

Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.

Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
        Odpowiedz
        • Odpowiedz, zakładając nowy temat
        Zaloguj się, aby odpowiedzieć
        • Najpierw najstarsze
        • Najpierw najnowsze
        • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.