Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Świat
  • Użytkownicy
  • Grupy
Skórki
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Domyślna (Cyborg)
  • Brak skórki
Zwiń
  1. Start
  2. Komentarze
  3. [komty] Syreni Śpiew Neonów

[komty] Syreni Śpiew Neonów

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Komentarze
cyberpunk2077
148 Posty 7 Uczestników 923 Wyświetlenia 2 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • GladinG Online
    GladinG Online
    Gladin
    napisał(a) ostatnio edytowany przez

Moim zdaniem nigdzie jeszcze nie jedziemy, bo
    a) Dingo nie przyjechał jeszcze samochodem,
    b) Switch do nas nie dzwonił,
    c) ja czekam z moim odpisem sesyjnym bo zrozumiałem, że mam czekać na wpis GreKa.

Komentarze służą temu, abyśmy tworząc nasze wpisy lepiej znali postaci innych i budowali nasze wpisy odpowiednio.

Sesja Karak Varn

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    2
    • NanatarN Niedostępny
      NanatarN Niedostępny
      Nanatar
      napisał(a) ostatnio edytowany przez Nanatar

Moje skromne zdanie:
      Wolę emocjonować się czytając wpis, niż znać jego zawartość wprzód i tylko czytać fabularyzowaną wersję.

Wcześniej plus dla HiFi, bo też uważam, że nie żyjemy w komunie i chyba to już wyszło i ustalone. To już nie jest wyprzedzanie faktów.
      To może jeszcze zakończę scenę z Czakasami -popularesami.

1
      • KetharianK Online
        KetharianK Online
        Ketharian
        Obsługa Moderator
        napisał(a) ostatnio edytowany przez Ketharian

Dla niewtajemniczonych, Nanatar odesłał w swoim poście Chakkasów precz, bo w międzyczasie zaliczył test Perswazji z wynikiem 22 na spławienie ich spod drzwi. Poszli sobie z obietnicą, że HiFi albo Brazil w jego imienie skontaktuje się z Dongiem. To daje Wam trochę czasu, ale możecie być pewni, że zignorowani, Chakkasi na pewno wrócą z powrotem (choćby po to, żeby powgapiać się w dekolt Artemidy).

Mam jeszcze prośbę, żebyście przekazali Brazil, że Mack w końcu znalazł sobie w końcu domowe zwierzątko i pewnie nawet skitrał je już gdzieś w mieszkaniu, tylko się jej jeszcze nie zdążył przyznać!
        text alternatywny

1
        • GreKG Online
          GreKG Online
          GreK

Też wolę uzgadniać fabularnie ale jednak ekipa zna się noe od dziś i wie jak bardzo może sobie ufać i na dobie polegać. Uznałem, że bardzo.
          A wspólne konto dużo uprości zamiast dzielenia się łupem za każdym razem i kłótnią kto zrobił więcej i komu jaka część się należy.

0
          • JohnyTRSJ Niedostępny
            JohnyTRSJ Niedostępny
            JohnyTRS

Pytanie: czy Mack wie, albo kojarzy, czym lub kim jest BlackVault?

Pytanie drugie: czy Mack jest w stanie obsługiwać sprzęt udostępniony mu do obsługi tych programów? (Potem to będzie test przeszukiwania baz danych)

Mogę wykonać parę rzutów, żeby ewentualnie pomóc w decyzji, jeżeli jest to nadal szara strefa.

Ciężkie pióro, ograniczona fantazja, blokada twórcza, niemoc tfurcza, masa nierozwiniętych pomysłów. Długie posty praktycznie niemożliwe.

0
            • MarrrtM Niedostępny
              MarrrtM Niedostępny
              Marrrt

Wspólne konto to duże uproszczenie. Shawn jest za.

Co do uzgodnień to już się wypowiedziałem.

A z odpisem na priv Brazil czekam na odpis HiFiego.

GladinG 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
              0
              • KetharianK Online
                KetharianK Online
                Ketharian
                Obsługa Moderator

Sam nie mam pojęcia, czym jest Black Vault, ale zakładam, że to jakaś szyfrowana platforma do przechowywania danych (poczekam tu na wszelki wypadek na wyjaśnienie GreKa). Czym by to nie było, Mack będzie wiedział, co to takiego. Co do pomocy Brazil, gracz może rzucić test Korzystania z Sieci na poziomie przeciętnym, dzięki jej instrukcjom to wystarczy na ogarnięcie sprawy.

I teraz kwestia, o której nie pamiętałem na etapie rekrutacji, ale która musi zostać obgadana, żeby przypadkiem nie zrobił nam się tutaj kwas - mianowicie (już słyszę te zszokowane westchnienia) Player Agency i „miękkie” PvP. Piszę o tym w nawiązaniu do ostatniego posta Nanatara, zakończonego emocjonalną reakcją Artemidy wobec Macka. Nanatar, który nie grał z nami w „Złoto”*i nie zna stanowiska części tamtejszych graczy, z automatu rzucił test Uwodzenia ukierunkowany na Hartleya. Dla mnie „miękkie” PvP (czyli manipulowanie postacią poprzez inną postać dzięki udanym rzutom) nie jest czymś bulwersującym ani niedopuszczalnym, ale przypadek „Złota” udowodnił, że czasami może nam się wydawać, że znamy się całkiem dobrze jako gracze, a potem zderzamy się opiniami niczym Titanic z lodową górą.

Chciałbym poznać Wasze deklaracje w tym temacie zawieszając jednocześnie efekt rzutu dla Brazil (i chciałbym tutaj od razu poprosić o niewsiadanie na Nanatara, sam bym pewnie przed „Złotem” tak rzucił nie zaprzątając sobie głowy PA).

* „Złoto Gór Szarych” - sesja WFRP na LI, z której wylało się mnóstwo kwasu, również w efekcie różnego postrzegania idei Player Agency.

GreKG JohnyTRSJ 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź
                0
                • MarrrtM Marrrt

Wspólne konto to duże uproszczenie. Shawn jest za.

Co do uzgodnień to już się wypowiedziałem.

GladinG Online
                  GladinG Online
                  Gladin
                  napisał(a) ostatnio edytowany przez Gladin

@Marrrt napisał w [komty] Syreni Śpiew Neonów:

Hmm... a czemu na mnie? Coś mi umknęło?

@Ketharian napisał w [komty] Syreni Śpiew Neonów:

Chciałbym poznać Wasze deklaracje

Osobiście nie robiłbym rzutów przeciw innym graczom, dla mnie to PvP.
                  Zostawiłbym to warsztatowi pisarskiemu i kwestiom fabularnym. Jeżeli gracze nie pałają do siebie pozytywną energią, to bym takich scen nie robił wcale.

Zwróćcie uwagę, że Żaba np. fizycznie ciągnął HiFi w scenie pod drzwiami Shivy. Nie było tam żadnego rzutu, prawda? @Marrrt użył licentia poetica (chyba, że mylę pojęcia) i pewnie nawet nie pomyślał o tym, że narusza cokolwiek. A mnie nawet do głowy nie przyszło, żeby traktować to jako PvP czy jako się bulwersować na players agency czy coś takiego. Być może obaj jesteśmy wychowani na takim graniu w RPG, gdzie w sposób naturalny ludzie wiedzą, jak daleko można się posunąć. A może graliśmy ze sobą już te kilka sesji i potrafimy to wyczuć.

Ale... potrafię sobie wyobrazić sytuację, gdzie np. gracz W próbuje szarpać za sobą gracza A i wtedy powstaje dym, za naruszenie nietykalności postaci.

W opisywanym przypadku, jeżeli dobrze rozumiem @Nanatar chce wpływać na postać @Johnytrs rzutem. Osobiście uważam, że nie, nie powinno to się w ten sposób odbywać. Ale to moje zdanie.

A swoją drogą, @Ketharian jak to się stało, że ta kwestia nie została umieszczona przez Ciebie ani w rekrutacji ani na początku komentarzy? 🤔 Przecież mądry Polak po szkodzie...

Sesja Karak Varn

0
                  • KetharianK Ketharian

Sam nie mam pojęcia, czym jest Black Vault, ale zakładam, że to jakaś szyfrowana platforma do przechowywania danych (poczekam tu na wszelki wypadek na wyjaśnienie GreKa). Czym by to nie było, Mack będzie wiedział, co to takiego. Co do pomocy Brazil, gracz może rzucić test Korzystania z Sieci na poziomie przeciętnym, dzięki jej instrukcjom to wystarczy na ogarnięcie sprawy.

I teraz kwestia, o której nie pamiętałem na etapie rekrutacji, ale która musi zostać obgadana, żeby przypadkiem nie zrobił nam się tutaj kwas - mianowicie (już słyszę te zszokowane westchnienia) Player Agency i „miękkie” PvP. Piszę o tym w nawiązaniu do ostatniego posta Nanatara, zakończonego emocjonalną reakcją Artemidy wobec Macka. Nanatar, który nie grał z nami w „Złoto”*i nie zna stanowiska części tamtejszych graczy, z automatu rzucił test Uwodzenia ukierunkowany na Hartleya. Dla mnie „miękkie” PvP (czyli manipulowanie postacią poprzez inną postać dzięki udanym rzutom) nie jest czymś bulwersującym ani niedopuszczalnym, ale przypadek „Złota” udowodnił, że czasami może nam się wydawać, że znamy się całkiem dobrze jako gracze, a potem zderzamy się opiniami niczym Titanic z lodową górą.

Chciałbym poznać Wasze deklaracje w tym temacie zawieszając jednocześnie efekt rzutu dla Brazil (i chciałbym tutaj od razu poprosić o niewsiadanie na Nanatara, sam bym pewnie przed „Złotem” tak rzucił nie zaprzątając sobie głowy PA).

* „Złoto Gór Szarych” - sesja WFRP na LI, z której wylało się mnóstwo kwasu, również w efekcie różnego postrzegania idei Player Agency.

GreKG Online
                    GreKG Online
                    GreK

Sam nie mam pojęcia, czym jest Black Vault, ale zakładam, że to jakaś szyfrowana platforma do przechowywania danych

Tak, dokładnie tym jest BlackVault. Widzę, że nie było to dostatecznie jasno wytłumaczone w poście. Miałem to wyjaśnić już w komentarzach ale coś mi czasu brakuje.
                    Z założenia ma to być platforma, która pozwala na bezpiecznie przechowywanie cyfrowych danych. Zakładam, że są one szyfrowane a do ich otworzenia potrzebny jest jakiś cyfrowy klucz, który Switch podesłał Artemidzie.

I teraz kwestia, o której nie pamiętałem na etapie rekrutacji, ale która musi zostać obgadana (GreK: PVP)

Nie zakładałem, że będziemy tutaj grać przeciwko sobie, raczej że będziemy zgraną drużyną. Oczywiście animozje mogą się zdarzać i pewnie będą, jakieś słowne utarczki, czy coś, ale nie zakładałem, tak jak w Złocie Gór Szarych, że będziemy grać przede wszystkim na siebie.
                    Stąd też wspólne konto z kasą i nie zakładanie, że ktoś mógłby ją podwędzić i się zawinąć.

Jeśli mielibyśmy grać przeciwko sobie, to zmienia wszystko i zmieni też podejście Switcha.

Mogło mi coś umknąć w komentarzach, bo czasu na prawdę mi brakuje.

Powinienem dzisiaj / jutro skończyć post.

1
                    • KetharianK Ketharian

JohnyTRSJ Niedostępny
                      JohnyTRSJ Niedostępny
                      JohnyTRS

@Ketharian

Korzystanie z sieci to jest która umiejętność? Bo w podręczniku jest tylko Znajomość Sieci oraz Przeszukiwanie baz danych.

... PvP...

Ja bym się trzymał od tego z daleka, szczególnie w kwestiach mocno uczuciowo-fabularnych. O ile testy siłowo-sprawnościowe jeszcze by się broniły, to w przypadku np. Uwodzenia jak tu wyznaczyć poziom trudności? Konkurenci mają tak samo trudno, czy ktoś ma ułatwienie? Tu wchodzi mocno kreatywność, bo może wyjść, że ktoś wymyśli powód (który zostanie uznany) na ułatwienie / utrudnienie, przez co zaczyna się licytacja na modyfikatory. I sumie przygotowania do tego testu będą dłuższe niż cała scena.

Testy fizczne / walka jeszcze ujdą, ale testy na przekonywanie, uwodzenia to śliski i grząski temat. Chodzenie po bagnach wciąga. Wolę w to nie wchodzić.

Ciężkie pióro, ograniczona fantazja, blokada twórcza, niemoc tfurcza, masa nierozwiniętych pomysłów. Długie posty praktycznie niemożliwe.

0
                      • KetharianK Online
                        KetharianK Online
                        Ketharian
                        Obsługa Moderator

No i wszystko jasne, skoro się wypowiedział główny zainteresowany. W kontaktach PvP będziemy się trzymali wyłącznie narracji fabularnej, bez wspomagania testami mechanicznymi. Jak dla mnie OK, chciałem poznać generalne stanowisko.

@grek, gracie jako zgrana i życzliwa względem siebie paczka, chociaż biorę pod uwagę fakt, że nawet w takiej paczce mogą się okazjonalnie trafiać różnice zdań i spory (vide punkt widzenia na krojenie zmarłych).

@johnytrs , przetestuj Znajomość Sieci (tego właśnie skilla przechrzciłem na Korzystanie z Sieci.

Ja jako MG czekam na odpis GreKa (który jest w trakcie tworzenia) oraz na odpis Johnego, który najpewniej też się tworzy. Ich lektura będzie dla mnie punktem wyjścia do następnych postów w H10 i Japantown.

Co do ekipy w garażu, najpewniej dzisiaj wrzucę posta opisującego powrót Dingo do garażu i następnie Wy będziecie mogli przystąpić do ładowania vana. I teraz muszę zadać pytanie techniczne - co leci na pakę? Tylko komputery, kable i implanty Valentinosa? Jest wanna chłodząca do netrunningu (z mięsną wkładką), jest spory przybornik techniczny, lodówka pełna schłodzonych napojów, biurko z fotelem, sofa z syntetycznej skóry, metalowe szafki z mnóstwem gratów i może jeszcze jakieś inne łupy, które leżą Wam pod nogami, tylko je przeoczyliście?

Generalnie, bierzecie tylko zadeklarowane minimum czy chcecie ograbić garaż dokumentnie, skoro już macie pojemny środek transportu?

0
                        • MarrrtM Niedostępny
                          MarrrtM Niedostępny
                          Marrrt

PvP

Mi odgrywającemu uwodzonego BG wynik rzutu by pomógł. Choćby w tym, że wiem jak dobre to uwodzenie było w odczuciu mojego BG. Ale decyzja o tym czy daje się uwieść pozostaje fabularna. Zmienia się tylko tło tej decyzji. IMO to najlepsze i najbardziej żeniące fabułę i RPG rozwiązanie. Ot przy rzucie 1 można założyć, że Artemidzie wymknęło się spontaniczne beknięcie, a przy 10tce strzeliła takiego side eye, że aż dreszczyk przebiegł.

Keth ma rację. Zgrana paczka nie wykluczy konfliktów! Ale konflikty to element zgrania przecież. Nie bójmy się ich.

@Gladin Czekam aż HiFi odpowie czy zamierza pomóc Leonowi w zemście na Brzytwiarzach, którzy zaciukali mu siorkę i teraz chcą dilować. Bo Shawn tak zrozumiał.

0
                          • NanatarN Niedostępny
                            NanatarN Niedostępny
                            Nanatar
                            napisał(a) ostatnio edytowany przez Nanatar
                            1. BlackVault - Nie było wytłumaczone, lub kompletnie umknęło mi między wątkami i stąd pytania, i przemyślenia Brazil. Jeśli hakerka wie o co chodzi to nie zadaje pytania. Edytuję ostatni post. Mack, nie było pytania!
                              Nie bardzo rozumiem zatem, czego oczekuje Switch.
                            2. Keth wysypał mnie z uwodzeniem - zatem tłumaczę - choć bardzo, bardzo nie lubię tłumaczyć motywów zachowania mojej bohaterki.
                              Uwodzenie - to nawiązywanie bliższych relacji towarzyskich, bliskich - trwalszych. Nie oznacza podrywu na numerek. Do tego służyć może perswazja, lub aktorstwo, bo coś udajemy. Uwodzenie pozwala wejść w bliską empatyczną relację: Tu patrz: Przyjaźń, którą na swój sposób Brazil okazuje koledze, pozwalając sobie na chwilę słabości w jego obecności. Odsłania się, zdejmuje skorupę.
                              W korespondencji MG napisałem zresztą, że wszystko zależy od reakcji Hartleya, nie zaś od udanego, czy nieudanego zdania testu.
                              Szczerze pisząc, miałem pewne obawy czy nie zabrnąłem z tym opisem za daleko, bo Mack mógłby od razu odejść do swojego pokoju pozostawiając kobietę z jej problemami. Tylko z tym opisem, a nie z tym że coś sobie tam testuję. Bo interpretacja tego pozostaje w rękach prowadzącego.
                            3. PvP - jeśli uznam, że jest konieczne, to będzie. Jak w życiu.

Edit: System pozbawiony jest umiejętności korzystania z gotowych rozwiązań dla operujących na nośnikach cyfrowych. W sumie najlepszy byłby do tego interface, ale jest to z jakiś dziwnych powodów elitarna umiejka Netrunnera. To co polecasz Keth jest moim zdaniem inną umiejętnością, ale pewnie już dość krwi napsułem dzisiaj swoimi interpretacjami zasad.

GreKG 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
                            0
                            • JohnyTRSJ Niedostępny
                              JohnyTRSJ Niedostępny
                              JohnyTRS
                              napisał(a) ostatnio edytowany przez JohnyTRS

Moja postać tej umiejętności nie ma, więc mam nadzieję, że jako tako zadziała. Mam tylko Przeszukiwanie baz danych na stanie.

0
                              • NanatarN Nanatar
                                1. BlackVault - Nie było wytłumaczone, lub kompletnie umknęło mi między wątkami i stąd pytania, i przemyślenia Brazil. Jeśli hakerka wie o co chodzi to nie zadaje pytania. Edytuję ostatni post. Mack, nie było pytania!
                                2. Keth wysypał mnie z uwodzeniem - zatem tłumaczę - choć bardzo, bardzo nie lubię tłumaczyć motywów zachowania mojej bohaterki.
                                  Uwodzenie - to nawiązywanie bliższych relacji towarzyskich, bliskich - trwalszych. Nie oznacza podrywu na numerek. Do tego służyć może perswazja, lub aktorstwo, bo coś udajemy. Uwodzenie pozwala wejść w bliską empatyczną relację: Tu patrz: Przyjaźń, którą na swój sposób Brazil okazuje koledze, pozwalając sobie na chwilę słabości w jego obecności. Odsłania się, zdejmuje skorupę.
                                  W korespondencji MG napisałem zresztą, że wszystko zależy od reakcji Hartleya, nie zaś od udanego, czy nieudanego zdania testu.
                                  Szczerze pisząc, miałem pewne obawy czy nie zabrnąłem z tym opisem za daleko, bo Mack mógłby od razu odejść do swojego pokoju pozostawiając kobietę z jej problemami. Tylko z tym opisem, a nie z tym że coś sobie tam testuję. Bo interpretacja tego pozostaje w rękach prowadzącego.
                                3. PvP - jeśli uznam, że jest konieczne, to będzie. Jak w życiu.

Edit: System pozbawiony jest umiejętności korzystania z gotowych rozwiązań dla operujących na nośnikach cyfrowych. W sumie najlepszy byłby do tego interface, ale jest to z jakiś dziwnych powodów elitarna umiejka Netrunnera. To co polecasz Keth jest moim zdaniem inną umiejętnością, ale pewnie już dość krwi napsułem dzisiaj swoimi interpretacjami zasad.

GreKG Online
                                GreKG Online
                                GreK

@Nanatar napisał w [komty] Syreni Śpiew Neonów:

Już tłumaczę. W poście, bodajże 83, podczas spotkania z albinosami, jeden z nich, Red Herring, powiedział:

• Wiem, kim jesteś, przejrzałem cię na wylot - oznajmił rozmówca Switcha - Otagowałem się, nie znasz dnia ani godziny. Jeszcze się spotkamy. Nazywam się Red Herring i zapamiętaj to imię, z pewnością się jeszcze spotkamy. Bluey, Bingo, odchodzimy.

Całe spotkanie Switch nagrał i to nagranie wysłał na BlackVault, żeby go sobie Brazil przejrzała. Szczególnie to Otagowałem cię (bo chyba chodziło o cię a nie się) zaniepokoiło Switcha i o to pytał na NoiseFeed.

Mam nadzieję, że się wyjaśniło.

0
                                • JohnyTRSJ Niedostępny
                                  JohnyTRSJ Niedostępny
                                  JohnyTRS

Mój post będzie jeszcze dzisiaj.

0
                                  • KetharianK Online
                                    KetharianK Online
                                    Ketharian
                                    Obsługa Moderator

text alternatywny

Ostatni post @GreK trochę rozjaśnił temat dzielenia się informacjami, dlatego przyjmuję, że pochwalił Wasz pomysł wywiezienia z garażu komputerów, ale chce, żeby przed ewentualnym odsprzedaniem ich dalej Artemida sprawdziła stan i zawartość sprzętu, zwłaszcza głównego kompa, na którym zależy SlimWire. Nie wspomniał Wam o tożsamości tragicznie zmarłego Latynosa, a Wy nic nie wspomnieliście o pokrojeniu go na kawałki. Akcja rusza do przodu.

Przyjmuję, że HiFi w oczekiwaniu na przyjazd Dingo sprawdził ceny cybernetyki w second handach (kategoria B, bez gwarancji i bez faktury, ale z zapisaną historią użytkownika i numerami seryjnymi):

Generator adrenaliny - 800, edytor bólu - 400, para cyberoczu - 2x 1000, procesor neutralny - 2000, biomonitor - 200, system cyberaudio - 1000. W sumie na rynku implantów używanych ten towar byłby warty prawie 6.500 e$, ale Wy nie macie szans na uzyskanie takiej ceny. Sprzedanie tego wszystkiego za dobry hajs jest właściwie godne osobnego questa, ale przy okazji chciałbym napomknąć, że niektórzy z Was mogliby ukryć w sercu cząstkę Carlosa Rodrigueza - w sensie, może ktoś chciałby wszczepić sobie jakieś jego fanty?

Ekipa w garażu, jeżeli macie czas i ochotę, możecie opisać etap załadunku vana i wyjazdu z garażu w drodze do H10. Dla @GreK przygotowuję scenę wizyty u znajomego ripperdoca, w H10 post pojawi się po odpisie Johnego, ale tam na początek poproszę obu graczy o rzuty na Przeszukiwanie baz danych, żeby sprawdzić, czy znajdą w Sieci cokolwiek na temat albinosów.

@johnytrs , w sumie Nanatar ma rację, przeglądanie baz danych może w tym xzadaniu pasować równie dobrze jak znajomość sieci.

GreKG JohnyTRSJ 2 odpowiedzi Ostatnia odpowiedź
                                    0
                                    • KetharianK Ketharian

text alternatywny

Ostatni post @GreK trochę rozjaśnił temat dzielenia się informacjami, dlatego przyjmuję, że pochwalił Wasz pomysł wywiezienia z garażu komputerów, ale chce, żeby przed ewentualnym odsprzedaniem ich dalej Artemida sprawdziła stan i zawartość sprzętu, zwłaszcza głównego kompa, na którym zależy SlimWire. Nie wspomniał Wam o tożsamości tragicznie zmarłego Latynosa, a Wy nic nie wspomnieliście o pokrojeniu go na kawałki. Akcja rusza do przodu.

Przyjmuję, że HiFi w oczekiwaniu na przyjazd Dingo sprawdził ceny cybernetyki w second handach (kategoria B, bez gwarancji i bez faktury, ale z zapisaną historią użytkownika i numerami seryjnymi):

Generator adrenaliny - 800, edytor bólu - 400, para cyberoczu - 2x 1000, procesor neutralny - 2000, biomonitor - 200, system cyberaudio - 1000. W sumie na rynku implantów używanych ten towar byłby warty prawie 6.500 e$, ale Wy nie macie szans na uzyskanie takiej ceny. Sprzedanie tego wszystkiego za dobry hajs jest właściwie godne osobnego questa, ale przy okazji chciałbym napomknąć, że niektórzy z Was mogliby ukryć w sercu cząstkę Carlosa Rodrigueza - w sensie, może ktoś chciałby wszczepić sobie jakieś jego fanty?

Ekipa w garażu, jeżeli macie czas i ochotę, możecie opisać etap załadunku vana i wyjazdu z garażu w drodze do H10. Dla @GreK przygotowuję scenę wizyty u znajomego ripperdoca, w H10 post pojawi się po odpisie Johnego, ale tam na początek poproszę obu graczy o rzuty na Przeszukiwanie baz danych, żeby sprawdzić, czy znajdą w Sieci cokolwiek na temat albinosów.

@johnytrs , w sumie Nanatar ma rację, przeglądanie baz danych może w tym xzadaniu pasować równie dobrze jak znajomość sieci.

GreKG Online
                                      GreKG Online
                                      GreK

ale tam na początek poproszę obu graczy o rzuty na Przeszukiwanie baz danych, żeby sprawdzić, czy znajdą w Sieci cokolwiek na temat albinosów.

Czyli kogo?

Nim Switch pojawi się u ripperdoca poczekajmy co mu Arte powie na temat otagowania.

0
                                      • KetharianK Ketharian

text alternatywny

JohnyTRSJ Niedostępny
                                        JohnyTRSJ Niedostępny
                                        JohnyTRS

@Ketharian

Pytanie jaki wynik jest potrzebny, żeby zdać test. Jeżeli przy moim rzucie zdam test znajomości sieci, to niech zostanie znajomość sieci (wlecą pedeki, i może nową umiejkę się zgarnie).

Jak nie, to proszę ten rzut potraktować jako korzystanie z baz danych.

0
                                        • KetharianK Online
                                          KetharianK Online
                                          Ketharian
                                          Obsługa Moderator

@grek O ile dobrze zrozumiałem, wysłałeś Artemidzie na BlackVault nagranie ze spotkania z albinosami, a Brazil ogląda je właśnie razem z Maćkiem, bo go zaprosiła do pomocy. Badając temat „otagowania” będą na 100% szperać w Sieci w temacie głosicieli nauk Gołębicy. Gdybym błędnie zinterpretował prośbę fiksera, popraw mnie proszę.

0
                                          Odpowiedz
                                          • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                                          Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                                          • Najpierw najstarsze
                                          • Najpierw najnowsze
                                          • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.