[komty] Syreni Śpiew Neonów
-
Moje jeszcze nie opadły, czekam z lekturą na wieczór, kiedy będę na tyle wypoczęty, żeby przeczytać z uwagą i emocjami naturalnie. To nawet nie doczytałem ww. technikali.
EDIT: Nadrobione.
-
-
Zedytowałem posta, według sugestii @ketharian , żeby umożliwić reszcie ekipy działanie

-
Moi drodzy, wiem, że jestem już mocno po terminie, ale chciałem prosić o odrobinę cierpliwości. Złapałem zapalenie oskrzeli, niby drobiazg, ale strasznie mnie osłabiło. Post cały czas się tworzy.
-
O matku i córko! Toż to oddział specjalsów Arasaki! Te typki to napewno mają oznaczenia gangu treniarzy?
-
Garść objaśnień na już, bo odwiedzili mnie goście, ale postaram się napisać coś więcej późnym wieczorem. Sixth Street to jeden z ważniejszych gangów południowego Night City, operujący z dystryktu Santo Domingo i agresywnie walczący o wpływy z Latynosami w Vista del Rey i Glen. Początkowo był gangiem strażniczym, bo założyli go weterani Wojny Unifikacyjnej i chociaż później nieuchronnie zszedł do kryminalnego półświatka, wielu jego członków ma za sobą wojskową służbę i krzewi ideę Zjednoczonej Ameryki. Stąd właśnie ciężki sprzęt, paramilitarne taktyki działania i epatowanie patriotyzmem pod rozmaitymi definicjami tego słowa.
To, co Shawn wie na tę chwilę to fakt, że ciemnym furgonem nie przyjechali goście z Tren de Agua jak początkowo sądził, tylko Sixth Street, którzy są w Vista del Rey na wrogim terytorium. A ci, którzy wpadli na Vine Street ich śladem to właśnie Tren de Agua i żadna strona chyba nie zamierza brać jeńców.
I będąc na Waszym miejscu miałbym w głowie tylko jedno - „spierdalać”! Na wyciąganie wniosków przyjdzie czas później!
-
A już miała Brazil zostać na posterunku z Shawnem, lub nawet sama. Może jednak...
Ciekawe czy w tym tempie znajdzie się chwila, żeby coś zjeść i się przespać. Czekam na wieści o stanie zdrowia Raze, wg Brazil oczywiście.
Hakerka w ocenie powyższego konsultuje się z wiedzą z netu. Jak wyczuć złamania, jak przenosić. -
Na ile Switch jest świadomy?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się