[komty] Syreni Śpiew Neonów
-
Ja mam nadzieję, że wy się tam orientujecie kto co i gdzie. Bo ja się pogubiłem kto jest już w Aigo i na którym miejscu, a kto poza Aigo i właściwie gdzie poza Aigo...
@Gladin i gdzie jest Switch?
🤪 -
Ja to widzę:
Żaba, Brazil i Dingo obok auta.
Leif za kierownicą.
Mac układa Switcha bredzącego coś w śmiechu, na tylnej kanapie.
HiFi romansuje na chacie z besztim;] -
Sam skulony na tylnym siedzeniu oglądał Switcha.
W szarpiącym wozie (to plastikowe gówno nie zatrzyma nawet komara! Jedna seria i po nich!) Obejrzał głowę Switcha.
Mack to już chyba nawet odjechał tym Aigo...
A Dingo podchodził do drzwi kierowcy więc sądziłem, że ma zamiar prowadzić. Leif to nie wiem gdzie. -
Kusi mnie, żeby zasiać jeszcze większy zamęt i uświadomić Wam, że Leif zdążył w międzyczasie odjechać Aigo w siną dal!
Na serio, Gundarsson wyskoczył z autka w tej samej chwili, co Mack, pomagał wyciągnąć Switcha z kontenera - więc niekoniecznie musi wrócić z powrotem za kierownicę, to już zależy od Waszych decyzji.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się