[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
Nie zwrociliscie uwagi gdzie jest prorok. Nie ma go z Wami. Ostatnio krążył po celi i tam na pewno widzieliście go po raz ostatni.
W sensie czy BG wiedzą co tam jest? Według nich nic specjalnego na pewno nie ma tam jakiegoś mostu czy cos, świątynie mogą kojarzyć.
-
Ulrich-oprych nie będzie oponował i zgodzi się także, aby pójść do świątyni Sigmara, więc jego głos można liczyć także za tym. Przeprawa przez wodą brzmi dla niego jako wyjątkowo zły pomysł.
Przy okazji, założy też kolczugę - skoro pozostali zakładają, to nie cackamy się

-

Hieronim Bosch będzie zbulwersowany, że jego doskonały plan został olany, ale czego innego można się było spodziewać po tym zbrodniczym pospólstwie. Pomysł udania się do świątyni Sigmara nieco poprawi mu humor, bo ma trochę wyrzutów sumienia, że zabił współwięźnia nawet jeśli tamten na pewno na to zasługiwał za wszystkie swoje zbrodnie.
Jeśli zdążę w tej kolejce z fabularką, wrzucę ją jutro około południa.
-
Szczególnie tym bełtem MG subtelnie uśpił naszą czujność. I zgonem w pierwszej kolejce, czy tam pozwoleniem nam się dozbroić, jak zawsze przed niebezpieczeństwami.
Mamy przerąbane. -
Szczególnie tym bełtem MG subtelnie uśpił naszą czujność. I zgonem w pierwszej kolejce, czy tam pozwoleniem nam się dozbroić, jak zawsze przed niebezpieczeństwami.
Mamy przerąbane.@JhnW napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Mamy przerąbane.Rozdzielcie grupę, uwierzcie w swoje możliwości

ale fakt, mam wrażenie że zaspokoiłem krwiożerczość MG na jakiś czas. -
@JhnW napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Mamy przerąbane.Rozdzielcie grupę, uwierzcie w swoje możliwości

ale fakt, mam wrażenie że zaspokoiłem krwiożerczość MG na jakiś czas. -
Coś mnie bierze, mniej energii mam a obowiązków jakoś niespecjalnie mniej, wręcz przeciwnie, nie mogłem się zebrać. Poza tym czekałem jeszcze na Keta, myślałem że coś wrzuci, aczkolwiek nie zwalam na niego. Jest luz, dalej mamy dobrą dynamikę.
O tarcze bili się Mortarel i Santorine, z losowania dostał ją Santorine, żeby nie hamować. Możecie się dogadać w komentarzach i dac retrospekcje w swoim poście.
Arbuz, rzut na int do Twojego spojlera był na granicy, takżę jeśli Ty jako gracz wiesz co to może znaczyć to możesz to zawrzeć we wiedzy postaci - taki trochę substytut przerzutu.
-
Searchuje