[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
I tak bym stawiała, że oboje bawią teraz kapłaństwo. Niektórzy lubią starszych.
-
Wszyscy BG co do których jest pewne że są żywi, są razem.
Może nie zaznaczyłem tego jakoś wybitnie w poście. Ale w świecie gry to tak naprawdę jest kilka sekund różnicy między wejściem waszym a wejściem następnej grupy. Wchodziliście tak jakby na trzy razy:
- Nadja i Hieronim - chodu
- Oswald i Ergo - fart
- reszta - po pokonaniu wrogów przy wejściu
-
Połowa posta wireda, do czasu wejścia przez bramę jest moja, druga połowa Wireda na podstawie mojego szkieletu.
@gladin Oczywiście, nie wkładam ci nie Twoich słów. Pasowało mi do narracji.
Jak ktoś pyta to moja część pisania jest od akapitu zaczynającego się "Po przejściu bramy..." do końca,
ale w sumie dużej różnicy stylu nie widać, więc fajnie wyszło
-
A co do Modiego, to...:

-
-

-
Szanowni, przepraszam za opóźnienie w odpisie, to surowy majestat bijący od oblicza świątobliwego Grimmiga onieśmielił mnie tak dalece, że zapomniałem języka w gębie. Mój odpis będzie dzisiaj wieczorem.
@Ketharian
"Świątobliwy"... ;DŁotr i przechrzta ot co!
-
Podobno pewien mężczyzna widział jak kapłan pomógł chłopcu dając jedzenie!*
- Nie podobno tylko naprawdę
- Nie pewien tylko konkretny
- Nie widział tylko słyszał
- Kapłan akurat się zgadza
- Nie pomógł tylko "pomógł"
- Nie chłopcu tylko dziewczynce
- Nie dał tylko zabral
- I nie jedzenie a pieniądze.
-
@Marrrt napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
@Ketharian
"Świątobliwy"... ;DŁotr i przechrzta ot co!
@Dekline napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Podobno pewien mężczyzna widział jak kapłan pomógł chłopcu dając jedzenie!*(...)

-
@ketharian
Spokojnie, poczekamy. Akurat w tej scenie możesz się wykazać, wiec ... zero presji teraz.@wired
Tak. A o co chodzi? -
@santorine
Świątynia dysponuje wiedzą medyczną wiekszą* niżli Ulrich niezbój z rodu Von. Na czyje leczenie się zdecydujesz biorąc pod uwagę Twoją sytuacje? Potrzebuje do psota.- Nie jakąś turbo dużo wiekszą, ale jednak masz większe szanse.
-
Tak. Policzyłem.
-
@santorine Ty się nie wypowiadaj, bo się nasz cyrulik zirytuje i będzie ci ziemię w rany wcierał później.
-
Uuuuu.... Arbuz, masz jeszcze ta kulkę? Sprawdzałeś kiedyś co się stanie z pacjentem jeśli byś mu ją zaszył w ranie? A chcesz sprawdzić?
-
Duma cyrulika jest bardziej wrażliwa niż duma kurtyzany, pamiętaj... No i ufasz im bardziej? Smutne...
@JhnW napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Duma cyrulika jest bardziej wrażliwa niż duma kurtyzany, pamiętaj... No i ufasz im bardziej? Smutne...
Ale całkiem rozsądne, świątynia z zapleczem medycznym i wiarą co potrafi czynić cuda, czy kumpel z celi co dawno rąk nie mył, ja bym też się nie zastanawiał

-
@JhnW napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Ale całkiem rozsądne, świątynia z zapleczem medycznym i wiarą co potrafi czynić cuda, czy kumpel z celi co dawno rąk nie mył, ja bym też się nie zastanawiał

@Wired napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
Tylko ten kumpel będzie cię później szył, więc...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się