Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
[WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze
-
-
-
Jedno ważne zastrzeżenie - Hieronim nie tknie zwłok diaboła!
-
Czy mozna prosic o jakis względnie dokładny plastyczny opis tego diaboła?
-
Ktoś to woła u punkty obłędu

-
A Ty Johan myślisz, że niuchając w plotach i sekrecikach świątynnych to się na obłęd nie narażasz?:)
-
A Ty Johan myślisz, że niuchając w plotach i sekrecikach świątynnych to się na obłęd nie narażasz?:)
@Marrrt mam wielokrotnego użytku tabletkę przeczyszczającą. Jedna kuracja wyciągnie z ciała złe fluidy powodujące szaleństwo... a nawet gdyby nie, to podczas takiej kuracji człowiek skupiony jest na sprawach bardziej rzyciowych (sic!) niż na obłędzie...
-
Mało jest spraw bardziej życiowych niż te rzyciowe!
-
Tym bardziej, że jak się niuchanie wyda, to sprawy rzyciowe Ulricha mogą się stać sprawami życiowymi Zygfryda:) I na to tabletka nie pomoże!
-
Proszę Państwa, mam nadzieję że o niczym nie zapomniałem.
Jesteście razem, wiec możecie wymienić się informacjami, najlepiej niech każdy opowie własnymi słowami czego się dowiedział. Wyjątkiem jest Arbuz, możecie poczytać jego spojler, bo jest tego bardzo dużo.Aktualnie czekam tylko na posta Wireda - modlitwa. Później będzie znów mój. Do czasu pojawienia sie mojego psota proszę się wstrzymać z psotowaniem.
Osoby szabrujące mogą sobie wybrać co znalazły jeśłi chodzi o broń improwizowaną oraz przedmioty codzienne. To będzie coś w stylu: nóż kuchenny, wisiorek z drewna, sznurek itp.
-
W ramach potwierdzenia, cyrulik ochoczo opowie co się dowiedział reszcie drużyny

-
Dzięki za grę
@dekline -
Zaczynam odczuwać delikatną kruchość życia naszych bohaterów!
-
Welp pudełko otwarte, Modi jednak martwy.
Miło było moi drodzy, powodzenia życzę w dalszej grze. -
@Santorine znaczy jednak wybór wyświęconych medyków był zły? Toś nam spoiler rzucił w komentarzach...
-
@santorine A było cyrulikowi zaufać.
-
@Zell napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
No wiesz, takie insynuacje w stronę bogobojnych ojczulków?
Ta sama Kostucha by rzucała kośćmi przeznaczenia. -
@santorine Ja Tobie również bardzo dziękuję za gre. Coś czuję że będziemy się widywali częściej.
@marrrt Delikatna? To wychodzi że muszę się jeszcze bardziej postarać!
@seach A mogli nie otwierać nie? To by była niepewność do końca sesji i może okazałoby się że dozyjesz do końca, bo jeśli nie byłbyś ani martwy ani żywy to wiadomo w..
@jhnw Bluźnierca!
-
@santorine Ja Tobie również bardzo dziękuję za gre. Coś czuję że będziemy się widywali częściej.
@marrrt Delikatna? To wychodzi że muszę się jeszcze bardziej postarać!
@seach A mogli nie otwierać nie? To by była niepewność do końca sesji i może okazałoby się że dozyjesz do końca, bo jeśli nie byłbyś ani martwy ani żywy to wiadomo w..
@jhnw Bluźnierca!
@Dekline napisał w [WFRP 2ed] Bögenhafen - komentarze:
To wychodzi że muszę się jeszcze bardziej postarać!
Też jestem zszokowany delikatnym podejściem do postaci graczy... 3 ubiłeś dopiero, dobrze widzę?
-
Tak, dobrze widzisz, scenariusz zakłada co zakłada, ale na pewno nie śmierć kogoś bo taki jest plan. No chyba że npc.
Możliwe że cała pozostała szóstka dożyje końca (hehe).