Powitania, pożegnania i powroty
-
-
-
Ano cześć i czołem

Tym co mnie nie znają, mam trochę już doświadczenia w pbf. Najbardziej czuję się komfortowo prowadząc w Śródziemiu i Starym Świecie. Jako gracz lubię w prawie wszystkie klimaty, byle w dobrym towarzystwie.
Pzdr. -
@dust-mephit , bądź pozdrowiony! Trochę kazałeś na siebie czekać, ale też fajnie widzieć, że wciąż dołączają do nas kolejni weterani z LI! Do zobaczenia w jakiejś sesji!
-
Siema @ketharian ! Miło, że ktoś mnie tu jeszcze pamięta.

-
Twój nick nie jest nieznany. Siema!
-

Teraz Cię zaskoczę - ja nawet pamiętam, żeś się kiedyś zwał Hungmung!
Ale biorę od lat Bilomag Forte, więc nie dziwota!
-
Uściski dla wszystkich, znanych i nieznanych. Nie nazwałbym mojej wizyty na forum "powrotem", może jeszcze nie, ale bliżej już niż dalej.
Świetnie sobie poradziliście z migracją, wielkie dzieki!
-
-
I akurat rekrutacja do TOR? no nie znacie litości, nic się nie zmieniło

-

Teraz Cię zaskoczę - ja nawet pamiętam, żeś się kiedyś zwał Hungmung!
Ale biorę od lat Bilomag Forte, więc nie dziwota!
@Ketharian Nic nie ginie na lastinnie. XD Ale to też zawsze było fajne w tej społeczności.

Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się