[Horror] Gruzy przeszłości - komentarze i materiały
-
Przepraszam, odpisałem zanim na wynik rzutu zanim przeczytałem twój post w sesji. W takim razie okulary po prostu odlecą tamtemu od twarzy, jakby je coś wystrzeliło i polecą gdzieś dalej.

-

2 sukcesy są, ale chyba nie o takie chodziło... :< cóż zrobić, chyba Alicja żadnego nie zatrzyma, ale za to dostanie stan za nieudaną moc XD
-
Hoł hoł hoł, mam sukcesy, a już szykowałem się na czelendż - przeżyć, w całej sesji wyrzucając tylko jeden
Eyes Gouge Attack Ciało + Siła + Sup 7k6: 2, 1, 6, 1, 2, 6, 2 -

2 sukcesy są, ale chyba nie o takie chodziło... :< cóż zrobić, chyba Alicja żadnego nie zatrzyma, ale za to dostanie stan za nieudaną moc XD
Wykonałeś 2 nieudane testy, więc 2 stany.

Hoł hoł hoł, mam sukcesy, a już szykowałem się na czelendż - przeżyć, w całej sesji wyrzucając tylko jeden
Eyes Gouge Attack Ciało + Siła + Sup 7k6: 2, 1, 6, 1, 2, 6, 2Tak, trafiłeś go.
-
Nie znajo techniki obronnej, leszcze
-
Kolejna kolejka, wyrobicie się do niedzieli włącznie?
Mechanika: Czarne oczy zombiaka wywołują u was strach. Każdy z was dostaje 1 stan, czyli minus jedną kostkę do kolejnych testów. Alicja ma już łącznie -3. Żeby wyrwać się z tego "paraliżu", musicie wykonać test Przewodzenia (Serce + Przewodzenie). Wystarczy 1 sukces. Każdy dodatkowy sukces możecie zużyć żeby pomóc drugiej osobie wyrwać się z tego strachu i zacząć działać. Kiedy to się wam uda, wzrok zombiaka nie będzie wam w stanie zagrozić.
Pamiętajcie, że są z wami Kasia i Magda, więc jak je też chcecie wyrwać z tego strachu, to potrzebujecie łącznie 6 sukcesów. Do testu przewodzenia jak najbardziej możecie użyć dodatkowo "magicznej" kostki.
-
To mam 7 -1 = 6
Ale zrobiłam niespodziankę XD ale w takim razie nawet nie kumam po co im oksy, jak mogli tak od razu, lol.Dice Maiden
APL.
— 18:55
Nami Request: 6d6 Roll: [6, 6, 3, 2, 2, 1] = 20Potem pomyślimy, komu pomóc dodatkowo.
-
Ufff. Jedna kostka i cudem wypadło 6. To wykorzystuję, żeby wyrwać z paraliżu własną postać, obviously

-
Przywództwo 5-1=4k
Total: 11
d6: 5, 2, 1, 3
Przywództwo 5-1=4k
Total: 13
d6: 5, 2, 2, 4Pierwszy rzut porażka, przerzut też. Rozumiem, że teraz mam 2 stany (1 - strach przed zombie, 2 - nieudany przerzut)?
-
Tak, 2 stany - nadal paraliżuje cię strach.
-
Nawet nie będę próbował rzucać jedną kością, nie wierze w aż taki fart. Używam automatycznego sukcesu za pokonanie wstydu

-
A wiecie co dzisiaj jest?
2 września. Ten sam dzień co w sesji (no dobra, dzisiaj jest środa, w sesji jest wtorek).
-
Zbliża się nawet podobna godzina. Chyba słyszałem pod oknem kroki.
-
A wiecie co dzisiaj jest?
2 września. Ten sam dzień co w sesji (no dobra, dzisiaj jest środa, w sesji jest wtorek).
@JohnyTRS Ksiądz biskup spojrzał na kalendarz i zamarł. Dzisiaj mijała dwudziesta dziewiąta rocznica a on wciąż pamiętał tamten wieczór jakby to wszystko wydarzyło się wczoraj. Ze wstydem przywoływał kolejne obrazy niegodne hierarchy diecezji legnickiej.
-
A ja czekałam z postem bo myślałam, że ktoś będzie chciał 1 moją szóstkę

Ale jak nie to nie! -
Mój post raczej jutro, bo trochę mi zabrakło czasu. Przepraszam!
-
Nie szkodzi, mi wcięło kilka dni.
-
Niestety łapię kolejne opóźnienie: post będzie dopiero w poniedziałek (najwcześniej w niedzielny wieczór).
-
Spoko, poczekamy

Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się