[Jedyny Pierscień II ed.] Sprzysiężenie Czerwonej Księgi - KOMENTARZE
-
Nie wiem co tam wymyślą

-
Paladin swoje zaproponował.

Mi się zresztą czas kończy. Przypominam, że od niedzieli mnie nie ma.
-
Chciałbym pozbierać ploteczki, zanim postanowimy co dalej. Czy to będzie test przenikliwości? Czy Zagadek? Czy może jako gracz sam wskazuję, czego chciałbym użyć?
Najlepiej by było, gdyby i Lobelia i Prymula testowały swoje Zagadki, jeżeli każdy może wykonać swój osobny rzut. Jeżeli nie, to mechanicznie Prymula ma większe szanse, ale Lobelia woli już ponieść porażkę w rzucie, niż przyznać się, że Prymula jest w czymś lepsza!Mam już plan, co robić dalej, ale chciałbym najpierw rozliczyć ten rzut, może coś ciekawego z tego wyniknie.
-
Sam wskazujesz, w podobnej sytuacji podręcznik sugeruje takie umiejętności:
Respekt, Uprzejmość, Inspiracja, Przekonywanie, Zagadki.W zależności od tego jaka zostanie użyta umiejętność, być może wezmę pod uwagę jakiego typu ploteczki zostaną wyjawione ( o ile takie zróżnicowanie będzie to możliwe).
Dodam do rzutu k6, jeśli tez podzielicie się swoimi ploteczkami w wątku sesyjnym.
-

@GreK napisał w [Jedyny Pierscień II ed.] Sprzysiężenie Czerwonej Księgi - KOMENTARZE:

Pomysł spoko, ja jeszcze myślałem że popłynąć z nim łódką XD ale to pewnie za duże ryzyko.
Dam posta jutro rano i działamy. @rewik jak coś Rori zgodzi się na pomysł i próbujemy zabrać linę po cichu. -
Zgodnie z rzutem udało wam się, więc możesz to uwzględnić w poście, a jak poniesie klawiatura, to i wrócić do saperów możecie, a nawet przekroczyć rzekę.
Czy @panicz będziesz coś też pisał (nie ponaglam, pytam)?
-
Chciałbym odpisać (Esmeraldzie i ogółem), ale to raczej nic popychającego wątek naprzód, więc nie czekajcie na mnie, bo pewnie dziś nie będę mieć czasu. Sorry.
-
Znacie jakis sposób, by umieścić w chmurze (tak byśmy mieli wspólnie dostęp i mozliwośc edycji) pliku pdf? Jak umieszczam edytowalną kartę postaci pdf w google docs, to na podglądzie nie można edytować (w materiałach np. karta esmeraldy)...
-
Znacie jakis sposób, by umieścić w chmurze (tak byśmy mieli wspólnie dostęp i mozliwośc edycji) pliku pdf? Jak umieszczam edytowalną kartę postaci pdf w google docs, to na podglądzie nie można edytować (w materiałach np. karta esmeraldy)...
@Rewik a jak jest do edycji dla drugiej osoby to można go ściągnąć, wyedutować i wrzucić z powrotem? nie będzie to to samo co edycja wspólnie online, ale jak te karty się tak rzadko zmieniają to chyba przejdzie.
-
Musiałbym jeszcze dać Wam jakoś prawo do edycji mojego posta w materiałach, by linki podmieniać. Trochę kłopotliwe. Ewentualnie może dałoby się przez dostęp do całego folderu z prawem edycji, albo z listą w googelexelu... chyba jednak pozostanę w takich warunkach przy edycji tylko z mojej strony.
Najlepiej jedna byłoby kliknąć w link i tam móc zmienić jedną cyferkę, automatycznie zapisać i tyle.
Edycja: o nawet się da. Na próbę dałem Ci wired mozliwość edycji tego tutaj posta. Sprawdzisz jak to działa?