Panel sesji wdrożony.Proszę zapoznać się z tym tematem.
W którą edycję młotka chcesz zagrać?
-
Masz mnie!
Ja zagram jeśli otworzysz, ale nie znajdę czasu na jakieś mega long story - kilka stron na odpis. Krasnoludzkie tematy nie bardzo, elfie również, wolę ludzi, ale się nie upieram. Głównie chodzi o długość odpisów.
@Dekline napisał w W którą edycję młotka chcesz zagrać?:
Masz mnie!
Ja zagram jeśli otworzysz, ale nie znajdę czasu na jakieś mega long story - kilka stron na odpis. Krasnoludzkie tematy nie bardzo, elfie również, wolę ludzi, ale się nie upieram. Głównie chodzi o długość odpisów.
Ludziem nie chcesz do naszej krasnoludzkiej ekipy dołączyć? Opcji jest teraz sporo bo najpewniej znajdziemy nową postać w niewoli zielonych lub skavenów w Karaku. A przy nastawieniu się na jednostrzał to postać nie musi nawet mieć powodów zostawać z nami i kontynuować celu kampanii (np. by spłacić dług uratowania życia), a może po prostu po rekonesansie w karaku pojechać do Imperium (byle nie z własnością krasnoludów
) -
@Dekline na 1300 też starczą (takie miałeś w Wiedźmiej pieśni).
Ja nie mam jakiś nie wiadomo jakich oczekiwań. Te 3000 podałem na podstawie tego, co mi gracze w sesji piszą.
-
Masz mnie!
Ludziem nie chcesz do naszej krasnoludzkiej ekipy dołączyć? Opcji jest teraz sporo bo najpewniej znajdziemy nową postać w niewoli zielonych lub skavenów w Karaku. A przy nastawieniu się na jednostrzał to postać nie musi nawet mieć powodów zostawać z nami i kontynuować celu kampanii (np. by spłacić dług uratowania życia), a może po prostu po rekonesansie w karaku pojechać do Imperium (byle nie z własnością krasnoludów
) -
6 głosów vs 6 głosów 4ed vs 2ed, ale 4ed ma przewagę w typowaniu pierwszego wyboru. Ciekawe.
-
Nie, to nie jest ciekawe, to zatrważające, obrazoburcze, niepokojące, obłudne i złe!
-
Hej

Zagłosowałem za 2e z opcją Gurpshammera

-
6 głosów vs 6 głosów 4ed vs 2ed, ale 4ed ma przewagę w typowaniu pierwszego wyboru. Ciekawe.
@Gladin napisał w W którą edycję młotka chcesz zagrać?:
Jakieś lobby zadziałało w tle? bo widzę teraz po 5 na pierwszym wyborze, a w ale też chętnie zagram chyba zaszły zmiany.
Nie, to nie jest ciekawe, to zatrważające, obrazoburcze, niepokojące, obłudne i złe!
Próg wejścia jest większy bo podręczniki są źle poredagowane i finalne zasady są często w dodatkach, ale jak się już ogarnie to idzie z górki, po 2 sesjach nie zauważysz różnicy.
-
@Gladin napisał w W którą edycję młotka chcesz zagrać?:
Jakieś lobby zadziałało w tle? bo widzę teraz po 5 na pierwszym wyborze, a w ale też chętnie zagram chyba zaszły zmiany.
Próg wejścia jest większy bo podręczniki są źle poredagowane i finalne zasady są często w dodatkach, ale jak się już ogarnie to idzie z górki, po 2 sesjach nie zauważysz różnicy.
@Wired Nie pisałem, że 6 vs 6 jest na pierwszym wyborze. Tylko ogólnie 1. + 2. wybór.
-
-
G Gladin odniósł się do tego tematu dnia
-
-
-
Skoro ankieta ma pół roku to i ja dołączę...
Najbardziej preferuję Warhammera 40000 najlepiej Imperium Maledictum. Ale skoro nie ma takiej opcji to wybieram przede wszystkim edycję 4, a w drugiej kolejności zaryzykuję GURPS'a, ale 2 edycją też nie pogardzę.
-
Widzę rozkład taki obecnie:
4ed = 11 głosów (pierwszy wybór + też chętnie zagram)
2ed = 13 głosów.Ale aż 6 głosów na Gurpshammera jest inspirujące.
-
Ale gdzie problem???
Dobra no, już, zdjąłem @jhnw jeszcze Ty, bo Cię zjedzą.
Dzięki, @jhnw możesz? Bo w ankiecie jest 14 głosów w opcjach na 2ed ale Twój jest dwukrotnie, stąd @gladin liczy 13 głosów - fajnie jakby to wynikało bezpośrednio z ankiety, bez zaglądania do środka i liczenia kto gdzie kliknął.